היי מישהו שומע אותי?!

nelly45

New member
היי מישהו שומע אותי?!

היי. אני לא יודעת מה תוכלו להגיד לי, אתם גם לא חייבים לקרוא. או לענות . אולי חלק מכם יחשבו שאין לי בעיות בחיים, -בסדר, ואולי יזדהו. אני לא שייכת לשומקום אני לא יודעת מי אני, אני לא יודעת מה מעניין אותי, אני לא יודעת על מה לדבר עם אנשים או איך , אני לגמרי בודדה, ואבודה והכל כל כך מבלבל. אני שונאת את עצמי כל פעם שאני רואה את עצמי במראה, לא כי אני חושבת שאני מכוערת, אבל גם. כי אני מפחדת ליהיות הסטראוטיפ שאני שונאת. ואני כל הזמן רוצה ליהיות מישהו אחר, לחיות בארץ אחרת, שתיהיה לי משפחה אחרת, שאראה אחרת..... החיים שלי ממש משעממים ואין לי מה לעשות חוץ מלהשאר בבית כל הזמן. אני כל הזמן מחכה למשהו וכשזה מגיע אני מחכה שיגמר. בסופו של דבר אין לי למה לחכות או לצפותץ אני רוצה ללכת לאנשהו לנסוע מהעיר הזו לכמה זמן. לבד. אבל לאן אני יכולה כבר ללכת? לבד למקום שיש בו הרבה אנשים? אני מכירה כל כך הרבה אנשים, הם חושבים שהם מכירים אותי- אבל הם לא. אני רוצה שינוי ענקי בא לי משהו לגמרי חדש.................... גם יש לי ייסורי מצפוןץ ,אולי כל זה מגיע לי זה מגיע לי.

חומי20

New member
מזדהה עם מצבך

גם לי בא להתנתק מהכל לחשוב שאני ורק אני חי בעולם. יסורי מצפון גם לי יש! אוהו כמה! מציע לך לחשוב על העתיד על החיים ולהחליט מה את רוצה מעצמך..

היי מאמי

אני חושבת שאת מחפשת עיניין בחיים את רוצה להיתעסק בדברים ושלא תישבי בבית כל הזמן ושישעמם לך את רוצה שיתיחסו אליך ושלא יתעלמו בגלל זה את רוצה להתחיל חיים חדשים בשביל שיהיה לך בהם עיניין אז אני מציעה לך לימצוא לך את ה3,4 חברות שאת הכי מיתחברת אליהן ושהן הכי מעניינות אותך ושהן יכניסו לך קצת עיניין לחיים[מניסיון] תיצאי,תבלי ותיהיה תמיד עם חיוך על הפנים וכשאת לא מחפשת את האקשן הוא בא אליך לבד.. ועם את לא תחשבי על כל מה שחסר לך ותיהיה מאושרת עם מהשיש לך זה יותר יעזור לך ותאמיני לי שעם את חושבת שאף אחד לא מכשיב לך ולא אוהב אותך זה לא נכון תמיד ההורים שלך יואהבו אותך ויהיו לצידך מקווה שעזרתי

וואי כמה שאני מזדהה איתך

מאמי וגמאני עברתי תקופה כזו . הייתי לי תקופה כאילו החיים שלי משמעממים לאללה, וכאילו באלי לעבור ארץ אחרת, משפחה אחרת, חבירם חדשים הכל אני מציעה לך באמת למצוא תעסוקה תחביב שאת אוהב להתמקד בו... להתחיל משהו חדש עכדי שתצאי מהשעמום ולאט לאט תלמדי דברים חדשים תכירי חברים תפתחי ותזרמי עם החיים התקופה הזו תעבור לך עם הזמן :)

shesek17

New member
שומעת ומזדהה

כמה שאני מזדהה... את התחושות שאת מרגישה מרגישים הרבה יותר אנשים ממה שאת יכולה לדמיין וזה משהו שהוא טבעי לעבור אותו, שהוא חלק מהחיים. הכי קל יהיה להגיד לך תמצאי תחביב, תכירי חברים חדשים וכו' אבל זה לא תמיד קל לעשות ואני אומרת לך מניסיון. אני כבר שנים רוצה ומנסה למצוא תחביב שאני אוהבת וטובה בו ועדיין לא מצאתי וניסיתי, ברור. מה שאני מציעה לך הוא לא להתרגש מזה, להבין שזה טבעי ושזה בסדר להרגיש את זה ושבסופו של דבר גם את תמצאי את מקומך בעולם

תחיה7

New member
|משתתפת|

אולי הגיע הזמן לברר לעצמך מי א ת... נמאס לחיות את הסטראוטיפ, נמאס כבר מהמוסכמות. איפה אני בכל זה?! מי אני בכלל? יש מי שיאמר שאלו התלבטויות חסרות פתרון, שבסוף ההתבגרות משלימים איתן... אני אומרת שלא כדאי להדחיק את המחשבות. הן חשובות. מה התכונות שלי? מה העקרונות שלי? למה אני פה? מה אני עושה פה בכלל? אווווווף. ואם בא לך עזרה בחיפוש תשובות... בהצלחה יקרה!

mimi991

New member
הצעה מעניינית למלי.....:)

היי נלי!!! אני מזדהה איתך לגמרי...קורה באיזשהוא שלב בחיים שלנו שאנחנו לא מרוצים ושבעים ממה שקיים....אבל זו חשיבה לגמרי לא נכונה!!! מכיוון שאת שווה הרבה ולכן את לא צריכה להיות משהי אחרת ולחקות מישהי אחרת.את צריכה להיות פשוט את!!!(כמה שזה נשמע קלישאה..)ולשמוח עם כל היתרונות והחסרונות שיש לך!(כמובן שתמיד צריך להשתפר ולתקן..) את יכולה להיות סופר מודל אבל ברגע שאת לא מרגישה שום דבר ואת כל הזמן חושבת שאת לא יפה,ולא שווה כלום וכו' אנשים ירגישו את זה... לעומת זאת,אם תשמחי במה שיש לך,לא תהיי ממורמרת אנשים ידבקו אלייך כמגנט וירצו להיות בסביבתך(וזה לא משנה כיצד את נראית....) אני מאודמקווה שעזרתי לך!!!

מבינה אותך לגמרי- ביקשתי מאמא שלי לעבור לחו"ל

והיא אמרה שאולי =] התחלתי גם לנגן על הגיטרה וישמצב אני מתחילה להתנדב למד"א בקיצר מצאתי לי דרכים להיתגבר על הריקנות הזאת, גם אם היא לא נעלמה לגמריי תנסי למצוא תחומי עניין- זה עוזר

למעלה