היי מישהו ראה עכשיו mtv במקרה?

RJlake

New member
היי מישהו ראה עכשיו mtv במקרה?

בכול מקרה זה סוף שבוע של הנפטונז והייתה הופעה שלהם עם ג'סטין משהו פצצתי!! והיה גם "איך עושים קליפ" של like i love you וג'סטין פשוט מדהים שם הוא כזה חמוד ומצחיק!! מי שהפסיד את "איך עושים קליפ" יש את זה גם מחר ב-12:30 וביום ראשון ב-15:00 את ההופעה לא ישדרו שוב! באסה!!!

moran14h

New member
אני ראיתי (אבל לא היום)

מה שמצחיק זה שכשאני ראיתי את זה זה היה ישר מהקטע של ג'סטין.. אבל את "איך עושים קליפ" של like i love you כן ראיתי היום (והרבה פעמים לפני זה), איזה מתוק הוא כשהוא מדבר אל הדגים..

RJlake

New member
גם אני ראיתי את זה איזה 20 אלף פעם

אבל תמיד כיף לראות את זה שוב ושוב ושוב... חחח נכון באמת חמוד שהוא מדבר אל הדגים גם אהבתי בהתחלה שהוא כזה מציג את עצמו בתור פארל והוא אומר "כדי לכם להישאר ולראות כי בהמשך אני אוריד את הבגדים ואחרי כמה שניות הוא עושה פרצוץ של גועל כזה אני נשפכתי חמוד!!!!

moran14h

New member
חחח נכון, זה באמת היה ממש מתוק

בכלל הבן אדם נשמה.. והדומנית המשמה (שאקרה הזאת) עצבנה אותי עם האדישות שלה.. היא כזה..חה חה ג'סטין טימבלייק יושב לידי , נוגע בי ולי לא אכפת..

justin love

New member
חחח קרועה..חבר'ה אני צכה אותכם רגע

אוקיי חבר'ה אני לא יודעת בדיוק כמה אנחנו בפורום אבל אני צכה את כל הכנות שלכם..אוקיי??ובלי רחמים בקשה חחחחח.. אז ככה כתבתי שיר הנה הוא: נזכרת באהבה הראשונה באהבה שלא תישכח בליבי נשארת ואת זכרוני לא עזבת ואת אותם הזמנים שאותי אהבת זוכרת אותך בכל מצב זוכרת את הנשיקה הראשונה את הריב הראשון זוכרת אותך כמו שאתה לא מתפשרת על אף אחד מלבדך גם כשאתה רחוק אני איתך כשלא תשים לב גם לידך.. לא הספקתי להפרד,להפרד ממך והכאב נשאר והזכרונות נשארו אבל אתה הלכת בלי להגיד good bey אמרת שעליי תמיד תגן גם כשלא אצטרך אבל את הצבא לא עזבת ובגיל 21 נרצחת ועכשיו מסתכלת בתמונות שלך ושלי התמונות מזכרוני.. את הבית עזבת ואותי נטשת ואת האהבה שלנו מחקת אוק'יי עכשיו ת'אמת מה אתם חושבים על זה????

RJlake

New member
פששששש לא רע לא רע!! באמת זה מאוד

יפה!! את כתבת לבד? כתבת את זה למישהו או סתם כי התחשק לך?

justin love

New member
כן אני כתבתי יש לי עוד שיר שכתבתי

אמממ תאמת ראיתי איזה מודעת אבל של חייל אחד וסתם פתאום התחלתי לכתוב.. יש לי עוד שיר יותר קצבי כזה ... לרשום? נ.ב. אני מחפשת עכשיו מישהו שילחין את זה

JTrulez

New member
וואו!

זה היה ממש מפתיע!! זה התחיל כשיר אהבה כזה ופתאום "את הצבא לא עזבת ובגיל 21 נרצחת" זה ממש שובר את כל השיר!! (בדרך טובה כמובן) ***הערה קטנטונת.......ככה כותבים bye ולא bey

justin love

New member
כן אני יודעת פשוט אחרי שכבר פירסמתי

לא הצלחתי לשנות את זה..

jt fan

New member
אויי הקטע עם הדגים..

זה,וגם הקטע עם השאקרה הזו שהוא אומר:"אני מבטיח לא לנצל אותה על הגג,אני בחור נחמד,אני מבטיח"

jt fan

New member
וואו זה שיר יפהפה..

ממש כל הכבוד..את רוצה להלחין כאילו בלדה?

למעלה