היי מה שלומכם הפורום עדיין מת הא מישהוא יודע מתי יש עונה חדשה?
י יואבי17 New member 3/4/08 #4 בחרת יום ממש מוזר לשאול את זה כי היום (כבר יום אחרי ההודעה, אבל משנה) ממשיכה העונה! בלילה בין רביעי וחמישי יוצא סוף סוף פרק חדש.. אני משתגע מציפייה.. יהיה גדול!
בחרת יום ממש מוזר לשאול את זה כי היום (כבר יום אחרי ההודעה, אבל משנה) ממשיכה העונה! בלילה בין רביעי וחמישי יוצא סוף סוף פרק חדש.. אני משתגע מציפייה.. יהיה גדול!
י יואבי17 New member 3/4/08 #6 תרגיע אחי ומהר! פרק 14 יצא הלילה והוא אצלי על המחשב מחכה לתרגום. אתה מוזמן לבדוק יותר טוב איפה שאתה מחפש הורדות חוצפן
תרגיע אחי ומהר! פרק 14 יצא הלילה והוא אצלי על המחשב מחכה לתרגום. אתה מוזמן לבדוק יותר טוב איפה שאתה מחפש הורדות חוצפן
L LeRanch New member 3/4/08 #7 הקטע הוא שהוא דיבר על העונה החדשה ביס ולא השידורים בארה"ב. למה ישר לתקוף?
י יואבי17 New member 3/4/08 #8 לא תקפתי הוא תקף אותי. חוץ מזה, אמרתי המשיכה.. פרק חדש.. אפשר היה להבין מזה שאני לא מדבר על העונה ביס כי אין עונה ביס כרגע.. הייתה אי הבנה, סולחה?
לא תקפתי הוא תקף אותי. חוץ מזה, אמרתי המשיכה.. פרק חדש.. אפשר היה להבין מזה שאני לא מדבר על העונה ביס כי אין עונה ביס כרגע.. הייתה אי הבנה, סולחה?
Y yuval 153 New member 4/4/08 #9 טוב אבל לא תקפתי אבל בדקתי בדיוק לפני ההודעה מתי זה מתחיל באתר של יס ואין כלום