היי מה נשמע?

היי מה נשמע?

אני קצת חדשה פה, אז: אני מיכל בת 15 כמעט (באוגוסט יש לי יומולדת) מהקריות אז מה אתם עושים בחופש? מבלים? כדאי לנצל את החופש עד שהוא ייגמר... אז תחזירו תשובה ביי ביי

א לונג סטורי

או שלא... סתםםם אניוויי.... השם הוא בעקבות נייט האפמן- שחקן הכדורסל המדהים שלי.... אני עולה לכיתה ח´ {בת 13 וחצי} ואני עושה המון דברים. כמו: כלום, שומדבר, כלום לפעמים, גם קצת שומדבר מדי פעם. ואת?

אני רואה...

שאת עושה ה-מ-ו-ן דברים בחופש.... ובקשר אליי.... אני נפגשת עם חברים וחברות, רואה טלוויזיה, נכנסת לאינטרנט (והרבה...), עובדת, שומעת מוזיקה... וזהו, אני חושבת... ומה כל כך מדהים בנייט האפמן (לא מכירה אותו, אז תצטרכי להסביר לי)?

תראי...תשמעי...תראי...תשמעי...תראי.

אני גם נפגשת עם חברים אבל יותר גולשת, אני פשוט מכורה...יעני כל היום באינטרנט... נייט האפמן {לייק יו נואו} הוא שחקן כדורסל ומרגע שראיתי אותו זו הייתה אהבה ממבט ראשון :)) סתם..לא יודעת, קודם כל הוא שחקן כדורסל מצוין ואני מתה על כדורסל...ויש לו פרצוף כזה של ילד ובקיצור אני סתם מחרטשת- אבל הוא מדהיייייים... קחי תמונה :)) אני מסוגלת לאכול אותו!!!! דרך אגב הוא התחתן ביום ראשון (ט´ באב אבל הוא נוצרי...דההה).. ולא הזמין אותי!!!

למעלה