היי! (מישהו זוכר אותי?)

יאקומו

New member
היי! (מישהו זוכר אותי?)

אני מצטערת שסתם נעלמתי... זה לא היה יפה מצידי... אפשר לחזור? דרך אגב- מישהו זוכר אותי בכלל???

Silver Fox

New member
אני זוכרת אותך בכלל!!../images/Emo82.gif

לאן נעלמת?! (אפילו שכחתי מה השם הפרטי שלך!) יייייאאאאאיייייי
אבל כדי לחזור לפורום באמת, את צריכה לענות על שאלה אחת: את רואה יוגי *או*?

יאקומו

New member
בטח!!!!

בטח שאני רואה (זה נמשע מוזר, לא כמו שהתכוונתי... עזבו! תתעלמו מזה...) למה אתם קוראים לזה יוגיאו? זה לא עם ה'? מי הדמות האהובה עליכם?? (שמתי לב שיש פה הרבה תמונות של באקורה ויאמי יוגי, כל מי שאני מכירה דווקא מעדיף את סטו קאיבה...
)

Silver Fox

New member
זה אכן א'...../images/Emo82.gif

קודם כל מפני שבאנגלית כתוב Yugi Oh ולא Yugi Ho, כמו שהרבה חושבים... וגם כי יוגי ביפנית זה משחק, או זה מלך, ויוגי או זה מלך המשחקים... מה לעשות, לא צריך להקשיב לכל מה שהמתרגמים אומרים! לי אין דמות אהובה, אבל אני אוהבת את יוגי ואת יאמי יוגי ואת באקורה ואת דוק ואת מאליק (הוא יבוא בעונה השניה...) כי הם כוסונים!

יאקומו

New member
גם אני מכירה את מאליק...

מה שאני מקווה זה שלא יהפכו את השם שלו למאריק (קראתי באתר באנגלית שככה קוראים לו באמת, אבל זה לא נכון, נכון?
). דוק... מזל שהוא נהפך לטוב בסוף... הוא עיצבן אותי!!!! בגלל מה שהוא עשה לג'ואי המסכן

יאקומו

New member
אה!

(תקנו אותי אם אני טועה) מאליק הופיע גם בעונה הראשונה. ראיתי פרק (לא פרק, אלא תמונות פרקים, פרק שלם) שמישהו חטף את טיאה, וג'ואי ניסה להציל אותה (כי היא בדיוק הייתה איתו איפה שהם היו...), ובסוף הוא לא הצליח וראו אותה שהיא קשורה, ופתאום הדלת נפתחה (אי אפשר ממש להגיד פתאום....
) ורואים שמאליק עשה לו את מה שקרה לסטו, עם הקמטים האלו מתחת לעיניים, ובסוף התברר שזה בעצם ה'חלק הרשע של סטו בלה בלה בלה'. ואז יוגי היה צריך להלחם נגדו, וג'ואי (מאליק) אמר שאם יוגי מנצח- הוא משחרר את ג'ואי (זה לפחות מה שהבנתי) ואם ג'ואי מנצח- הוא זוכה בפירמידת המילניום (לפחות החלק האמצעי שבה, שרואים את עין המילניום, וזה בטוח!). מישהו הבין מה כתבתי פה? עם כל הסוגריים ואלה...

יאקומו

New member
קראתי עכשיו את ה"הסבר" שכתבתי o_O

תתעלמו ממנו... הוא לא מובן בכלל...

Silver Fox

New member
למה? דווקא הבנתי...../images/Emo82.gif

אוף, מאליק... חבל שאתה כזה רשע...
אתה כזה חתיך מכדי להיות רשע!!

Silver Fox

New member
אוי, נכון...../images/Emo82.gif

מאריק
בכל מקרה לא משנה לי אם הם יקראו לו בדיבוב מאריק או מאניק או מאפיק, אני אמשיך לקרוא לו בשמו המקורי - מאליק! כי מאליק זה ביפנית ומאריק זה באנגלית. ויפנית זה המקור. דוק כזה חתיךךךךךךך

יאקומו

New member
אני לא אוהבת את דוק ../images/Emo3.gif

לפחות לא עכשיו... אבל אם וכאשר הוא יהיה נחמד, אני בטוחה שאני אוהב אותו... (אני לא חושבת שהוא ממש חתיך)

יאקומו

New member
למישהו יש תמונות של יוגיהו?

אפשר לשים כמה בשירשור הזה? אני מעתיקה כל תמונה של יוגי (יוגיהו/או איך שאתם רוצים) שאני אוהבת...

Silver Fox

New member
הו, לי יש הרבה...../images/Emo8.gif../images/Emo82.gif

וזה יוגי *או*! אוף, אנשים, מתי תלמדו?
אולי תצטרפי לאגודת "גאחשיאושהד!" (גם אני חושב שזה יוגי או ושערוץ שש הם דפוקים) אבל אם אני אתחיל לשים פה תמונות אני לא אפסיק להציף, ואז יכעסו עלי, אחרי הכל זה פורום אנימורפס...
(טוב, אני כן ניסיתי לפתוח טופיק, לא אשמתי שלא עבד... תנסו אתם!)

Silver Fox

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

אני אסגוד לתמונה הזאת כל ימי חיי...
*מזילה ריר*

יאקומו

New member
אממ... יש לי שאלה-

ראיתי שהיה כאן איזה murmur (ככה בערך היה השם שלו), וכולם צעקו עליו... מה קרה???

RaistGirl

New member
|ברית||הפרוייקט|

המממ... הוא התחיל לפתוח הודעות חדשות בלי תוכן ממשי ולשים תמונות שאין להם קשר אלינו... אם הוא היה שם את כל התמונות בשירשור אחד... מילא... אם הוא היה מפסיק כשהערנו לו... מילא... אבל הוא המשיך והמשיך והמשיך! ד"א... הוא היה המנהל הקודם של הפורום הזה... וההודעה הראשונה שלו הייתה מתנשאת מדי לדעתי... וכנראה שגם לדעתם של שאר חברי הפורום... והוא בן זונה מניאק... וזהו אני חושבת...

למעלה