היי מה קורה?!:)

mor kutcher

New member
היי מה קורה?!:)

אני מור, בת 14 וחצי וחדשה
אין לי יס
אז אתם בטח תוהים מה לעזאזל אני עושה כאן
וול, בואו רק נגיד ששנה שלמה אני מחכה לסדרה הזאת, ויס מחליטים לדפוק אותי וקונים אותה!!!
ראיתי את הפרק הראשון וזה היה פשוט טוב. סדרה מעולה. ואדם. הו אדם ברודי.איזה מן בנאדם אתה? נעזוב את זה שהוא כ"כ יפה ומתוק- הבנאדם כישרון מהלך... המשחק בא לו בכזו טבעיות, ולי רק נותר לומר- ררררררררררררררר.
חחח טוף, זה בערך כל מה שאתם צריכים לדעת עליי בשלב זה, אז צ'או בינתיים! מקווה להשתלב!

Aviad1987

New member
בואי רק נבהיר כמה דברים ../images/Emo13.gif

יס לא דפקו אותך, הם עשו לנו את הסופ"ש עם הערוץ הזה ועם הOC בעיקר
את תמיד יכולה לעבור. ואם את לא.. אז חבל =\ חח אנחנו בכל מקרה שמחים לקבל אותך לשורתינו.

הרמוני

New member
בוא נבהיר עוד משהו../images/Emo8.gif

זו לא קטגוריית קבלה לפורום הזה... את יכולה להיות פה גם אם אין לך יס, גם לי אין יס, גם לעוד אנשים פה ובכל זאת בדרך מיסתורית ראינו כבר את הסדרה או חלק מהאנשים נמצאים בעיצומה של העונה הראשונה ברגעים אלו ממש... ברוכה הבאה בכל אופן!!!
אדם ברודי אכן ענק

לי יש יס רק חלקית:/

וגם אני הייתי מעדיפה שזה יהיה בהוט אבל לפחות יש לי גישה ליס. גם ככה ראיתי את כל הסדרה ממזמן.

Jones

New member
הנה ה"דרך המיסתורית" ../images/Emo8.gif../images/Emo26.gif

קודם כל, ברוכה הבאה
[גם אני חדש כאן]. גם לי יש HOT [
] אבל כבר סיימתי לצפות בעונה הראשונה.. בכל אופן, הדרך לצפות בפרקים היא להוריד את הסידרה מאחת מתוכנות השיתוף [למרות שבטח את כבר יודעת את זה] - אם את רוצה תידרוך אז שלחי לי מסר
. או שתלכי על האופציה הפשוטה יותר - התנחלות ביום שישי/שבת אצל מישהו עם YES
.

M i l k y W a y

New member
נ"ש-למה כולם מתלהבים מאדם ברודי??

לא שיש לי בעיה איתו ויכול להיות שזה בגלל שראיתי רק תפרק הראשון אבל אי אפשר להגיד ששני הבנים שם שווים...כאילו אני זוכרת שאמרתי לאחותי שהבלונדיני חמוד אבל לא כזה משהו...גם השני לא מלהיב... ואז התחלתי לקרוא בפורום ובעוד כתבות שכולם מתלהבים ממנו..... אפילו שהסידרה הזאת יותר יפה ממגרש ביתי לפחות שם בחרו שני שחקנים שווים... אם אפשר תשובה שהיא לא קללה זה יהיה מגניב.... :)

בוביץ

New member
הרוב פה ראו את העונה הראשונה

ובגלל זה אוהבים את אדם ברוגי(סת) קודם כל אדם ברודי לא נראה רע בכלל. וזה שבחרו במגרש ביתי שני בחורים יפים להגדרתך לא אומר שתאהב את שתי הדמויות נגיד נאי לא אהבתי את מגרש ביתי ובמיוחד לא את הבלונדי יותר מדי צדקני ויותר מדי דמות ממוחזרת. חכה ותראה אתה והלך לאהוב את סת..

m a i 7 6 0

New member
זה פשוט מאוד

אולי את באמת חושבת כך כי ראית רק את הפרק הראשון אבל הוא פשוט חמודדדדדדד והוא משחק נפלא לדעתיי והוא פשוט כזה חמודד חחח אז תמשיכי לראות ותביני אותנו חחח נ.ב אין קללות רואה?! חח

Aviad1987

New member
את יוצאת מנקודת הנחה

שההתלהבות ממנו היא על בסיס מראה חיצוני. זה לא תמיד ככה.

mor kutcher

New member
בדיוק.איך שהוא משחק-

זה מושך:) חחח ותודה לכולכם! ואני לא יכולה לעבור ליס כי אנחנו מחוייבים לוט עד אפריל
קראפ

Aviad1987

New member
בקשר להתחייבות

מניסיון (מהמשפחה) אני יכול להגיד לך שתנסי בכל זאת.. הם בדרך כלל לא מחתימים על התחייבות ככה שאפשר להפסיק בכל זמן. אני מכיר כמה וכמה אנשים שהפסיקו את ה"התחייבות" לכאורה

למעלה