היי מה שלומכם היום חווינו פעם ראשונה

היי מה שלומכם היום חווינו פעם ראשונה

התקף של תופעות לוואי של גלוטן כאבי בטן חזקים שלשולים הזעה חלוש'ס הקטנה היתה ממש ממוטטת ובתוך כל זה היא התחילה לחשוב ממה זה יכול להיות ופתאום אמרה אולי מהצ'יפס .... היינו אתמול בפיקניק וכל הזמן אני מקפידה מביאה כל מה שצריך אבל היא ראתה צ'יפס קידס ולא הבאתי משהו מקביל שמותר ושיגעה אותי אולי אפשר ראיתי את הרכיבים וברוב טמטומי נפלתי בפח השכנועים שלה ויכוללהיות שלא רק מזה כי בכל זאת פיקניק אבל, אני ממש מבואסת שנפלתי בפח השכנועים והנדנודים..

שרית102030

New member
אולי וירוס בטן ?

מסתובב עכשיו וירוס עם כאבי בטן ושלשולים. אולי זה לא קשור לצליאק? תרגישו טוב

לא נראה לי כי עכשיו אחרי כמה שעות היא בסדר

ואכלה אוכל נטול והתאוששה חזרה להשתוללות רגילה כמו שאומרים

CATS7

New member
קודם כל שולחת../images/Emo201.gif

מקווה שבינתיים אתן מרגישות יותר טוב לכל האמהות שעלולות "ליפול בפח הנדנודים" - תקבילו את הגלוטן לנסיעה ללא חגורת בטיחות, מעבר כביש ללא הסתכלות לצדדים, לשומרי כשרות - הסתכלו על הגלוטן כמשהו "טרף" והכי קל נכון ואמיתי - הגלוטן הוא ר ע ל זהו .. יותר לא תיפלו בפח. ועוד דבר - בפעם הבאה (ואני מאמינה שיהיו) שאת בארוע ויש משהו שהנסיכה לא יכולה לאכול - תזכירי לה כמה כאבה לה הבטן ואיך היא הרגישה, היא לבד תוותר. תכיני תה ותני לה "קלבטן" יחד עם

שמחה לשמוע שמרגישה יותר טוב

איזה באסה! לדעתי צריך להסתכל על כל חוויה כזאת שחוויה בונה. נופלים בפח, טועים, מתבלבלים, לא מוכנים, מה שלא יהיה.....מגיעים מוכנים יותר להתמודדות הבאה.

למעלה