היי.. מישהו יודע.... מי זה החתיך בקליפ חגיגה ????? אני חייבת לדעתתת....
G GAL 19 New member 8/9/04 #1 היי.. מישהו יודע.... מי זה החתיך בקליפ חגיגה ????? אני חייבת לדעתתת....
נ ניקול NiCoL New member 8/9/04 #2 נראה לי קוראים לו יואב.. זה מה שאני יודעת חחחחח וגם בקשר לשם אנלא בטוחה
ש שרית חדדLOVEיפעת New member 8/9/04 #9 חחחחחחחחח אין לי מושג מה השם משפחה... ומאיפה הידע- קודם כל אם אתם כמוני חורשים על האתר של שרית אז תראו בתמונות של הצילומים לחגיגה רשום שקוראים לו אשר... וזה שהוא משתתף ב"סוד" זה לא בעיה כולם יודעים... חחח ראיתי ב24
חחחחחחחחח אין לי מושג מה השם משפחה... ומאיפה הידע- קודם כל אם אתם כמוני חורשים על האתר של שרית אז תראו בתמונות של הצילומים לחגיגה רשום שקוראים לו אשר... וזה שהוא משתתף ב"סוד" זה לא בעיה כולם יודעים... חחח ראיתי ב24
א אור נויי 15 New member 8/9/04 #13 אשר זה שם של הומו חחחחחחחחח אני יודע שיש לי סטיגמה אבל מה לעשות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אשר זה שם של הומו חחחחחחחחח אני יודע שיש לי סטיגמה אבל מה לעשות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נ ניקול NiCoL New member 8/9/04 #14 חה חה מצחיק מאוד.. נו ואני שמתי לב שהרבה הומואים קוראים להם רועי.. אבל מה הקטע?! זה שקוראים לו אשר זה לא אומר שהוא הומו חוצמזה מזה אכפת למישהו עם הוא כן או לא..
חה חה מצחיק מאוד.. נו ואני שמתי לב שהרבה הומואים קוראים להם רועי.. אבל מה הקטע?! זה שקוראים לו אשר זה לא אומר שהוא הומו חוצמזה מזה אכפת למישהו עם הוא כן או לא..
T tamam44 New member 16/9/04 #18 ואור זה שם של אהבל ../images/Emo132.gif למה אתה אומר דברים כאלה, מה לך אין בעיות בחיים, אתה צריך עוד בעיות ? ותאמין לי ראיתי אותך ויש לך בעיות ולכולם יש בעיות.
ואור זה שם של אהבל ../images/Emo132.gif למה אתה אומר דברים כאלה, מה לך אין בעיות בחיים, אתה צריך עוד בעיות ? ותאמין לי ראיתי אותך ויש לך בעיות ולכולם יש בעיות.