היי מי פההההההה?? מה קורהה מז!ש? מושלמונית?יפעת?נוי? שרית? גלי?
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 29/5/04 #2 ../images/Emo24.gifמושלמונית שליייי חח אני פה.. ממצב אממ.. הילושית שריתוש לא בפורום הזה! שריתוש בפורום ווסט.. גם נוי לא.. אבל היא היום רשמה הודעה! טוף לא משנה אז מה קורה איזה חמוד הרעיון של שירי גאדד דמטטט איך אהבתי את זה
../images/Emo24.gifמושלמונית שליייי חח אני פה.. ממצב אממ.. הילושית שריתוש לא בפורום הזה! שריתוש בפורום ווסט.. גם נוי לא.. אבל היא היום רשמה הודעה! טוף לא משנה אז מה קורה איזה חמוד הרעיון של שירי גאדד דמטטט איך אהבתי את זה
M maayansa New member 29/5/04 #3 נכון ואיזה רעיונות חמודיםםםם איזה מתוקות הילדות פה.. חוץ מזה אני כבר לא זוכרת מי בווסט מי בבאסטד חחחחחחחח כולם חמודות
נכון ואיזה רעיונות חמודיםםםם איזה מתוקות הילדות פה.. חוץ מזה אני כבר לא זוכרת מי בווסט מי בבאסטד חחחחחחחח כולם חמודות
M maayansa New member 29/5/04 #4 תני לי להביןן אורטל שוורץ במרידיאן?!?!?! אז ברור שנלך אלייהההההה אבל שלום שלום בלי להתנחל חחפפפ
M maayansa New member 29/5/04 #5 אופסיייייייי חחחחחחחפפפ ../images/Emo9.gif טוב אז נלך לאחותך חחחחחחח הבנתי כבררררר.... אינביעיות
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 29/5/04 #6 כןןןן הילדות פה מזה מתוקות!!!! חחחחחח לא נורא.. ייקח זמן את רק נקראת חדשה ו.. נוי.. הכרתי אותה ראשונה בפורום היא ילדה נשמה! רק ביזכותה אני פה בפורום היא עזרה לי להירשם כפרה עלייה אממ... מה ככה יש דשדש
כןןןן הילדות פה מזה מתוקות!!!! חחחחחח לא נורא.. ייקח זמן את רק נקראת חדשה ו.. נוי.. הכרתי אותה ראשונה בפורום היא ילדה נשמה! רק ביזכותה אני פה בפורום היא עזרה לי להירשם כפרה עלייה אממ... מה ככה יש דשדש
M maayansa New member 29/5/04 #7 אין דנדש הכל ישן נושןןן אמ.. אז בשש וחצי את אצלי? נלך לאורטל בדרך סבבה
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 29/5/04 #8 שניה אני עדיין מבררת משו! אולי אחותי תבוא לאסוף את אחותי.חחחחחחחחחח עזבי מסובך! אני כבר יודיע לך! ב-שש וחצי אצלך בבית מיתייצבת כמו חיילת! ופה מתאים לשים ת'תמונה שלי הזאת..! חחחחחח חיילת!! אני מצדיעה לך הילושית!
שניה אני עדיין מבררת משו! אולי אחותי תבוא לאסוף את אחותי.חחחחחחחחחח עזבי מסובך! אני כבר יודיע לך! ב-שש וחצי אצלך בבית מיתייצבת כמו חיילת! ופה מתאים לשים ת'תמונה שלי הזאת..! חחחחחח חיילת!! אני מצדיעה לך הילושית!
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 29/5/04 #10 nnnnnnooooooooo חחחחחחחחחחח טנקקקקקקקקיווווווו דרלינגגגגג!! חחחחח איזה איקונים חמודים היתאהבתי בהם גאד דמטטטטט
nnnnnnooooooooo חחחחחחחחחחח טנקקקקקקקקיווווווו דרלינגגגגג!! חחחחח איזה איקונים חמודים היתאהבתי בהם גאד דמטטטטט