היי מה קורה?! כנסו

היי מה קורה?! כנסו

רציתי לשאול אם אתם מנגנים רק יצירות קלאסיות וג'ז...? כאילו אתם מנגנים גם (ישמע דפוק) אבל פופ נגיד אני מנגנת עכשיו תשיר של ונסה קרלטון אלף מייל זה מזה יפה!... ניגנתי גם ביוטיפל של כריסטינה אגילרה.. קבלו קישור לאתר עם כאלה!.. ותענוו!!

asafgolan

New member
הקלאסי היחידי שאני מנגן

זה רק מה שאני לומד עם המורה שלי. אני מעדיף לנגן שירים מודרניים, בעיקר רדיוהד וקווין. אני מכיר את האתר שהבאת, אבל אני לא אוהב אותו כ"כ כי בכל השירים שם מנגנים יחד עם המילים, ואני מעדיף לנגן ליווי ולשיר ביחד.

RotemAss

New member
אני ניגנתי את זה של קרלטון!

חוץ מזה אני גם מנגן אלטון ג'ון, ביג'יז ומה שבא לי... ולמה כולם אומרים "קלאסי וג'ז"? זה שני דברים שונים לגמרי! זה ממש מעצבן אותי!

nir2107

New member
אומרים קלאסי וג'אז כי אלה התחומים

שנחשבים ליותר "אומנותיים" בנגינה על פסנתר. עד כמה שזה מעצבן הרבה אנשים וגם אותי, קלאסי וג'ז זה נגינה "אמיתית" על פסנתר ופופ ורוק זה סתם...מה שכמובן לא נכון

תלויי

יש אמנים של פופ כמו ונסה קרלטון היא מנגנת יפה מאוד !! והשירים מהדיסק שלה זה כמעט רק עם פסנתר...

RAmitos

New member
מסכים..

זה באמת לא נכון... זה הכול עניין של איכות... יש יצירות רוק או פופ שמגיעות לרמות מאוד מתקדמות. כמו קווין למשל... או יס... ובכלל הרוק המתקדם... אין ספק שאי אפשר לומר שהנגינה יותר או פחות אמיתית כשמנגנים סוגים שונים של מוזיקה..

למעלה