היי.. מחפשת מתכון מנצח לבראוניז

א ו ר3

New member
היי.. מחפשת מתכון מנצח לבראוניז

ניסיתי 2 מתכונים, בהתחלה אחד מהם הלך לי ממש טוב (בראוניז של אייל שני ) אבל משום מה בפעמים הבאות שהכנתי אותו אז גם אחרי חצי שעה אפייה עדיין הכל היה נוזלי מבפנים ומבחוץ קשה יותר מדיי.. .בקיצור אני מחפשת מתכון לבראוניז שיהיו גם פאדג'ים אבל לא נוזליים מבפנים .
 

pirge

New member
בראוניז בלי קמח - עם אגוזים - מתאים גם לפסח

תמונה וצילום: נון בראוניס לפסח - המלצה חמה ו pirge [מצורף קובץ jpg] ו 16:44 | 25/03/06 19:49 | 17/04/05 בראוניס בלי קמח לפסח -מומלץ מאד.ו pirge ו החומרים: 200 גרם שוקולד מריר 200 גרם חמאה\מרגרינה בטמפרטורת החדר כוס ורבע סוכר - מתוק מתוק--אפשר להוריד מכמות הסוכר. חבילה אינסטנט פודינג שוקולד \\או וניל של פסח ----------יש כשר 5 ביצים שלמות 200 גרם אגוזים קצוצים אפשר להוסיף מעט שוקולד צ'יפס ומעט צימוקים - לא חובה. אופן הכנה: ממיסים שוקולד וחמאה על להבה מאד נמוכה -תוך בחישה מתמדת. מסירים מהאש. מוסיפים בבחישה כל פעם ביצה. מנפים את האינסטנט פודינג לתערובת ומוסיפים אגוזים -כל הזמן לבחוש. מערבבים מעט. אופים בחום 175 מעלות כ-30 דקות. לבדוק שמוכן. יש קרום פריך מעל לעוגה. מצננים היטב ורק אז פורסים. לפרוס ריבועיות קטנות--הבראוניס מאד עשיר בטעמו. כדאי מיד להניח כל חתיכה בספלון ניר. כדאי לאפות בתבנית בינונית חד פעמית-מרובעת או מלבנית. אפיתי בתבנית מלבנית 27X33.--יצאו מעט נמוכים--אבל נפלאים.
 

pirge

New member
בראוניס עם שוקולצ'יפס

בראוניס צ'יפס - ו pirge ו 14:37 | 19/12/05 בראוניסצ'יפסו pirge / בישול לילדים ו 16:18 | 22/05/05 בראוניסצ'יפס-חיתוכיות שוקולד צ'יפס לשים במיקסר: 5 ביצים שלמות מרגרינה\חמאה רכה 200 גרם כוס וחצי סוכר ולהקציף 2 דקות. להוסיף ביד כוס וחצי קמח ר ג י ל ולבחוש לבלילה. לשים בצלחת 300 גרם שוקולד צ'יפס ולהכניס לדקה למיקרו שיהיה בחלקו נמס ובחלקו קשה. להכניס את התערובת לבלילה ולבחוש. לצקת לתבנית 27X33 משומנת לאפות בחום 160 מעלות כ-30 דקות. לבדוק שהעוגה מוכנה בעזרת קיסם. לסמן ריבועים כשהעוגה חמה -------ולהשאיר בתבנית עד שיתקררו היטב. מי שאוהב אגוזים יכול להוסיף כ-50 גרם. כשהעוגה קרה, אפשר להוציא לקופסה. המתכון הזה גם מגיסתי . נפלא.
 

מאקי

New member
בראוניז של מאקי. בבקשה.

בראוניס של מאקי 150 ג' חמאה 150 ג' שוקולד ממיסים בקערה במיקרו 3 דק' ומערבבים היטב מוסיפים: 1 כוס + כף שטוחה סוכר 1/3 כוס סוכר חום 3 ביצים 1 כפית תמצית וניל אמיתית 2/3 כוס קמח רגיל 2 כפות נס-קפה קורט מלח הכנה: 1. מערבבים הכל 2. שוטחים ע"ג נייר אפייה בתבנית 20/30 3. אופים בתנור שחומם מראש ל- '175 כ- 20 דק'. להיזהר לא לייבש! אני מכפילה כמות או בתבנית מיוחדת
 

homets

New member
ממליצה מאוד על הפאדג' בראוניז של קרין גורן

יוצאים מעולים ונימוחים
 

חנהפ

Active member
פאדג בראוניז, אין עליו

150 גרם חמאה 150 גרם שוקולד מריר 220 גרם סוכר (1 כוס+1 כף) 60 גרם סוכר חום בהיר דמררה (2/3 כוס) 3 ביצים בטמפרטורת החדר 1 כפית תמצית וניל (אם רוצים) 85 גרם קמח (2/3 כוס) 2 כפות אבקת קקאו מעט מלח 1 כוס אגוזי מלך קלופים וחצויים (אם רוצים) 1. מחממים את התנור לחום בינוני (175) ומרפדים את התבנית בנייר אפיה. 2. ממיסים את החמאה והשוקולד בבן מארי עד שהם נמסים לגמרי. מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הסוכר, הביצים והוניל (אם רוצים) וטורפים היטב, ידנית או במטרף חשמלי, עד לקבלת מרקם אחיד. מנפים פנימה את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים עד שנוצרת עיסה סמיכה ואחידה. יוצקים לתבנית, מוסיפים את האגוזים (אם רוצים) ואופים 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא נקי. מצננים, חותכים לריבועים ומגישים. הערות: להכין לפחות יומיים מראש כי הם רק משתבחים עם הזמן. תבנית 27 על 30 ס"מ.
 

א ו ר3

New member
תודה לכולם על המתכונים..!!

לשמחתי גם קיבלתי ליומולדת את הספר "שוקולד" מבית "על השולחן" וגם יש שם פרק מיוחד לבראוניז אז אני מתכוונת לחרוש עליו
 

homets

New member
המתכונים במאמרים בקטגוריה שוקולד ../images/Emo51.gif

 
למעלה