היי מה קורה ? חדשה! ומכורה!

plncos

New member
היי מה קורה ? חדשה! ומכורה!

אוקיי אז בכלליות היי, רעות, מה קורה ? אין לי כבלים ככה שלא יוצא לי לראות את התוכנית ביס. אני מורידה אותה דרך האינטרנט בחודש חודשיים האחרונים! מי שהו יכול לספר לי איזה פרק משדרים עכשיו או מה קורה בכלליות בפורום זה היה אחלה.. אם מישהו רוצה לדעת המשך של הפרקים הבאים אז אני אולי יכולה לעזור.. מי שלא הבין אני ממש ממש אבל ממש אוהבת את הסידרה ...

TheCharm

New member
ברוכה הבאה

אז ככה - כרגע היה גל הצטרפויות ענק בפורום (או שזה רק אני?), ככה שיש כאן הרבה כמוך חדשים ששרופים על הסדרה. רובנו למען האמת בעלי YES, אבל הרוב פה גם רואה את הפרקים בדרכים לא חוקיות [אסור לדבר על זה בתפוז]. ולי"כ - אני רואה רק בטלוויזיה. את מוזמנת להצטרף למשחק "החוליה החלשה", בדיוק התחילה העונה השנייה - הסברים תמצאי בהודעה הראשונה של העונה (זה או בעמוד הזה או בהבא, עוד לא הרחיק)... אל תשכחי לסמן
אם את רוצה לכתוב... השתלבות נעימה!

plncos

New member
תודה רבה.. ו...

אני רוצה עדיין לא סיימתי להוריד את כל הראשונה ... ואני רוצה לראות את זה ושלא יספרו לי .. אבל אני אנסה להשתלב...תודה זה ממש נחמד מצדך

כמה חדשים ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

היי רעות, אני מיכל, גם אני מכורה קשות לסדרה ובקשר לשאלותיך: ביס הפרק האחרון ששודר הוא פרק 11 תודה על ההצעה לספוילרים, אבל אני כבר ראיתי את כל הפרקים ועכשיו אני מחכה לפרק 7 בעונה ה-2 שמשודרת בארה"ב. תהני ושנה טובה

למעלה