היי, מישהו ער?

tear

New member
היי יקרה וברוכה השבה ../images/Emo39.gif

כתבתי לך משהו למטה

tear

New member
הלוואי ואוכל להאמין שיהיה טוב

אז אני, ימים של ככה ככה... המון געגועים שלא נגמרים והזמן שעובר מגביר עוד, למרות ההשתדלויות שלי לתפקד ולהיות "בסדר" זה לא כל כך עובד

מיכל@בר

New member
דמעונת חמודה. אין סוף לגעגועים.....

הם מכאיבים, הם מפילים, אבל מוכרחים מדי פעם להתפנות מהם טיפה, רק טיפה... כדי שיהיה לך כוח לנשום ולמשיך...

tear

New member
כל כך קשה

המחשבות עליו לא עוזבות אותי כל הזמן... כל מה שאני עושה תמיד הוא קשור איכשהו, אני מרגישה שאיבדתי לא רק את הבן האהוב שלי אלא גם את החבר הכי טוב שלי. למרות גילו הצעיר תמיד דיברנו והתייעצנו ביננו, חברים הכי טובים עם הבנה שלא תתואר, לכן אני כל הזמן רק חושבת עליו, זה לא מרפה ממני כמעט לרגע.

מיכל@בר

New member
אני בטוחה שגם חבר טוב איבדת, לא רק

בן.. וזה באמת נורא. מה אומר לך?.. קורה שאת פשוט רוצה קצת לנוח מהמחשבות עליו?

tear

New member
לפעמים אני אפילו

מדברת אליו ומבקשת שרוצה קצת לנוח להרגע לסדר קצת את המחשבות רוצה לחייך קצת יותר ולהיות קצת יותר סובלנית וסבלנית כלפי אחרים.

tear

New member
מצטערת שאני ככה

ואת מקלה עלי המון, את פה בשבילי נשמה שכמוך

מיכל@בר

New member
לא, חמודה. את לא צריכה להצטער

כלל וכלל.. כי ככה את מרגישה, ואני רק רוצה לנסות להקל קצת. אז אם זה מקל עליך, הלדבר כאן אז כבר טוב.. את כותבת לו? כותבת עליו?

tear

New member
אני כותבת לו

בערך כחודש אחרי התחלתי לכתוב לו המון, מספרת על כל מה שעובר עלי, עלינו ועל כל מה שקורה בכלל, והכי חשוב תמיד אני מרגישה הקלה אחרי הכתיבה, כאילו פורקת בכל פעם מחדש מטען שנוסף בלב, וממליצה לכל אחד, זה עוזר במשהו.

מיכל@בר

New member
ה באמת יכול לעזור מאד.. אני התחלתי

כחודש לאחר מותו ולא הצלחתי. לא יצאה לי מילה. הרגשתי שזה ממש מלאכותי ולא מתאים לי. והיום, כן, היום, התחלתי לכתוב. וכתבתי לו, וכתבתי לו, וזה היה באמת משהו שהקל, ואפילו שמחה הרגשתי.

למעלה