היי,מי יודע במקרה.....?!

היי,מי יודע במקרה.....?!

מישו יודע מי יהיו האורחים בתוכנית של יאיר בתוכנית של יום שלישי הזה? ה-15/02

באמת?...כנראה ש

אנחנו נוסעים מהביצפר לתוכנית שלו..ורציתי לדעתצ אבל אם את אומרת אז סבבה תודה רבה לך :)

מילי17

New member
לא ממש =/

בלאט! אבל בא לי ללכת השבוע.. ננסה לסדר משו... בכל אופן האורחים לא אמורים ממש להטריד אותך. הדבר האמיתי יהיה שם. והרי זה מה שחשוב באמת...

וואלה...אני..

ממש רואה שאת מעריצה אותו אה?! חיחי....שיהיה לך בסבבה...אם הייתי יכולה הייתי נותנת לך ללכת במקומי.....אני יותר בקטע של האורחים...
המורה שלי חולה ליאיר לפיד על התחת....חח זה מסביר למה אנחנו שם...

מילי17

New member
וואלה.? הלוואי עלי

אני גיליתי לפני כמה ימים שהציעו לבי"ס שלנו ללכת לתוכנית והמחנכת שלי סירבה.. היא מספרת לי את זה ואני ישר, רפלקס נותנת לה כאפה כזאת.. והיא כזאת לא מבינה מה קורה. וואו זה היה לא נעים...=/

חח כן??

אופס...זה בטח היה לא נעים כמו שאת אומרת...אבל לא נורא זה אינסטינקט...גם לי זה כמעט קרה...בקשר למשו אחר אבל.. בכל מקרה לא נורא תנסי להציע שוב אאולי יתמזל מזלך? מה שכן אני יכולה להגיד לך שאצלנו זה קל בגלל שאני במגמת תקשורת וכל שנה אנחנו נוסעים לתוכנית אירוח...

מילי17

New member
באמת?

אצלנו במגמת מחשבים אין ממש דברים כאלה. ורגע, את אוהבת את יאיר לפיד?

הערב בתכנית של יאיר לפיד

<B>הערב, יום שלישי, ה-15.2.05, נארח, בין השאר, את ירון לונדון, לרגל יציאת דיסק שאת מילות שירותיו הוא כתב. שלישיית "מה קשור" תשיר את אחד משירי הדיסק. על השאלון המורחב, יענו מוני מושונוב וקרן מור, שניים מכוכבי התכנית "קצרים", ולכבוד יום האהבה, ישוחח יאיר עם אילנית לוי. וכבכל שבוע, יכבד אותנו בנוכחותו פרשננו לענייני אקטואליה, שלום אסייג, ושחר ושוקי ישתפו אותנו בחוויותיהם מקורס נהיגה מונעת. ערב טוב וצפייה נעימה. .

למעלה