היי מה קורה?? אני חדשה...

הדסוששש

New member
היי מה קורה?? אני חדשה...

לפני כמה שבועות חיפשתי בתפוז אם יש פורום של הסידרה ולא ראיתי שיש.. עכשיו אני רואה שכנראה החזירו אותו.. בכל מקרה אני ממש אוהבת את התוכנית.. זו באמת התוכנית היחידה שאין פרק שאני לא בוכה חח אני רגשנית מה לעשות.. רציתי לשאול כמה שאלות לגבי העתיד אז אני אשרשר את זה עם סמל של ספויילר

הדסוששש

New member
../images/Emo58.gif כמה שאלות לגבי העתיד

אוקיי אז נכנסתי לאתר הרישמי וראיתי תמונות שג'יי ג'יי חוזר הביתה והתינוק שלו ושל בת' כבר נולד- מתי זה אמור להיות משודר אצלנו? איזה עונה זאת בכלל? כמה עונות יש לסדרה? כמה פרקים יש לעונה השלישית שמשודרת עכשיו בימי ראשון? לא ראיתי את הפרק שג'יי ג'יי ובת' נפגשו והוא ביטל את החתונה, זה כבר שודר בימי שבת? ואם לא זה אמור להיות משודר עוד כמה זמן? חח וסורי על כמות השאלות אבל אם כל אחד יענה על שאלה אחת זה יעזור :/ תודה מראש- הדס :)

אני אענה על מה שאני יכולה

מצטערת אני נגמלת מספוילרים אז אני לא יודעת הכל אבל על מה שכן אני אנסה... מתי זה ישודר אצלנו? - מתישו בהמשך העונה הזאת איזה עונה זאת בכלל? 3 כמה עונות יש לסדרה? בינתיים 3, בואו כולנו נתפלל יחדיו שיהיו עוד רבות וטובות כמה פרקים יש לעונה השלישית שמשודרת עכשיו בימי ראשון? בינתיים שודרה העונה ה3 בארה"ב עד פרק 17. חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום כמה פרקים עוד יהיו. בטח סביבות ה20+- בקשר לימי שבת אני לא יודעת כי אני לא עוקבת אבל אם תגידי לי מה היה הפרק האחרון אולי אני אזכור. בכל מקרה נדמה לי שזה לקראת סוף העונה ה2.

הדסוששש

New member
תודה, ו...

בכל מקרה ביררתי והשבוע יהיה את הפרק שהם נפגשים בהוואי :/

למעלה