היי מושבניק והיי כולם

Angel45

New member
היי מושבניק והיי כולם

שאלתי כאן הרבה שאלות לאחר שמטבוחה קיבלה סירוב. עקב מצב חירום משפחתי נסעתי לארץ במהלך תהליך הספונסרשיפ, החרדות שהיו לי לגבי הכניסה חזרה לקנדה היו קשות מנשוא ולעיתים הדירו שינה מעיניי. פקיד המכס העביר אותי לאימיגריישן לתשאול...לשמחתי קיבל אותי פקיד הגירה נחמד מאוד שרק רצה לדעת אם הכתובת שרשמתי בטופס המפורסם שממלאים במטוס,היא כתובת המגורים שלי בקנדה..עניתי שכן,לא שאל אותי שום דבר נוסף , קיבלתי שוב ויזת תייר ל 6 חודשים וחזרתי לנשום לרווחה. מזווית העיין ראיתי שעל מסך המחשב שלו עלו כללללל פירטי תיק ההגירה....לקיתי לרגע באישונים מוגדלים חחח "זכינו" לדיליי של 36 שעות בטיסת ההמשך מטורונטו לקלגרי בגלל סופת הסופות והגענו הבוקר בשלום לרד דיר . שרב היום ברד דיר , שמיים כחולים ו - 12 מעלות פלוס. המשך שבוע נפלא

מקנאים בך הרבה על הפלוס 12

כאן עסקנו בפעילות פיזית ערה כל סוף השבוע ושינענו כמויות אדירות של שלג מצד אחד של החניה לצד השני....... בגילגול הבא תגישי בקשת הגירה דרך מיססאגה ותל אביב ותחסכי לך את התור מורט העצבים. אני מקווה שזו הפעם האחרונה שאת נכנסת כמבקר.

Angel45

New member
יודעת מה עובר עליכם כי ..........

ביום שישי לא נתנו לטיסה שלנו לנחות בטורונטו - ובנוסף שלחו אותנו לתדלוק ב NORTH BAY נחתנו בסופו של דבר בפירסון ב 5 שעות איחור- כמובן שלא היו טיסות המשך לשום מקום כי השדה היה משותק כמעט לגמרי, אלף מילים לא יתארו את מה שהלך שם בכלל ובפרט לאחר 36 שעות של המתנה מורטת וסוחטת אנרגיות עלינו על טיסה לקלגרי אתמול(יום ראשון) בבוקר BEST WESTERN HOTEL היו אחלה מכניסי אורחים וכן,זו הפעם האחרונה לכניסה כמבקר....

למעלה