היי, מישהו נתקל בתופעה הבאה:

M o l

New member
היי, מישהו נתקל בתופעה הבאה:

תוכנת WAZE בגלאקסי S לא משמיעה קולות. ניווט קולי בתוכנה מאופשר. אצלי במכשיר הכל תקין, אצל אבא שלי אין סאונד. מישהו מכיר?
 

shlox

New member
כפי שכבר השבנו כאן השבוע, הבעיה מוכרת

מדובר בתקלה בגרסה הנוכחית של התוכנה, המוכרת לאנשי החברה. צפויה להיות מתוקנת בגרסה הבאה. פתרון זמני: לצאת מהתוכנה ולחזור אליה שוב (יוצא לך להמשיך ולנווט בהמסלול הקודם). לרוב הסאונד חוזר במצב זה.
 

binon

New member
תוכנה חלופית ל WAZE

יש תוכנת ניווט יותר טובה לדעתי. היא נקראת TELMAP ואפשר להוריד אותה בקישור המצ"ב. בעיני היא יותר טובה מ WAZE, הממשק שלה יותר נעים ואני חושב שהיא יותר מדוייקת. זאת גירסת בטא אז יש כמה באגים כמו למשל שהאפליקציה של מצלמות מהירות לא עובדת או שבמקרה שנכנסת שיחה לפעמים האפליקציה נסגרת אבל בסה"כ התוכנה על הכיפק. הניווט הקולי נותן גם את שמות הרחובות ולא רק פנה שמאלה או ימינה. מה שחסר זה הקטע החברתי של דיווח און ליין על בעיות בדרך אבל בעיני זה פחות חשוב. התוכנה חינמית כי היא עדיין בגירסת בטא, וכמו waze צריכה חיבור לאינטרנט
 

רענן 25

New member
הצצתי בלינק ששלחת לתוכנת טלמאפ

נראה בדיוק ממש בדיוק כמו תוכנת נביגייטור+ שבפלאפון. אותה גרפיקה, אותם אייקונים, אותו הגיון עיסקי של קבלת תשלום מעסקים שמפרסמים עצמם בתוך התוכנה בפרסום תלוי-מיקום. מעניין אם זו גרסה חוץ-פלאפונית לאותה תכנה, או פלגיאט לתוכנה ההיא. הניחוש שלי זה שאחרי שמכרו לפלאפון החליטו לשנות פה ושם דברים ולמכור את אותה תוכנה לקהל הרחב. כל זה במבט חטוף מאד על דף האינטרנט שלהם.
 

shlox

New member
זו בדיוק אותה התוכנה

ליתר דיוק, החברות הסלולריות משווקות גרסה ממותגת של TelMap, שזהה לכל דבר לאפליקציה החינמית הזו לאנדרואיד.
 

binon

New member
אני בכלל לקוח של הכתומים

אז אין לי מושג איזה תוכנה יש בפלאפון (למרות שגם אני ראיתי את הקישור באתר של טלמאפ). לדעתי ב waze יש יותר פרסומות מאשר בטלמאפ (האמת- לא שמתי לב שיש פרסומות בכלל) ובכל מקרה, למשתמשי אנדרואיד התוכנה כרגע בחינם, הממשק הגרפי שלה יותר נעים לי לעיין מ waze אז אני מעדיף להשתמש בה.
 
למעלה