היי- מה עושים כשיש הזמנות והודעות יותר מדי?

meital always

New member
../images/Emo211.gif שימוש מוגזם באתר פייסבוק

מקווה שהבנתי בדיוק את השאלה שלך, קראי תשובה מפורטת שעניתי בעבר בפורום, אם לא לזו היתה כוונתך חיזרי לכאן...

שאלה בקשר לתשובה שפירטת כאן

יש לי חשבון *מאוד* פעיל , יש לי מעל 2200 חברים ואני משתמש בחשבון בעיקר לעבודה. סגרו לי את החשבון , ללא הזהרה מוקדמת , שלחתי להם מייל והם לא חזרו אלי כבר מספר ימים. יש עוד דרך ליצור איתם קשר? תודה

meital always

New member
פולנים תמיד שמחים, לא? ../images/Emo8.gif

לגבי פניה אל פייסבוק, האם ניסית גם את הלינק הזה? בכל מקרה, אם זו החסימה הראשונה שלך בפייסבוק החשבון יחזור לפעול תוך כמה זמן גם ללא פניה שלך, קשה להגיד בדיוק מתי כי זה תלוי בהמון דברים, אבל זה יכול להיות תוך כמה ימים. אחרי שהוא יחזור, אני ממליצה לך לא להשתמש בו לצרכי עבודה בכל הקשור להודעות וחברים בקצב מוגזם, כי בפעם הבאה החסימה יכולה להיות הרבה יותר ארוכה.

meital always

New member
ואזהרה

זה לא במייל ולא INBOX . אתה מקבל אזהרה בדף הפייסבוק עצמו למעלה, במסגרת אדומה בולטת.

לא..

פשוט אניחוזרת מהצבא ויש לי 87 הודעות באינבוקס על מסיבות אולי זה מגיע מארועים, קבוצות, אנשים מסויימים אני פשוט לא יכולה כל פעם למחוק 5 עמודים, זה מעייף אז דיברתי על זה ום הזמנות לרסן אני לא יודעת איפה שורש הדברים בשביל לבטל אותו [אני לא רואה מי שולח את זה,לא כתוב מי שולח את זה]

meital always

New member
הנה רעיון פשוט שיפתור לך את הבעיה-

את יכולה לחסום את השולח לצמיתות. בדקי כל פעם שלא מדובר באחד החברים שלך שאולי לא תרצי לחסום, ובהנחה שלא- הקליקי בסוף ההודעה על: Ignore All Invites From This Friend וכך תוך כמה ימים מספר ההודעות יקטן ויעלם, למעט חברים או קבוצות שהחלטת לא לחסום.

למעלה