היי מה קורה?

hadardit

New member
היי מה קורה? ../images/Emo6.gif

קוראים לי הדר ואני בת 17 וקניתי היום סוף סוף את השטיח ואני לא מפסיקה לרקוד עליו!!! רציתי לדעת אם אני יכולה להכניס לתוכנה שירים שלי ולבנות עליהם ריקוד, ואם אפשר לעשות את זה אז איך ואם מישהו יכול להמליץ לי על אתרים להורדת שירים ומשטח?

Dorin555

New member
ברוכה הבאה לאתר!

יש באתר של IDDR מדריך להכנת צעדים לשירים, והורדת שירים. דראגב איזה רמה את? מאיפה?

hadardit

New member
לצערי אני רק מתחילה, למרות שניסיתי

הרבה פעמים לרקוד על המכשיר במקומות שיש בהם משחקי וידאו אבל לא כל כך הבנתי אז את החוקים, עכשיו אני מבינה ורוקדת כל הזמן

eyals73

New member
יש לי שאלה

הי אני גם כן חדש האם קיבלת תשובה לגבי הורדת שירים וריקודים האם אפשר להעתיק שירים וריקודים מאחרים או לשתף אחד את השני?

hadardit

New member
זאת לא הייתה השאלה שלי אבל אפשר

לקחת שיר ולעשות לו ריקוד ואני חושבת שאפשר לשתף מישהו כי אחרי שעושים את הצעדים נוסף לתיקיה עוד קובץ שהוא כנראה קובץ הצעדים. אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לך שירים עם הריקודים, לנסות לראות אם זה אפשרי.

Tamar from IDDR

New member
נחמד מאוד לכתוב צעדים לשירים

ואז להחליף אחד עם השני. זה קצת מסובך בהתחלה, אבל עם הזמן משתפרים וכתיבת הצעדים הופכת להיות קלה יותר. בהצלחה

Sweety Shiri

New member
אני לא הבנתי כלום... ../images/Emo4.gif

לא הצלחתי להבין איך לבנות צעדים לשירים

eyals73

New member
הי תמר

הי תמר ניסיתי להשיג אותך בטלפון השארתי לך הודעה במשיבון מדבר אייל שמש מירושלים זוכרת? צרי בבקשה קשר

boazbarda

New member
היי אייל

לדעתי היא ניסתה להשיג אותך אך לא מספיק בשל הלחץ בו אנו נמצאים כרגע בהכנות לתחרות וכו נשמח אם תוכל תבוא לתחרות ניצור קשר ביום רביעי.

hadardit

New member
עשיתי בינתיים לשירים האלו ריקודים:

פופ של אן סינק רממבר של אנדרדוג פרוג'קט ( האלה ששרים סאמר ג'אם) do you know- angel city (זאת גירסה חדשה לשיר דאנס המפורסם children ל robert milles) alcazae- physical ושיר שנקרא out of touch של uniting nations שהוא להיט באנגליה

hadardit

New member
קיבלת בינתיים את הקבצים ששלחתי?

הם אמורים להיות בתיקיה אחת

למעלה