היי, מישהו מכיר מקום נחמד לשבת בו

רינס

New member
היי, מישהו מכיר מקום נחמד לשבת בו

בקריית-אונו? קראתי ביקורת נחמדה על בית הקפה שבקניון החדש מישהו כבר ישב שם?

25אירית

New member
ההורים שלי היו..

זה קפה מסעדה או משהו לא מוגדר.. ההורים שלי היו והתבאסו. הם הזמינו המבורגרים שהגיעו שרופים לגמרי. הביישנים האלו כמובן לא פתחו את הפה אלא פתחו בסשיין של גרוד כל השרוף, נשנשו שני ביסים והשאירו הכל בצלחת. כשאחראי משמרת בא לפנות להם והם ביקשו חשבון הוא שאל אותם למה לא אכלו, אז הם אמרו לו שזה היה שרוף לגמרי. וכל מה שהיה לו לומר להם זה" אה.. פעם הבאה תגידו ישר.." וזהו . חייב אותם על שתי המנות מחיר מלא ואפילו לא התנצל. אם אתה מחפש מקום נחמד בסביבה, יש את מונטיליו בגני יהודה. זה גם מאין קפה מסעדה עם אוכל די בנוני אבל אוירה מקסימה וכייפית. לגבי המסעדה בקרית אונו- כמה כייף כבר יכול להיות לשבת בתוך קניון?

רינס

New member
תודה, נראה לי שנוותר, הבעיה היא

שאנחנו כנראה לא נוכל לצאת מגבולות קריית-אונו ולגבי מונטיליו אכן אוכל בינוני ,בינוני מאוד אפילו

גידי42

New member
ברושט של קלודין

איפה ששכנה המסעדה הקודמת של קלודין, בתחנת הדלק פז בצומת סביון. שייכת עכשו לבן שלה. סלטים נחמדים ומבחר של שיפודים מאד מאד מיוחדים, מגוון רחב ורטבים מיוחדים. עוף, בקר, ומאכלי ים. מחירים סבירים, ואוירה של תחנת דלק על כל המשתמע מכך

גידי42

New member
מונטיליו - לחם יין

מונטיליו אחלה של מקום. גם לארוחות בוקר על המרפסת. הם סוגרים את המטבח ב1230 וזה מבאס כי אי אפשר לבוא אחרי סרט. מקום מומלץ מאד ביהוד הוא לחם יין ליד קניון הסביוניםץ

רינס

New member
תודה, קראתי בזמנו על לחם-יין

ביקורת טובה ולא זכרתי את שם המקום , אז נראה לי שאני אנווט לכיוון.

גידי42

New member
המלצה

במוצ"ש האחרון אחרי סרט בבית הקולנוע בקרית אונו נכנסנו למסעדה\ קפה שמשום מה שמה פרח מזיכרוני. חלל גדול וקר, ריהוט פשוט. תפריט שמשלב אוכל עם נישנושים של בית קפה. מזכיר מאד את אלכסנדר המיתולוגית ביהודה מכבי. אכלתי המבורגר מצוין מבשר שטחנו אותו במקום ועשוי במידת הצליה האהובה עלי (מידיום) עם צ´יפס עייפים קצת אבל סבירים. בת זוגתי אכלה פיצה שהיתה מעל הממוצע. השירות היה על הפנים. המלצריות ואחראית המשמרת היו עסוקות בלבדר את החברים שלהם שבאו לבדרם בזמן המשמרת. בקיצור מקום נחמד לעבור בו. לא הייתי יוצא במיוחד מהבית בשבילו

ליד קרית אונו

ברחוב הראשי של גת רימון יש בית קפה ששמעתי שהוא נחמד (לא זוכרת את שמו). לא הייתי בו אבל קיבלתי המלצות.

גידי42

New member
באין ציפור שיר........

המוזה מקום נחמד, מוסיקה רועשת למדי, אוכל אופיני לפאבים, מבחר בירות עצום מכל העולם. עד כמה שאני יודע, ותקנו אותי אם אני טועה, זה המקום היחידי האיזור ביקעת אונו שמגיש אוכל אחרי 0030 כלומר אפשר לבא אחרי סרט או בילוי אחר ולכן באין ציפור שיר גם ה---- הוא זמיר

Siren

New member
איזור קריית-אונו

מאחר ואני גר ביהוד, ולא תמיד יש לי מצב רוח לנסוע לת"א, אני מבקר לעיתים קרובות בביתי קפה/מסעדות המקומיות. ולהלן המלצותיי: 1. מונטיליו- מה שהתחיל כבית קפה אינטימי וחם הפך להיות המקום עם המלצריות הכי לא נחמדות בעולם. האוכל בינוני וסתמי, העוגות כבר לא מה שהיו פעם ותמיד תמיד צפוף,מלא ולא מזמין. 2. ברושט - טעים, אין מה לומר אבל לטעמי יקר בטירוף. התימחור לא הגיוני גם כאשר מדובר בשיפודי עוף. 3. מעדגייה - מסעדת דגים חדשה שנפתחה ביהוד. הנוסחה ידועה- סלטים אכול כפי יכולתך+מנת דגים/פירות ים. הסלטים היו משעממים עד הירדמות וחלקם דוחים (בטטה אפויה עם בצל חי!). פירות הים היו בינוניים והייתי מסכם שעדיף לטרוח ולנסוע לת"א בשביל דגים. 4. פרח - בשורה טובה לשומרי הכשרות! יש במקום סלטים,פסטות,קישים אבל כדאי לנסוע בשביל הקינוחים והעוגיות!!!!! "פרח" נמצאת צמוד ל"קלודין". 5. קלודין - הייתי לפני שנתיים ונהנתי מאוד. 6. לחם יין - מרחק יריקה מהבית שלי והמומלץ ביותר! הוא יכול להתפס כבית קפה (רק אתמול הוסיפו קינוחים חדשים וטעימים!) וגם כמסעדה. אכלתי שם הרבה מנות טובות: פטה כבד, סלט עוף עם רוטב הבית (מיונז+נענע), פסטות טובות, שיפודי סטה ולאחרונה גם המבורגר. השירות לפעמים איטי, כשמאוד מלא, אבל תמיד מלווה בחיוך. מומלץ בחום!

liti

New member
התבעסתי לקרוא על מונטיליו ../images/Emo10.gif

הייתי שם מספר פעמים בעבר והיה נחמד וטעים למדי (לא מעולה אך אוכל ברמה טובה עד טובה מאוד) והמקום זכור לי לטובה. ממש התעצבתי לקרוא את הביקורות (מלבד זו של גידי) שסיפרו שהאוכל הפך לבינוני, בעיקר התעצבתי לקרוא את דבריו של Siren לגבי העוגות כיוון שאכלתי שם את אחד הקינוחים המעולים ביותר לטעמי- פרפה ריבת חלב- שהיה עוצר נשימה ואם הכוונה היא גם לקינוח הזה אז זה ממש מעציב. אני מאוד מקווה למען תושבי האיזור ולמען כולנו שהרמה שם תשתפר!

Siren

New member
אם להיות ספציפי

פעם אחת העוגות החמיצו (היה דוחה למדיי) ופעם אחת סתם משעמם. אני לא אוהד גדול של ריבת חלב כך שלא טעמתי את הקינוח המדובר.

גידי42

New member
יהוד בטח לא מעצמה קולינרית

לא מסכים לכל מה שנכתב אבל הסקירה ממצה וטובה. המסקנה המתבקשת, עח מנת לאכול טוב צריך להזיז את התחת קצת מחוץ ליהוד, אולי פרט לקלודין שזה גם די שנוי במחלוקת

makanaonao

New member
פששששששששששש

איזו סריקה עצבנית!! (במובן הטוב של המילה
) אני מיהוד והייתי רק בפרח... כדאי שאני אתחיל לבדוק את השאר
תודה
ליאת.

למעלה