היי מה שלומכם

היי מה שלומכם

אני בן 23 מאזור חיפה מחפש ידידות נפש אני בארון ממש ממש עמוק ואין לי ידידות בכלל ולא יודע איך יקבלו את זה אחרים זאת אומרת המשפחה שאני אוהב בנים כי אני גם לא משדר את זה.
מי שצריכה שיחות נפש שתפנה אליי בהודעות אשמח להיות לכן בנות אוזן קשבת בהכל ! אגב מצטער שאני לא קשור לכאן חח פשוט אין לי איפה לכתוב את זה ואני מנסה בעוד מדורים בפורום.

סיגלית 2014

New member
מנהל
אתה רוצה שאישה נשואה תתיידד עמך?

רק בגלל "לא יודע איך יקבלו את זה אחרים"?
או שאתה מציע עצמך כאוזן קשבת לשיחות נפש?

אז ככה, ראשית, אין על מה להצטער שאתה "לא קשור לכאן". אתה כמובן יכול לנסות גם בפורומים אחרים, אין בעיה גם כאן רק לא יודעת אם יהיו קליינטים.

אך, סלח לי על הבורות בתחום ועל השאלות כי אני מנסה להבין מהו הצורך (מה לעשות, לא כולם נולדו חכמים
).

מכיוון שאתה בארון, אתה מחפש ידידיה (או יותר) כדי לשתף ומוכן להוות גם אוזן קשבת בשבילה, כי אתה מרגיש בדידות? כי מקובל שיהיו ידידיות? כדי שבחוג המשפחתי לא יעלו שאלות מדוע אין קשר עם בנות?

אגב, יש פורומים יותר ספציפיים שמיועדים לתת מענה לכל מיני צרכים קרובים.
טיפ קטן, לגבי "לא יודע איך יקבלו את זה אחרים"- אתה לא אמור להתנהל על פי מה יאמרו אחרים. שיגידו מה שיגידו ושיבושם להם. זבש"ם.
אתה אמור להתנהל על פי מה שאתה מרגיש ומה שטוב לך.

בהצלחה

למה שלא תמצא

גברים במצבך כדי לדבר על זה,גברים מהקהילה שעברו את המחסום הזה יועילו לך יותר מידידה.

מבולבל

אף פעם לא שמעתי על מישהו שמחפש ידידות נפש בפורומים. אולי אני אולד פאשן אבל תמיד האמנתי שזה משהו שפשוט מתפתח עם הזמן בין שני אנשים ולא משהו שמחפשים כמו מכונית יד שנייה. אבל כאמור, כנראה שאני אולד פאשן.

למעלה