היי מחפש תסריט

• פותח הנושא ben
  • פורסם בתאריך

ben

New member
היי מחפש תסריט

סטודנט לקולנוע מחפש תסריט לסרט גמר 20 עמודים עד פיצ'ר - אפשר לשלוח גם סינופסיס של משהו ואם הרעיון ימצא חן בעיניי נשב לפתח יחד בעיקרון דל תקציב (סטודנט כבר אמרתי) אבל חוצמזה אין מגבלות ז'אנר תודה

בכיף- הנה 3 תסריטים... העונים על

מה שביקשת... "שירת הברבור" -דרמה- הוא גירסה מורחבת לסרט הגמר שאני עושה בעצמי..בגלל חוסר זמן אני מפיק גירסה מקוצרת... " זונה"-דרמה פסיכולוגית- הוא תסריט לא גמור..חסרה בו מערכה שלישית...הוא נכתב עם ידע לא גדול מידי בתסריטאות ...בתחילת הדרך...ואם תאהב את הרעיון אני אשפץ אותו... "קוק"-קומדיית פשע- הוא התסריט הראשון שכתבתי...ממש כטירון..אבל הרבה אומרים שהוא הטוב ביותר שלי... תהנ

מעניין

רעיון די מוכר, אבל מוצג בצורה מעניין. דברים שממש הפריעו לי: מלבד העובדה שכל הטקסט מרוכז באמצע משום מה, ועוד כמה שגיאות טכניות שהפריעו קצת בקריאה, הפריעו לי שגיאות הכתיב, כגון (כרגיל) אני יקח ולא אני אקח, יושנת ויושן, במקום ישן וישנה, וכו'. אבל מה שהכי הפריע לי זה שהרגשת צורך לכתוב "אווווודדיייייי" על מנת להדגיש שהבנאדם צועק. זה מיותר, מרגיז, ונראה רע. אודי! רגיל, עם סימן קריאה, ואתה יכול לתאר שהבנאדם צועק או יוצא מכליו.

אה.. כתבת שזה לא גמור..

אבל צ'מע, אתה חייב להשלים את זה ולפרסם כאן, אני מת לראות איך זה יתפתח. אגב, אתה בטח כבר יודע את זה, אבל הדיאלוגים שלך פשוט מעולים. נכון, יש הרגשה שהם יותר מדי מנסים להיות טרנטינו לפעמים, אבל מן הסתם עם הזמן תפתח סגנון שהוא יותר ייחודי ומשלך.

כתבתי את זה לפני שנה בערך..תקופה

שבאמת הייתי חזק בקטע של טרנטינו...היום כשאני מסתכל על זה....הרמה של התסריט לא גבוהה במיוחד... אין כמעט פעילות-רק דיבורים יש לוקיישן עיקרי אחד- משעמם (לסרט של 20 דקות) אין אפיון לדמויות בסגנון הדיבור מה שכן- הדמויות כדמויות טובות לדעתי..אולי מיכל טיפה נדושה הדיאלוגים כדיאלוגים טובים- אבל כתובים על הפנים..כיום לא הייתי מכניס משהו כזה לתסריט... דין "תשמע זה טוב...אבל אתה יודע מה יותר חזק? ....אתה מתעורר בבוקר מתארגן וזה...מתלבש לוקח תיק...נכנס למטבח...וזה...פתאום !אמא שלך אומרת...תחזור לישון..יש שביתה!...." אם אתה רוצה לראות משהו שכתבתי ממש לאחרונה- הרי זה "שירת הברבור" קצת התמסחרות שם אבל רק כי המורה דרשה (-:

למעלה