היי,מישהו שומע אותי???

היי,מישהו שומע אותי???

מישהו מקשיב לי? שומע אותי????????????????????????????????? מצ´עמם לי מי נמצא פה בשעה כזאת של הלילה ומטורף כמוני???????
LOVE ענת(שחוגגת מומולדת עוד 4 ימים
).

tygger

New member
שומע עבור.

מי פנוי באלנבי? מה קורה ענתי? מה שלום? חזרתי עכשיו. היה מדהים

ישששששש אני לא לבד!!../images/Emo13.gif

וואלה הכל טוב......!!!!! עכשיו הרבה הרבה יותר טוב
מאיפה חזרת??? וספר מה היה..... LOVE ענת.

tygger

New member
חזרתי מההוגוס.

מפגש של מועדון האופנועים. היום חזרתי עם אפי מהמוסך. הוא כזה חמוד!!! איזה צווחה מדהימה יש למתוק שלי. הבריח מספר ילדים מעצבנים שכנראה מעולם לא שמעו על מדרכה חזרה אל דרך הישר. אגב, מה הקטע של ילדים היום ללכת על הכביש או לעמוד ליד האוטו של אימא/אבא מצד הכביש?!?
הם הולכים קדימה ולא מביטים. בדרך כלל עם עוד חבר/ה או קבוצה. הולכים להם בשורה יפה וחוסמים נתיבים וכאילו שמים פס על כולם. חבר´ה! אני לא עומד לעצור בשבילכם. על טמטום לא מקבלים מדליות! חבר טוב שלי איבד רגל כך אחרי שהוא דיבר עם חבר אחר באוטו שלו ורכב עבר שם והעיף לו את הרגל כי הוא לקח חצי צעד אחורה. לא חבל? לפי דעתי אם הם רוצים להראות כמה שיש להם ביצים אז שילכו ויקפצו באנג´י או משהו כזה. רוצים למות? סבבה, קחו טיול מאורגן לעזה או משהו. אבל עזבו את הכבישים בשקט. מספיק מאבדים אנשים שם. לא צריכים תוספות מיותרות. לא נורא. עכשיו בטח יבוא עוד אחד ויגיד לי להרגע. אז נרגעתי. אחרי שהילד זינק למדרכה, אני בטוח שהוא יחשוב על זה פעמיים. עדיף מזה יוריד אותו איזה ערסמוביל. בכל אופן, היה כיף כרגיל. מלא אנשים ומלא אופנועים. היה כיף לבוא ולראות את נוAה, אפילו שגיא היה שם. RENEG משום מה נעדר, אבל אני מניח שגם הוא צריך לעבוד לפעמים. ביג שחר היה ועוד המון אנשים שקצרה היריעה מלהכיל. שתיתי בירה אחת וחזרתי אל ביתי הקט אשר בראש גבעה מלווה בשני אופנועים אחרים. בקיצור, היה פשוט ענק. המקום מדהים כתמיד.

נחמד נחמד../images/Emo13.gif

אני רואה לא חסרות לך חוויות אה???
ומזל טוב לרגל הופעתו החוזרת של אפי
ותאמין לי שגם אני לא מבינה את הקטע של האנשים שהולכים על הכביש כאילו "חוגגים" את יום כיפור כמה פעמים בשנה. דרך אגב היה לי משהו מאוד לא נעים לפני כמה ימים...דרסתי חתול בטעות..
והאמת? לא באשמתי...לא שמתי לב שהיה חתול והוא עבר לי מתחת לאוטו כנראה שהגלגלים האחוריים עלו עליו....אני כזה שומעת שעליתי על משהו אני עושה לחברה שלי מזה היה? היא אומרת לי דרסת חתול...בכזאת אדישות.. ואני...ואו שמע ישראל!
קרה לי שאיזה חתול קיבל מכה ממני והתגלגל על הכביש אבל אפ´עם לא דרסתי חתול מסכן קטן...
אני לא אשמה!!!!!!
ואתה בהחלט צודק לגבי זה שהכביש מיועד לכלי רכב בלבד....אבל איך אתה יכול לעצור את אותם ה"מתלהבים" שהולכים להם לטייל על הכביש? פשוט מטומטמים שלא ניתנים לעצירה. ואני שמייחה שנהנת!!!!!!
(שזה בעצם הדבר הכי חשוב) LOVE ענת(שחוגגת מומולדת עוד 4 ימים
).

tygger

New member
על אנשים וחתולים.

מילא חתולים אני יכול להבין. חיה אנוכית שדואגת רק לעצמה (מת לאחד אגב). חיה עם אופי! האנשים, לפי טענה רווחת, קיבלו טיפה יותר שכל. לא משנה שאני לא ממש מסכים. נסעתי לי עם ידידה טובה שלי במכונית. הגברת רואה חתול מתחיל לרוץ ולעבור את הכביש ופורצת בצעקות שבר. אז אני מאט את המהירות והיא שולחת ידיים להגה. כמובן שהמכה על היד שלה הגיע כשבריר שניה אחרי שהיד שלה התרוממה, אבל מה לעשות, החתול החליט שהוא חוזר לצד שני אחרי שהוא הגיע למדרכה השניה כמעט. כנראה לא היה שם את מה שהוא חיפש. בכל אופן, הדפקט גמר תחת גלגל המכונית וברח מהמקום. זה עוד היה בסדר. אבל לשמוע את היללות שלה למשך חצי שעה על זה שדרסתי חתול. זה שכמעט נכנסנו במכונית אחרת בגלל השטות שלה זה לא חשוב כנראה. העיקר זה החתול. נו טוב. היום יצא לי להעיר לה (פעם שניה בכל תקופת הכרותינו) על הנהיגה שלה שהפכה להיות ממש חסרת אחריות. לא יודע. זה היה נדמה לי כאילו נוח לה מדי במכונית שלה. היא הרשתה לעצמה לא להאיט בצומת ולעבור כיכר בלי להביט הצידה. בכיכר בכרמליה אפשר לטוס ב140 קמ"ש אם מגיעים מרחוב לאה. זה שאפשר להכנס באוטו מגיע זה פרט שולי. בקיצור הערתי לה שאני לא ממש רגוע כשהיא נוהגת כי למען האמת צורת הנהיגה שלה נהיתה פשוט זוועתית. חוסר תשומת לב לכביש והרבה הסחות דעת שהובילו לבלימה חזקה (לא חירום אבל חזקה מספיק) ולתגובה של "מאיפה הוא הגיע?" אחרי התעסקות עם הרדיו. נו טוב, אחרי דיסק שהעפתי מהחלון היא די הבינה את הרמז. שיחה ארוכה על דרכי נהיגה ולמה לא סוטים אפילו טיפה מנתיב ודברים כאלה. אני פשוט שונא כשעושים לי את זה בכביש. כאילו לא שמים לב וחותכים אותי בנתיב. בדרך כלל אותו אדם מסיים את הנסיעה ללא מראה. לא אוהב מכוניות, שונא מוניות מתעב אוטובוסים.

מה לעשות?!

לא חשוב באיזה כלי רכב תנהג הכביש זה אזור מסוכן מאוד. אתה יכול להיות הנהג הטוב ביותר,זה עדיין לא פוטר אותך מכלום. אבל ההעדםה האישית שלי זה פשוט לנהוג ב-
שלי.....לשמוע את המוסיקה לפתוח חלונות...מה גם שזה פחות מסוכן מאשר לנהוג על אופנוע...אבל בטח יהיו לך פה כמה חילוקי דיעות אני טועה?!
אך בוא נודה בינינו לבין עצמנו,שהסכנות העורבות לך גדולות יותר בנהיגה באופנוע מאשר במכונית. ואם כבר נזהרים מחתול צריך לדעת לעשות זאת בתבונה,עדיף לדרוס חתול מאשר לגרום לתאונה גדולה בהרבה יותר. ובקשר לנהיגה של ידידה שלך טוב מאוד שהערת לה.ככה צריך. לפעמים אנשים זקוקים לאיזה מישהו שיבוא ויעיר להם על הנהיגה במידה ויש צורך בכך.כל דבר קטן שהנהג רואה בה כשטות (נהיגה יותר מהירה,עקיפה וכו´), יכולה לגרום לאסון גדול. אבל מה זה עוזר שנגיד את זה כאן? לך תכניס את זה לראש לכל כמה מליוני התושבים שיש פה בארץ...שלא נדבר מה הולך בכבישים במרכז נכון?
אה ועוד משהו בקשר למוניות שנזכרתי עכשיו שפעם המורה לנהיגה שלי אמר שמונית זה כמו ילד מפגר על הכביש. אתה לא יודע מה הצעד הבא שהוא יעשה ואיך הוא נוסע. אני לא מבינה למה הם מרשים לעצמם לנהוג אחרת משאר האנשים? שמת לב לזה??? בכל מקרה אני מקווה שיהיה בסיידר!!!!!! אז נכון לעכשיו שיהיה לך ולכולנו לילה מקסים ומצ´גע!!!!!!
LOVE ענת.

tygger

New member
מקווה שישנת טוב...

אני בכל מקרה עדיין נדהם כל פעם מחדש בחוכמה הרבה של אנשים המחליטים לעצור ולהתבונן מסביב באמצע הכביש שהם חוצים על מנת להחליט אם הם הולכים בכיוון הנכון. יש גם אנשים מבוגרים שהולכים ולפתע נעצרים. מביטים סביבם עם מבט של "איפה אני?" על פניהם. אוקי, אני מבין את עניין הגיל וההתבגרות וניוון המוח. לא היה רצוי גם שאנשים אחרים יבינו את זה? כמו לדוגמא, אלה שאיכפת להם מאותם האנשים? אדם כזה יכול להדרס בשניה ולגרום לתאונה. נורא נחמד הקטע של לתת להם עצמאות אבל אני עדיין טוען שכאשר אני אראה כי אין ביכולתי לנהוג כמו שצריך אז אני אתלה את הרישיון ליד המפתחות! לנהוג כמו שצריך זה לא אומר לנהוג 20 קמ"ש בגלל מהירות תגובה של צב מיובש! לנהוג כמו שצריך אומר תגובות מהירות מספיק, עירנות, ושיקול דעת. אוטו שפוגע בילד ב20 קמ"ש עדיין שוקל טון וחצי או שנים לכל הפחות. כזה משקל אולי לא יעיף את הילד רחוק אבל ירסק לו יופי את האיברים הפנימיים. זה דבר שאני אוהב להזכיר לקרוב רחוק שלי בן 80 שלא יכול לסובב את הראש שלו בגלל בעיה בגב ועדיין נוהג. אני גם לא התביישתי לומר לו שלפי דעתי הוא פשוט מפגע חברתי. שאלתי אותו באיזה מפגש משפחתי מתי הוא נוסע. הוא ענה ושאל למה. אמרתי לו כי אני צריך לתכנן או לצאת 15 דקות לפניך או שעה אחריך כי אני ממש לא רוצה להיות בכביש איתך כל אני יכול לשלוט בכך. היום כבר יש הסכמה משפחתית על הנושא, אבל הוא עדיין נוהג. אני מניח שזה רק עניין של זמן לפני שהוא "ירים" איזה הולך רגל/מכונית/אופנוע/קיר (רצוי שיח) ואז אולי הוא יבין. זה אולי גדול מאוד. לא נורא. תזהרו שם. אני יודע שאני נזהר. נ.ב. אין כל קשר בין מהירות הנסיעה לבין זהירות.

למעלה