היי מלי! מה קורה עם הפניות ממכבי??

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
היי מלי! מה קורה עם הפניות ממכבי??

מלי, אם את יודעת את יכולה להסביר בבקשה מה גורם למכבי לא לתת יותר הפניות לוולפסון?! זה כ"כ טיפשי.. אני התחלתי את התהליך עוד לפני שזה יצא לפועל(ב12.08( האם זה יכול לעזור? הרי הפניה מחרוזי היא מ05.08 אולי יש דרך אחרת להוציא הפניה? אני ביום שלישי ניפגשת עם רופא המחוזי איך אני אמורה לשכנע אותו ? כל העיניין הזה נורא מכעיס אותי כי כבר כל הבדיקות מוכנות וכבר התכוננתי נפשית ל02.09 ופתאום דבר כזה.. אני ממש לא יודעת מה לעשות ומה להגיד לו שישתכנע לתת לי. המזכירה במשרד של מכבי אמרה שבמקרים מיוחדים כן יש אפשרות להוציא הפניה. מה צריך להיות המקרה ה"מיוחד הזה\"????? נורא. זה כ"כ טיפשי. אגב.. ביום ראשון ב19.08 אני באה לבקר אצלכם ידיד שעובר ניתוח. עד מתי את נמצאת שם? שיהיה לך אחלה יום מלי!!!

שלגיה**

New member
בוקר טוב ליה

נורא מוזר מה שקורה עם הקופת חולים שלך,וולפסון הוא בית חולים ממשלתי ולא בית חולים פרטי,זה בית חולים ציבורי ובתור אחת שמשלמת ביטוח בריאות ממלכתי החוק אומר שאת רשאית לבחור לעשות את הניתוח בכל בית חולים ציבורי שאת רוצה אפילו בבי"ח רבקה זיו בצפת... אני הייתי מאיימת על קופת החולים בתביעה או דוחה את הניתוח קצת ופשוט עוברת קופת חולים. לא מגיע לך כל העקשנות הבלתי מוסברת של הקופה שלך. שנית,מלי מולפסון נכנסה לכאן פעם אחת ,אם את מחכה לתשובה מהירה ממנה אני הייתי מתקשרת במקומך למחלקה. שיהיה בהצלחה בכל מקרה. בוקר ויום טוב שלגיה

lia*

New member
בוקר טוב שלגי!

מה שלומך? אני כ"כ שונאת את על המלחמות הבורוקרטיות על זכויות.. אין לי מושג מה יהי. נקווה לטוב. יום טוב גם לך נשמה!

למעלה