היי מחבקתוש -השמיעי

היי48

New member
היי מותק

אני אמנם לא יודעת הרבה על הפרעת קשב וריכוז, אבל כן יודעת שגם לי לקח זמן עד שהתרגלתי ללימודים אקדמאים. קודם כל בכלל צריך להתרגל לחזרה לשגרת לימודים אחרי שכמה שנים לא נמצאים בה (חוץ מאם מחשיבים את הפסיכומטרי
) וגם זו כמובן רמת לימודים גבוהה יותר מהלימודים בתיכון וגם דרך לימודים שונה. אבל אני מבטיחה לך שעם הזמן זה משתפר.
אני משערת שהפרעת הקשב והריכוז מקשה על זה יותר בדרכים שאני לא מכירה, אז אני כמובן מסייגת את דברי, אבל אני חייבת לומר לך שאני לא מכירה הרבה אנשים שכבר בתחילת התואר ישר הצליחו לקפוץ למים העמוקים ולשחות כמו מייקל פלפס, הרוב הגדול מתחיל קודם כל רק מלצוף ורק אחר כך מתחיל לשחות
אבל אני באמת מבטיחה שאם תתני לזה זמן זה ישתפר.
ועוד משהו די מעודד-לרוב עם הזמן גם עומס הקורסים יורד, וגם לקראת סוף התואר יש יותר קורסי בחירה ופחות קורסי חובה (מהניסיון שלי לפחות), כה שאת יכולה לנווט את התואר לכיוונים שיותר מעניינים אותך, וכמובן שתמיד נחמד יותר ללמוד מעניינים יותר ממעניינים פחות.

תודה

אני מניחה שחוויית הפסיכומטרי שלי הייתה מאוד שונה משל אחרים, כי ניגשתי לזה בהחלטה לעשות את זה בקצב שלי ובתנאים שלי.
מסגרות חינוכיות אף פעם לא היו הצד החזק שלי, כבר מתקופת בית ספר יסודי, אבל החלטתי שאני כן רוצה לנסות ללמוד באוניברסיטה "סטנדרטית" ולראות מה יהיה. אם אני אראה שאני מתקשה מאוד, ברמה שזה משפיע עליי ועל הדיכאון, אני כנראה אצטרך לחשוב על אלטרנטיבות, כמו האוניברסיטה הפתוחה או לבדוק מקצועות שמספיקה בהם התמחות מקצועית (שכמובן תהיה קצרה מתואר
).
אבל יש זמן. צעד צעד

למעלה