היי, מה קורה
?

DARKSEID

New member
היי, מה קורה
?

מי אני: היי, קוראים לי רועי, אני בן 27 (28 ב1 לספטמבר) וקורא קומיקס מגיל 19. נכנסתי לתחום הקומיקס אחרי שראיתי תוכניות מצויירות כמו: ליגת הצדק, באטמן דרגון בול זי ועוד שבעצם גרמו לי לפתח עניין בדמויות מצויירות ודמויות מיקום DC. במהלך 8 השנים האחרונות, קראתי עשרות אלפי חוברות, בסביבות ה20000-30000 אולי יותר. מירב הקומיקס שקראתי בזמן הזה שייך בעיקר לחברת DC וחברת הבת שלה וורטיגו, אבל קראתי גם הרבה חוברות של חברת מארוול וחברות אחרות, ככה שאני מבין עניין
.
בשנתיים האחרונות שלא היו קלות בשבילי, גם מבחינת קומיקס וגם דברים אחרים בחיים שלי חשתי דיי אכזבה ומיאוס מעולם הקומיקס הוא לא הביא לי את השמחה שהוא גרם לי פעם. 52 החדש גרם לי אכזבה עמוקה (עשיתי מנוי ל19 חוברות ומכרתי 17 מהם
). נוצרה לי הרגשה גרועה שאני מבזבז את הזמן והכסף שלי על דברים שכבר קראתי (הריצה של סניידר על באטמן מכילה את אותם הרעיונות שיש בריצה של מוריסון.), סיפורים משעממים וצפויים שמעדיפים אלימות על סיפור, ודמויות שאהבתי שנהפכו לסתם דמויות קרטון (בוסטר גולד :(). כל זה ועוד גרמו לי למחשבות שאולי הגיע הזמן כבר להפסיק לקרוא קומיקס למכור את רוב האוסף ופשוט למחוק את הפרק הזה מהחיים שלי. אבל החודשים האחרונים היו טובים בשבילי... עזבתי את הבית, מצאתי עבודה חדשה שנתנה לי אנרגיות חדשות ויחד עם האנרגיות, חזרה האהבה לקומיקס יחד עם ההבנה שהאהבה שלי למדיום הנפלא שלנו, אף פעם לא תיגמר
.

עוד כמה דברים עליי:
אני סטודנט במנהל עסקים וגם לומד QA, עובד במכירות אני דיי גבוה וסובל מהתמכרות קשה לבמבה נוגט וכיף כף סוכריות קופצות (זה התמכרות אמיתית! העליתי איזה 10 קילו ב3 חודשים האחרונים).
דמויות אהובות: סופרמן, פאנישר, באטמן,ג'סי קאסטר, דארקסייד, אנימל מן, לקס לותר, דוקטור דום, ספיידר ג'רוזלם, ג'ונה הקס.
כותבים אהובים: גרנט מוריסון, גארת' אניס, וורן אליס, אלן מור,ג'ו קייסי, בריאן אזרלו, דווין מקדאפי, בריאן ווד, מאט ווגנר.
אמנים אהובים: פרנק קוויטלי, דריק רוברטסון, פול פופ, דאג מאנקי, איוון רייס, ג'יי ה. וויליאמס השלישי, טוני מור, קווין מגיירה, ניקולה סקוט, ישו סאיז, כריס ווסטון, רפאל גארמפה, דייב גיבונס, אמנדה קונור, ג'ורדי ברנט, אדוארדו ריסו, מייק דודטו,גוראן פרלוב, לאנרדו פרננדס, קייל בייקר, גארי פרנק, כריס ברנהאם,בריאן היטצ' (של השנים של "הסמכות" לא של אולטימטס והשנים האחרונות).
תחביבים שלי שלא קשורים לקומיקס: NBA/// משחקים (nba 2k, saints row, prototype, dead rising, street fighter, mame)/// טלוויזיה (סאות' פארק, סימפסונס, נשואים פלוס, the wire, oz)/// מוסיקה (קניה ווסט, ריהאנה, נאס, לינקין פארק)

הסיבה שרציתי להיות מנהל הפורום: חשבתי על ניהול הפורום כבר המון זמן רציתי לעזור לעידו ולהתחיל עוד דיונים, אבל כמו שכתבתי למעלה, השנתיים האחרונות לא היו זמן טוב בשבילי. הסיבה שלקחתי את ניהול הפורום היא כי אני רוצה לעורר עניין במדיום שלנו ופשוט מרגיש לי רע לראות את הפורום שלנו במצב כזה. אני רוצה אלף תגובות בחודש כמו שהיו בימים הטובים של 2007. לא הגיוני שבזמן הפסטיבל הפורום יעמוד על 200 תגובות הוא צריך לעמוד על אלפיים. הרצון שלי ואני חושב שכולכם שותפים לרצון שלי, זה שקהילת הקומיקס שלנו תגדל ואשכרה תהפוך לקהילה אמיתית עם מפגשים ואירועים.

כללים לפורום: גליה כתבה כבר http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=272&aId=81095. חשוב לי לחדד, אסור לשים לינקים לאתרים הפיראטים של קומיקס (עדיף בכלל לא לדבר עליהם).
וכמובן, הכלל החשוב מכולם, כבדו את גרנט מוריסון הבנאדם הוא אל בשר ודם. כל אמירה רעה נגדו תלווה בהרחקה מיידית
. ברצינות עכשיו, צחוקים וירידות על יוצרים זה סבבה, רק בבקשה לשמור על שפה נאותה.
מכירות: חייבים לכתוב כמה עולה כל פריט (פריט יכול להיות סט של אוגדנים או חוברת אחת תלוי איך אתם מוכרים), איך קוראים לכם (שם פרטי), מה המצב של הפריטים (תיאור של המצב או תמונה של מה שאתם מוכרים) ואיפה אתם יכולים להיפגש. אנשים שלא עוקבים אחרי כללי המכירה יקבלו הודעה לתקן את ההודעה, אם הם לא יוסיפו הודעה מתוקנת לשרשור אחרי זמן מסוים אני אמחק את השרשור.

דברים שאני מתכנן לפורום:

מה קראתם השבוע:
יום ראשון. דיי ברור, נראה לי. אין מגבלת מילים תכתבו מגילה או תכתבו שני משפטים לא חשוב לי, העיקר תכתבו! אה, ותתנו ציונים לדברים שקראתם מ 1-5. תאמינו לי, ציונים מעלים את כמות התגובות.

פינת האמן: יום שני. מדברים על אמן מסויים, למשל ג'ים לי, העבודות שהוא עשה, הטכניקות שלו, האיכויות והחסרונות שלו (אני סומך על האמנים בקהילה שיגיבו בדיונים האלה). אלה היו דיונים עמוסים באמנות.

פינת הכותב: יום שלישי. מדברים על יוצר מסויים, למשל סקוט סניידר, על ההרצה שהוא עשה על באטמן איכות הכתיבה שלו וכו'.

הרגעים הכי מגניבים בקומיקס (working title יש למישהו הצעה לשם אחר?): יום רביעי. סצינה מסויימת שאהבנו, למשל one punch שהיה בליגת הצדק. אפשר לשים מקסימום שני רגעים (כדי שלא יגמרו לנו הרגעים
) ועד שלושה עמודי קומיקס. אני אראה לכם מחר למה אני בדיוק מתכוון.

מדברים על קלאסיקות: יום שישי. דיונים על קלאסיקה מסויימת, למשל קינגדום קאם, כל שבוע. המעלות החסרונות וכו'.

מה קרה השבוע: שבת. אוסף של ידיעות מעניינות מעולם הקומיקס. אני צריך שמישהו יקח את הפינה הזו עליו, כי אני בקושי נכנס לאתרי קומיקס.

יום חמישי יהיה יום פתוח שישמש לאירוחים ודברים אחרים.

אני אנסה לפחות בחודשים הקרובים להעלות את הנושאים בזמן, אבל אם אתם רואים שאני לא מעלה או שאתם פשוט רוצים להעלות את הנושא בעצמכם קודם BE MY GUEST! אמנם אני המנהל של הפורום, אבל הפורום הזה קודם כל שלכם. אני פה רק בשביל הסדר. אני אנסה לבדוק את הפורום לפחות פעמיים ביום ולעזור בכל שאלה שיש ולהגיב בכל דיון. בזמנים שאני לא יהיה, יש לנו אחלה אדומים ומולי מקבל שוקים חשמליים למוח כל פעם שיש תגובה ככה שתמיד יהיה מישהו שיעזור לכם וידבר אתכם על קומיקס. אז יאללה תיהנו ותספרו לחברים שלכם שיש אחלה מקום לדבר בו על קומיקס.
לשירותכם דארקסייד - רועי http://static.comicvine.com/uploads/original/2/27935/620369-mc_darkseid.jpg

Guid

New member
לו"ז מגניב!

אז קודם כל- תודה על ההאדמה!

דבר שני, סחתיין על היוזמה לקחת את הפורום בידיים ולהרים אותו! נראה שאתה יודע לאן אתה רוצה להגיע איתו, וזה חשוב.
אני מאחל לך ולנו להגיע עם הפורום למצב של אפילו יותר מ-3000 הודעות בחודש!! (וזה לא קל, אנשים, אני יודע מניסיון)

ואם כבר הצגת את עצמך- אז אני עידן, בן 26, קורא קומיקס כבר שנה וחצי, אבל תכלס מגיל אפס כבר אהבתי את כל דמויות הקומיקס והסדרות המצויירות שקשורות לעניין, וכמובן שעקבתי אחרי הסרטים של מארוול הרבה לפני שהתחלתי לקרוא קומיקס ממש.
(אולי כדאי לפתוח שרשור היכרות כללי?)

שיהיה בהצלחה!

DARKSEID

New member
תודה! לגבי שרשור היכרות...

זה משהו שאני מתכנן כשיהיו יותר אנשים בפורום יחד עם סקרים גדולים כמו: מה הקומיקסים הטובים איי פעם, הכותבים הטובים ביותר, הציירים הטובים ביותר וכו'.

mulon1984

New member
על אימו הנפקנית של גראנט מוריסון אפשר לדבר?

מה? זה בשפה נאותה ;)

שיהיה המון בהצלחה לפורום!!!

נ"ב

מציע גם להוסיף מדי פעם פינה בשם הקומיקסאי/הקומיקס הנעלם. קומיקס/קומיקסאי שווה במיוחד שבשל היותו איזוטרי מדי הצליח להעלם לנו מהרדאר. הייתי מתחיל בדונלד רואום
http://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Rooum
הקשיבו, הבחור מגניב ממש. קראתי ספר בודד שלו לפני מספר שנים והשארתי אותו אצלי וזה אומר הכל. הבן-אדם מטפל בקומיקסים שלו בנושאים סופר מעוררי מחלוקת כמו סחר בנשק או אנרכיזם והוא מפרק אותם על ידי שימוש בסטריפים של קומיקסים של עמוד אחד לרוב עם ציורים בסיסיים ודמויות לא מורכבות והקומיקס נחמד. קניתי בלונדון לפני מספר שנים בחנות אנרכיסטית ופשוט נהנתי. למי שבכלל רוצה לקנות שם עוד קומיקסים אלתרנטיבים שווה לקפוץ לשם כי גם מצאתי ביוגרפיה של צ'ה גבארה בקומיקס שצייר ספיין רודריגז הכביכול מחתרתי והכי חשוב היה למצוא את ההיסטוריה של האנשים של ארצות הברית בעיבוד קומיקס מרהיב.
קיצר, למי שרוצה להפתח לקומיקס לא מסחרי ושווה במיוחד, שווה לכם להגיע לחנות ההיא בלונדון.
ודוגמא נוספת
http://www.freedompress.org.uk/news/products-page/books/what-is-anarchism-an-introduction/

DARKSEID

New member
רעיון טוב :) חמישי יהיה יום קומיקס אלטרנטיבי

ביום חמישי - מנגה, small press וקומיקס אלטרנטיבי.
אורי, אתה מוזמן להעלות ביקורת או להתחיל דיון

DARKSEID

New member
סבבה מה שכתבת
אם אתה רוצה לכתוב עוד משהו

ליום חמישי הבא be my guest

spidey 82

New member
מזל טוב ובהצלחה!

ההצלחה שלך היא ההצלחה שלנו!

חזק חזק ונתחזק!

איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו באזרחות.