איזור קריית-אונו
מאחר ואני גר ביהוד, ולא תמיד יש לי מצב רוח לנסוע לת"א, אני מבקר לעיתים קרובות בביתי קפה/מסעדות המקומיות. ולהלן המלצותיי: 1. מונטיליו- מה שהתחיל כבית קפה אינטימי וחם הפך להיות המקום עם המלצריות הכי לא נחמדות בעולם. האוכל בינוני וסתמי, העוגות כבר לא מה שהיו פעם ותמיד תמיד צפוף,מלא ולא מזמין. 2. ברושט - טעים, אין מה לומר אבל לטעמי יקר בטירוף. התימחור לא הגיוני גם כאשר מדובר בשיפודי עוף. 3. מעדגייה - מסעדת דגים חדשה שנפתחה ביהוד. הנוסחה ידועה- סלטים אכול כפי יכולתך+מנת דגים/פירות ים. הסלטים היו משעממים עד הירדמות וחלקם דוחים (בטטה אפויה עם בצל חי!). פירות הים היו בינוניים והייתי מסכם שעדיף לטרוח ולנסוע לת"א בשביל דגים. 4. פרח - בשורה טובה לשומרי הכשרות! יש במקום סלטים,פסטות,קישים אבל כדאי לנסוע בשביל הקינוחים והעוגיות!!!!! "פרח" נמצאת צמוד ל"קלודין". 5. קלודין - הייתי לפני שנתיים ונהנתי מאוד. 6. לחם יין - מרחק יריקה מהבית שלי והמומלץ ביותר! הוא יכול להתפס כבית קפה (רק אתמול הוסיפו קינוחים חדשים וטעימים!) וגם כמסעדה. אכלתי שם הרבה מנות טובות: פטה כבד, סלט עוף עם רוטב הבית (מיונז+נענע), פסטות טובות, שיפודי סטה ולאחרונה גם המבורגר. השירות לפעמים איטי, כשמאוד מלא, אבל תמיד מלווה בחיוך. מומלץ בחום!