היי מולי וכולם

shz1985

New member
היי מולי וכולם

אני חדשה פה ורציתי לשאול איך אני מחזקת את התרגיל "בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט חופשי?"אני רוצה להגיע למשקל של 30 ק"ג..ואני בכושר טוב אירובי בעיקר.בת 23 שוקלת 50 גובה 158 תודה רבה

shz1985

New member
למה את מתכוונת שזה הרבה?

אני חולקת עלייך ויש בנות שחופשי מרימות ורק צריך לדעת את שיטת האימון הנכונה...

אי הבנה מטורפת....

קודם כל מצטערת... ראיתי "אני רוצה להגיע למשקל 30 ק"ג" ונהיה לי רע, ישר חשבתי שאת רוצה לשקול 30 ק"ג, כלומר לרזות מה 50 שאת עכשיו ל 30... סליחה, טעות שלי... סולחת??? עכשיו את גם בטח מבינה את התוקפנות בהודעה שלי...באמת סליחה

shz1985

New member
חחח בכיף בובה..

ובנוגע לשאלה המקורית אם תוכלי לעזור אני אשמח

בקשר לשאלה המקורית...

אני אשאיר את זה למולי או למישהו שמבין, אני לא מבינה בזה... ואל תרזי 30 ק"ג

Yoko Nakajima

New member
אל תעשי את זה :S

את פשוט תהרסי לעצמך תבריאות...אני לא מבינה בכלל למה את שואלת דבר נורא שכזה, לרצות להגיע ל30 קילו?!

shz1985

New member
יו אני ממש בהלם מהתגובות שלכם

מישהו מכם בכלל מתאמן בחדר כושר?עוסק בספורט בכלל?כי לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט משקל של 30 קילו כולל מוט זה ממש לא הרבה..בכלל לא ואני מאמינה שעם השיטה הנכונה והאימון הנכון ניתן להגיע לזה ויש מלא בנות שבכבוד מרימות ולא קרה להם כלום

Yoko Nakajima

New member
תראי

אני דווקא כן עוסקת בספורט בקביעות אבל אני לא צריכה להיות מבינה גדולה בשביל לדעת ש30 קילו זה משקל לא בריא ואף מסוכן, וזה ממש מפליא שאת שואלת דבר כזה....אני מוודאת אם זו באמת הייתה הכוונה שלך כי אני ממש בספק, זה נשמע אבסורד שצעירה בריאה שעוסקת בספורט תשאל דבר כזה--- את מתכוונת שאת רוצה לשקול 30? (זה מה שמשתמע מההודעה הראשית שכתבת, למרות שעכשיו כשאני קוראת את התגובות שלך אני רואה שיש מצב ששאלת לגבי המשקל שאת רוצה להרים- ואני מקווה באמת שזו הכוונה >< ...אם כן פשוט להבא אל תכתבי "אני רוצה להגיע למשקל של 30 קג", זה מפחיד אנשים! XD )

shz1985

New member
אני קוראת את ההודעה וממש צוחקת

היתה לי הרגשה שהיתה בינינו אי הבנה...אני התכוונתי להרים משקל של 30 ק"ג.חס וחלילה לשקול 30 ק"ג... פאק אני עדיין שפויה!!!

shz1985

New member
קראתי את ההודעה שלי שוב ושוב

אני לא מבינה איך הגעתם ללרדת 30 קג למרות שאני מאוד התרשמתי לטובה מאיכפתיות שלכן

לפחות אני לא היחידה שחשבתי ככה...

ובטח שנדאג לך, לשקול 30 ק"ג בגילאים האלה זה פשוט להתאבד

Athlete

New member
היי Shz1985

בנוגע ל"לחזק את התרגיל" אני לא בדיוק מבין את הניסוח הזה... בכל מקרה השאלה כמה את דוחקת עכשיו ? ובשביל לעלות במשקלים כמו בכל דבר צריך לעבוד חזק על משקל מסויים לאט לאט והתחזק וכך להגיע למשקלים גבוהים יותר... לא חושב שיש פיתרון פלא (חוקי בכל מקרה)... שיהיה בהצלחה !

למעלה