היי מחר ניפוח שלישי וירדתי רק 10 ק"ג
R RomiVais New member 16/1/02 #2 היי בת-אל. מה שלומך? מזמן לא כתבת כאן....... אני מבינה שאת לא מרוצה מ- 10 ק"ג. מה קורה? הטבעת לא מגבילה אותך? קשה לשמור? את עושה ספורט? כולנו עוברים את זה בשלב זה או אחר... אני מקווה שהניפוח השלישי יעזור לך ותצליחי להוריד עוד כמה קילוגרמים ולהיות מרוצה. המון המון המון רומי
היי בת-אל. מה שלומך? מזמן לא כתבת כאן....... אני מבינה שאת לא מרוצה מ- 10 ק"ג. מה קורה? הטבעת לא מגבילה אותך? קשה לשמור? את עושה ספורט? כולנו עוברים את זה בשלב זה או אחר... אני מקווה שהניפוח השלישי יעזור לך ותצליחי להוריד עוד כמה קילוגרמים ולהיות מרוצה. המון המון המון רומי
B batl New member 16/1/02 #4 היי רומי תודה על העדוד אכן נעלמתי- קצת טרודה הטבעת אומנם מגבילה אך לא מספיק כנראה ו...אני שונאת ספורט מה איתך? לכמה הגעת?
היי רומי תודה על העדוד אכן נעלמתי- קצת טרודה הטבעת אומנם מגבילה אך לא מספיק כנראה ו...אני שונאת ספורט מה איתך? לכמה הגעת?
B batl New member 16/1/02 #5 תודה באיה אני מודאגת כי יש לי ארוע שבו אני מארחת וצריכה להיות עם שמלה!!!!!!! שכחתי כבר איך נראית שמלה עלי!!
תודה באיה אני מודאגת כי יש לי ארוע שבו אני מארחת וצריכה להיות עם שמלה!!!!!!! שכחתי כבר איך נראית שמלה עלי!!