חלק ג´ - (אחרון ודי)
סוף השבוע. שבוע ביחד, מדברים המון, משתדלים להספיק כמה שיותר, מדברים מהר מהרגיל, נוגעים בלי הפסקה, מתלטפים, מתנשקים, מסתכלים בעיניים ויודעים שזה הדבר הכי טוב שקרה לנו, חיבור מדהים כל כך, ורק שבוע יש לנו ביחד. רק שבוע אחד וזה לא מספיק לי. ביום האחרון אני בהיסטריה, זה תכף נגמר לי. עוד עשרים וארבע שעות הוא עוזב, ולי אין מושג לאן, ומה יצא ממנו, ואני רוצה להיות איתו, להמשיך איפה שהפסקנו, ולא יודעת אם זה בכלל אפשרי. אז הלכתי לדבר עם גבריאל. גבריאל לא היה מופתע, הוא ידע מכל הסיפור. "איילת", הוא אומר לי, "את נשמה טובה, אני רוצה לעזור לך. מגיע לך". אני מביטה בו, מעט חשדנית, "באמת?". "כן", הוא עונה, "בואי נבדוק בספר". גבריאל מוציא ספר עבה. "כאן כתוב הכל", הוא אומר, "חכי שניה, אני אבדוק". הלב שלי פועם בפראות. יש לנו סיכוי, אני מנגנת את המשפט בראשי, יש לנו סיכוי. "ערן יחזור בתור זכר, אפילו יגיע לארץ", אומר גבריאל. "ומה איתי?", אני שואלת. "אני לא יכול לענות לך על זה", הוא עונה לי, "את עדיין כאן". "רק תגיד לי אם אני אהיה בחורה בגלגול הבא שלי", אני אומרת בקול שבור. "איילת", גבריאל מרצין פניו, "אסור לי". "גבריאל, בבקשה, אני מתחננת, רק תגיד לי מה אני אהיה, אני אשתגע אם לא אדע…", אני מתחילה לבכות. "אני יכול רק להגיד לך שיהיה בסדר, זה מסתדר, את חוזרת בערך שמונה שנים אחריו, אבל יהיה בסדר…", גבריאל סוגר את הספר, "אני חושב שאמרתי מספיק". "כן", אני עונה לו, "אני מבינה. טוב, אני חייבת לזוז, ערן מחכה לי". אני יוצאת מהמשרד ורצה למגורים של ערן. הוא יושב בקדמת החדר שלו, מעשן סיגריה. כשהוא רואה אותי, הוא קם. "נו?", הוא שואל, "מה נסגר?". אני מחייכת אליו. "תחכה לי?", אני שואלת. "מה זאת אומרת?", הוא לא מבין על מה אני מדברת. "זאת אומרת שאנחנו יכולים להיפגש למטה מתישהו. אני חוזרת בתור בחורה, אתה חוזר בתור בחור. זה ייקח קצת זמן, אני ארד הרבה אחריך. תחכה לי?", אני שואלת שוב. ערן מחייך חיוך ענק, "בטח שאני אחכה לך, טיפשונת", אומר ומקרב את שפתיו לשפתיי ומנשק אותי נשיקה ארוכה. "אני עוזב מחר…", הוא אומר. "אל תדבר", אני מבקשת, "תאהב אותי". "אני אוהב אותך", הוא לוחש לי לתוך השיער, נצמד אליי הכי חזק שהוא יכול. אנחנו הולכים לחדר שלו, נועלים את החדר, נשכבים על המיטה. "אני משוגע עלייך", הוא לוחש. אני מתמכרת לערן, לליטופים שלו, לנגיעות, רוצה להמשיך ככה כל הזמן, מלטפת אותו ומחבקת, מנשקת אותו אלפי נשיקות. את כל כולו אני מנשקת. אני מביטה בו במבט ארוך, אני לומדת אותו, את צבע שיערו, והגומה בלחי הימנית, ואת הריח שלו, והמגע, אני מקשיבה ללב שלו, לנשימות שעולות ויורדות במהירות ורוצה שנשאר כך יחד לתמיד. רוצה להישאר ככה עם המילים והמעשים והמבטים והתחושות. "אני אוהבת אותך", אני אומרת לו, "אני אוהבת אותך הכי בעולם". "איך ניפגש, איילת?", הוא שואל, "איך תדעי איך למצוא אותי?", הוא קם ומתיישב בקצה המיטה. מדליק לו סיגריה. "חשבתי על זה ומצאתי פתרון", אני עונה לו. הוא מביט בי מופתע. "אתה עוזב בבוקר, יורד למטה, מתחיל גלגול חדש", אני אומרת לו. "נכון", הוא עונה לי, "ו…?". "אני אגיע אחריך, בערך שמונה שנים במושגי הזמן שיש בכדור הארץ. כבר תכננתי הכל. אני אדע איפה תהיה, אני אבדוק. כשתהיה מספיק גדול לזכור חלומות ולהבין אותם, אני אבוא אלייך בחלום, ואספר לך את כל הסיפור המופלא הזה שאנו חווים עכשיו, אני לא אעזוב אותך לילה שלם, אספר לך הכל, ואתה גם תזכור הכל. ואז אני אגיע". אני לוקחת נשימה ארוכה וממשיכה: "ואז אני אגיע, ואתה תגדל ואני אגדל, אני בטח לא אזכור כלום. עכשיו מגיע התור שלך למצוא אותי. אתה כבר תדע איך לחפש אותי, אני שומרת לך שלושה חלומות, שתדע." הוא מביט בי כלא מאמין. "זה באמת אפשרי?", הוא שואל. "זה אפשרי", אני עונה לו ומפריחה לו נשיקה באוויר, "תסמוך עליי". הבוקר הגיע, אנחנו שוכבים במיטה, נותרו לנו שלוש שעות של יחד. השמש זורחת, יש ציוץ של ציפורים, ולי יש אהבה שעוזבת. אנחנו קמים, מתלבשים והולכים לגבריאל. ערן צריך להתכונן לפני החזרה. אנחנו הולכים ביחד, הוא עובר תדריך, אני כוססת ציפורניים, מחכה שיסיים, הלב שלי תכף מתפוצץ. ערן יוצא החוצה, מחבק אותי ואומר: "הגיע הזמן, אני הולך". ככה אנחנו נותרים מחובקים, והרגע הזה מרגיש כמו נצח וחצי לפחות, אני לא מסוגלת להרפות ממנו. "גבריאל אומר שיהיה בסדר", הוא אומר לי, "בסוף לא פגשתי את הביג צ´יף. חבל, דווקא היו לי המון שאלות אליו". ערן עוזב אותי. "אני חייב ללכת עכשיו", הוא אומר, מחכים לי, שמעתי תהיה לי משפחה מגניבה. איזה ארבעה אחים, ובית גדול כמו שתמיד רציתי… איילת… אני אוהב אותך". "אל תשכח אותי", אני אומרת לו, "אל תפסיק לחפש, תבוא אליי, תיקח אותי, נמשיך מאיפה שהפסקנו…". ערן מביט בי בעיניים השחורות שלו ואומר: "בחיים אני לא אפסיק לחפש אחרייך". חיבוק אחרון, נשיקה על המצח והבטחה גדולה. ואז הוא הלך ממני, ואני נשארת לי כאן בינתיים, לכמה שנים טובות. "להתראות!", אני צועקת אחריו. להתראות, אני אומרת שוב ובאמת מאמינה לעצמי. להתראות. -(לא) הסוף-