היי, מישהו יכול בבקשה לרטש לי את זה?
M Miss Shirazovich New member 12/10/07 #4 אין לי דרישות ספציפיות העיקר לשפר את מראה התמונה. מה ששלחת זה כבר שיפור. אם תוכל לשפר אפילו יותר זה היהיה מצויין תודה רבה!
אין לי דרישות ספציפיות העיקר לשפר את מראה התמונה. מה ששלחת זה כבר שיפור. אם תוכל לשפר אפילו יותר זה היהיה מצויין תודה רבה!
M Miss Shirazovich New member 13/10/07 #10 יש לי על הלחי איזשהו כתם ורדרד. יכול להיות שרצית להסמיק לי את הלחיים אבל זה לא ממש משתלב בעור שלי.. שימי לב
יש לי על הלחי איזשהו כתם ורדרד. יכול להיות שרצית להסמיק לי את הלחיים אבל זה לא ממש משתלב בעור שלי.. שימי לב
M Miss Shirazovich New member 13/10/07 #13 יש לי בקשה העבודה הראשונה שלך הייתה הכי מוצלחת לדעתי. רק לא אהבתי שהורדת את התאריך. תוכלי לשלוח לי את העבודה הראשונה אבל עם התאריך בלי להסיר אותו?
יש לי בקשה העבודה הראשונה שלך הייתה הכי מוצלחת לדעתי. רק לא אהבתי שהורדת את התאריך. תוכלי לשלוח לי את העבודה הראשונה אבל עם התאריך בלי להסיר אותו?
F Freemee New member 12/10/07 #8 אני מאמין ששילוב של: free transform vanishing point hue and saturation ואולי איזה FILTER קטן וכמובן תמונה של טלויזיה
אני מאמין ששילוב של: free transform vanishing point hue and saturation ואולי איזה FILTER קטן וכמובן תמונה של טלויזיה
ה המכשפה מפורטובלו New member 13/10/07 #16 אפשר בבקשה את התמונה של הטלויזיה?../images/Emo13.gif זה יצא מדהים ד"א
M Miss Shirazovich New member 13/10/07 #12 וגם זה! רוב תודות! לא אתנגד לעוד רעיונות מדליקים אני ממש אוהבת את זה..