היי מישהו ער אולי?

אלישבע24

New member
רשום

אני חדשה בפורום הזה,
הייתי הרבה שנים בדיכאון עמוק
ועכשיו יוצאת ממנו,
אני ערה רב היום והלילה.

היי אלישבע מה שלומך?

גם אני ער הרבה בלילות ולפעמים זה משעמם ומבאס. אם בא לך אפשר לדבר

Gali04

New member
היי מותק גמאני סהרורית

אתה לא עייף? הרי אתה עובד קשה, לא? מתי אתה מספיק לישון בכלל?
אני ישנה ביום

היי גם את פה

אני ישן בלילה אבל רק לכמה שעות. אני פשוט מתעורר מלא ולא מצליח להירדם חזרה.
מה איתך? למה את לא ישנה?

Gali04

New member
בוקר טוב

אני ברגיל לא ישנה בלילות. אלך לישון עוד מעט או יותר מאוחר אפילו. אני לא אוהבת את היום ושעות האור בגלל הדיכאון. מעדיפה לישון בשעות היום ולהיות ערה בלילה. בלילה הנשימה שלי אפילו קלה, הנפש פחות סובלת בלילה.
&nbsp
בימים האחרונים אני צופה בלילה באולימפיאדה ונהנית מהצפיה. תחרויות שחיה והתעמלות מכשירים מהפנטות אותי. חבל ששגיא מוקי הג'ודוקא הפסיד מדליית ארד. הייתה לו תחרות טובה עד אותו השלב, אבל הייתה אכזבה. כמו תמיד, הציפיות בשמים וחוזרים הביתה ללא כום מדלייה ישראלית.
&nbsp
&nbsp

בוקר טוב

אני בדיוק ההיפך ממך אני פחות אוהב את הלילה. אני הכי אוהב בוקר. אפילו שקשה לי לפעמים לקום ולפעמים אני עייף. הכי אני אוהב את הבוקר של יום שבת. יש ממש תחושה כייפית של שקט ושלווה וחופש.
כשאני בעבודה אני רואה הרבה את האולימפיאדה כי הטלויזיה שם כל הזמן דלוקה. אני אוהב לראות כי אני אוהב מאוד ספורט. באמת מבאס ששגיא לא חזר עם מדליה, הלוואי שישאר וימשיך להתאמן ובאולימפיאדה הבאה יקח זהב כי הוא באמת תותח.
היום נפל לי האסימון שכבר אמצע אוגוסט ואוטוטו חוזרים ללימודים. אני חייב להתחיל להתאפס על ספרים ודברים לשנה הבא

Gali04

New member

כן, ספטמבר מגיע בצעדי ענק, אבל עדיין יש לך המון זמן להיות בחופש. וואי שכחתי איך זה כבר לדאוג לספרים ולציוד וכל הבלאגן. בזמני היו הולכים לקנות את הספרים ולרוץ מחנות לחנות בחיפוש אחר הספר שאזל מחנות כלשהי. הבנתי שהיום יש ספרים שהבית ספר מספק תמורת תשלום כלשהו וזה חוסך את הכאב ראש של הריצות לחנויות, או שזה לא קיים בתיכונים?

אצלנו לא נותנים

קיבלנו רשימה של ספרים ואנחנו צריכים לדאוג להם. אבל בגלל שאני עולה לי"ב אז תאחלס אין הרבה ספרים שצריך.
&nbsp

נכון

יש אבל חנות ספרים שאני קונה שם כל שנה וכבר רגיל אז אני אקנה כבר שם.
אני גם משתדל לקנות ספרים יד שניה כי סתם חבל חדש. זה יקר בטירוף.

למעלה