היי מה שלומכם?

שריר

New member
היי מה שלומכם? ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה נגיד אני בתוך חלום צלול אני יכול לבקש ספר מסוים ולקרוא את כולו תוך דקה וכשאני אתעורר אני אזכור הכול?

Variety

New member
תגובה

לא יודע, שווה לנסות. אבל קראתי באיזה אתר על חלומות צלולים משהו אחר מאוד מעניין, אם אתה לוקח ספר (במציאות) ופשוט מסתכל על הדפים, ומצלם אותם במחשבה, אתה יכול בחלום צלול אח"כ לראות "כסרט" את הספר. הנה הכתובת לאתר: http://www.faqs.org/faqs/dreams-faq/lucid-dreaming-faq אם אני לא טועה זה סעיף מספר 2.25 בהצלחה, Variety-

שריר

New member
כן קראתי משם הגיעה השאלה

חשבתי נגיד להתסכל על כל העמודים בספר ואז זה נשמר בזיכרון אז אני נותן פקודה של לראות את הספר ולשנן את כל מה שכתבו בו עוד שאלה כאשר אני מזמין מישהו לחלום הוא גם יהיה צלול ואיך הוא יראה את זה מה תהיה נקודת מבטו דבר שלישי אני עושה כל יום את הבדיקות מציאות כמה שיותר עכשיו איך שהבנתי אני יעשה אותם בשלב משויים בחלום נגיד הצלחתי להעביר יד בקיר אז מה יקרה?

Variety

New member
תגובה

היי, בקשר לחלום צלול משותף - אין לי מושג, לא ניסיתי עד כדי כך. בקשר לבדיקות מציאות - אם אתה עושה אותן נכון ובאמת חושב אם אתה חולם או לא, בחלום אתה תצליח את בדיקת המציאות ותראה שזה לא מציאות ואז אתה תדע שאתה חולם כי אתה שואל "האם זה חלום?" ואז תעביר את האצבע והתשובה תהיה כן. משם אתה כבר מחזק קצת את החלום ומתחיל להנות וללמוד. חלומות פז, Variety-

שחר.

New member
חלום צלול משותף.

אני חושב שבשביל להשיג את זה צריך לתאם עם בן\בת הזוג לפני שהולכים לישון. בכל מקרה זה נשמע מגניב ואם מישהו הצליח בבקשה ספרו את זה כאן.

שריר

New member
לדעתי

צריך ששני האנשים ישנו כאשר אחד יקרא לשני השני יחלום ולא יהיה צלול עכשיו תלוי מה הראשון רוצה שהשני יהיה צלול או לא אם לא הוא פשוט משאיר אותו בחלום אם כן אז הוא צריך להרות לו כל מיני דברים שהן אדם יבין שזה חלום למשל להפוך לדרקון מצד שני הם יכולים לתאם מראש כמו שאמר VERAIETY שהשני ברגע שהוא רואה את הראשון יבין שזה חלום(בדיקות מציאות) אז אם מישהו יכול לנסות בשמחה כי אני עוד לא הגעתי שלשב הזה אני עוד רושם ביומן חלומות והנה בא השאלה אני אומר לעצמי כל ערב המון המון המון פעים שאני אזכור ומתכון אבל לא זוכר בפעמים שזכרתי זה היה במקרה כאשר חשבתי על משהו ובמקרה נזכרתי שזה היה קשור לחלום מה עושים? עוד שאלה אני יכול לרשום חלומות שאני זוכר מלפני חודשים שעוד לא עשיתי את היומן חלומות? תודה שריר

Panther

New member
מה עשית ממנו Veraiety

קוראים לו Variety, ורייאטי כמו שכתבת זה ארגון של אוטיסטים או משהו כזה.

שריר

New member
כן בטעות גם לא הוא כתב את זה

זה היה שחר אבל variety תמיד בא עם התשובות אז סליחה שחר וסליחה ורייאטי

Variety

New member
אולי חלום צלול משותף....

היי, זה היה בשלב כשיכולתי לחלום חלום צלול מתי שרציתי (התקלקלתי מאז :) דיברתי עם חבר וסיכמנו שהלילה, מי שיהיה צלול ראשון, יקרא לשני, או שיצור דלת ושדרכה יכנס לחלום של השני. שנינו נהיינו צלולים בערך באותו זמן (אי אפשר למדוד בדיוק), והיה לי חלום צלול, ואז התחלתי להתעורר, כאשני אני רואה את החלום והמציאות ביחד, וונלחם כדי להשאר בחלום ע"י המחשבה. ופתאום מישהו קורא לי, ומדבר. עכשיו כנראה בגלל שהייתי בין עולם המציאות לעולם הדמיון אז היה לי קשה לשמוע, כי הייתי חצי בעולם המציאות. בבוקר התקשרתי אליו, ושאלתי אותו והוא אמר שהוא כן ניסה לקרוא לי. אני לא יודע עד כמה החוויה אמיתית אבל כמעט אף פעם לא היה לי כזה דבר. לכן, אני לא מבסס עובדות, אבל אני חושב שזה נושא שאפשר לחקור ולהוכיח עם קצת רצון טוב. הנה רעיון להוכחה: אם 2 נפגשים בחלום, (והם צריכים להיות 100% צלולים) האחד אומר לשני סיסמא, מספרים, מילים, או מה שרוצים. לפני הם סיכמו שברגע שמי שאמר את הסיסמא יתקשר לחבר, בלי שהוא יגיד כלום, החבר יגיד את הסיסמא. ואז, אם הוא אמר אותה, זה חלום משותף. אם הוא לא מבין מה רוצים מהחיים שלו - או שהוא שכח, או שהנסיון נכשל. חלומות פז, Variety-

שריר

New member
ואם אני צלול ואני קורה לו הוא

מגיע לחלום אבל כסתם חלום כמו כל חלום לא צלול אז בבוקר אם הוא יזכור זה מה שהוא יזכור שהוא ראה אותי בחלום ?

למעלה