היי מה קורה?

היי מה קורה? ../images/Emo7.gif

היי נשים ואנשים
מה המצב? ראיתי ת'תגובות להודעה הקטנה שהשארתי... אז אל תדאגו לא נבהלתי ממכם, ולא נטשתי..
אתם לא יודעים איזה באסה... אני פשוט לא מאמינה, קניתי ספר באילת ועכשיו הלכתי עם התיק והוא כנראה נפתח והספר נפל מהתיק..
אוףףףףףףףףףףף קיבינמט ספר שעלה לי 60 שקל !!!
אוףףףףףףףףףףףףף בא לי למות מהשטויות שאני עושה

Holy Man

New member
אחלה טעם בספרים :)

האמת היא שלא קקראתי את הספר הזה אבל כל הספרטים של סטפן קינג טובים - אני בטוח שגם זה

תודה ../images/Emo13.gif

איזה ספרים קראת? אני את זה (כמובן) את הילדה שאהבה את טום גורדון ואת מיזרי ועכשיו את חלתי לקרוא את דברים שצריך עד שהוא נאבד לי ..

Holy Man

New member
קראתי את

קראתי את שק של עצמות, זה , לוכד החלומות , ויש עוד ספר ששכחתי את השם שלו... המלצה שלי לספר - מי שלא קרא את צופן דה וינצי' - דן בראון כדאי מאוד שיקרא אותו, זה אחד הספרים המעניינים שקראתי מזה הרבה זמן, פשוט אי אפשר לעזוב את הספר

יפה..../images/Emo9.gif

אוף אתה לא יודע איזה באסה זה לקנות ספר ושבוע אחרי זה הוא נאבד כאילו חלק ממני.. אוףףףףףףף (ככה זה כשאתה מכור למוזיקה ולספרים..הם כבר חלק ממך..
)

../images/Emo121.gifאחותי קראה אותט ואני מבין על

מה אתה מדבר, הרבה זמן לא ראיתי אותה יושבת ככה שבת שלמה וקוראת. אני רוצה גם.

Holy Man

New member
גם אני

אני לא בנאדם שיכול לשבת על ספר יותר משעתיים רצופות של קריאה - זה מעייף אותי, אבל הספר הזה פשוט לא יאומן - קראתי אותו תוך יומיים ( בזמן הצבא ) כשלא עשיתי משהו ישבתי וקראתי אותו - הרבה זמן לא היה לי ככה ש"נתפסתי" לספר בצורה כזאת... יש למחבר הזה ספר שני בשם רוחות ושדים שהוא גם כן ספר מצויין ומעניין באותה מידה כמו הראשון...

כן כן

מלאכים ושדים אני קוראת עכשיו זה ממש מעניין... הוא כותב יפה כזה (דן בראון)...עם תיאורים מעניינים...מייעו

אהה גם אני!!!!!! איזה ספר מדהים!!!

כאילו פאק אני תמיד הערצתי את דה וינצ'י ואחרי הספר הזה עוד יותר!!! אני גם ממש אוהבת אמנות אז בכלל..ספר מעולההההההההההההההההההה!

למעלה