היי מישהו יודע אולי... איפה אני יכולה להוריד פרקים של הסדרה? בברכת יום טוב ומלא אבטיח קר יעל
S seinfeld 4ever New member 29/7/04 #1 היי מישהו יודע אולי... איפה אני יכולה להוריד פרקים של הסדרה? בברכת יום טוב ומלא אבטיח קר יעל
Z zoeid New member 29/7/04 #3 היי וברוכה הבאה צר לי, אבל כפי שאת יודעת, הורדות הן לא חוקיות ולכן נאסר לדבר להמליץ או לייעץ לך בנושא
היי וברוכה הבאה צר לי, אבל כפי שאת יודעת, הורדות הן לא חוקיות ולכן נאסר לדבר להמליץ או לייעץ לך בנושא
S seinfeld 4ever New member 30/7/04 #4 אז אולי יש לקנות את העונות איכשהו אני פספסתי מלא ואני ממש ממש רוצה לראות... איך אני אעשה זאת?
Q qt1 New member 30/7/04 #5 היי יעל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ידוע לי שלאחר שהסידרה תיגמר , תהיינה קלטות למכירה של 'שבתות וחגים' , אין לי תאריכים מדויקים אך ידוע לי שזה מה שמתבשל אם תרצי שנעדכן אותך מכאן בכתיבה, אני לפחות אשמח מאוד לעזור. אשמח אם תישארי איתנו , שוב, ברוכה הבאה
היי יעל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ידוע לי שלאחר שהסידרה תיגמר , תהיינה קלטות למכירה של 'שבתות וחגים' , אין לי תאריכים מדויקים אך ידוע לי שזה מה שמתבשל אם תרצי שנעדכן אותך מכאן בכתיבה, אני לפחות אשמח מאוד לעזור. אשמח אם תישארי איתנו , שוב, ברוכה הבאה