היי מי שזוכר אני כתבתי פה על ה``חברה

היי מי שזוכר אני כתבתי פה על ה``חברה

שלי חח עכשיו מה כולם אבל כולם מסתובבים נגדי הם שונאים אותי ואומרים שבסוף אני ישאר לבד רק כי חבר שלי לא אוהב אחת מה``חברות`` שלי כוס עמעמעמעמק יאללה נימאס לי אני רוצה לברוח לצפון לגור באיזה ביקתה נטושה אני רוצה לגדול ולעשות מה שבא לי כי ניסיתי להתמודד עים הבעיות ולא ממש הלך לי אז אני פונה אל האופציה השניה שלי לברוח ! כי מה עוד נישאר לי אמא ואח רק שתבינו אני לא יכולה לשרוד בלי חברות אבל אמיתיוית ! כי זה מה שחשבתי שהיה לי בהתחלה אבל מה ה``חברות`` שלי לא כאלה תמימות גם הם עשו טעויות ואני אמרתי משו? לא שתקתי ונתתי

להם לעשות את הטעויות שלהם

וככה הם מחזירים לי אני יודעת שההיתי יותר מדי טובה ועכשיו אני מבינה את זה שאסור לי לסמוך על אפחד כולם חראות ואני מקוה שהם יתפוגגו להם ! ואז אני יראה למה הם נהפכו כלבות צמאות לדם!

mori17

New member
תקשיבי מאמי

תראי אנשים משתנים בעיקר בגיל הזה...וגם לי היתה חברה טובה פשוט נשמה והיא הפכה לשטן מהלך!! ומה לא עשיתי בשבילה אפילו לאמא שלי שיקרתי בשבילה!! יש לך משפחה יש לך ת'חבר שאוהב אותך רואים את זה וזה אוכל אותם מקנאה שלך יש ולהם אין!! בשביל מה לברוח?? זה לא יפתור ת'בעיה תתמודדי איתה! פשוט הן מתקשרות תעני ותנתקי מתקשרות שוב עונה ומנתקת שיבינו ת'רמז! מתקשרות לבית תעני ותגידי להן אני עסוקה יום טוב ותנתקתי תהיי אליהן מגעילה כמו שהן אלייך! עין תחת עין שן תחת שן תראי להם מאיפה משתין הדג

אבל זה לא הקטע

הבעיה שחבר שלי יותר גדול ממני בכמה שנים והם חושבות שהוא יכול לעשות לי משו אבל זה לא נכון עים הוא היה רוצה לעשות לי משו הוא מזמן היה עושה אבל אני מכירה אותו כמו את עצמי! אנחנו כבר חצי שנה וכול הריבים שלנו מסתובבים סביב הזונות האלה! אני לא דעת מה לעשות חבר שלי אמר שאני יחשוב טוב טוב עים אני רוצה להשאר איתו כי לא טוב לי עים זה והוא רואה את זה אז הוא כמה שפחות לפגוע בי ואני לא דעת מה לעשות!

אז הבחירה פשוטה.

או שתהיי עם החברות הרעות שלך ולא איתו. או שתהיי עם החבר הטוב שלך ולא איתן.

אני אשתדל להיות סבלנית

בואי נחשוב מה כדאי: או שתהיי עם החברות הרעות שלך, או שתהיי עם החבר הטוב שלך. נו תגידי לי את- מה כדאי?

למעלה