היי....ממצב אנשים??

Tornado88

New member
היי....ממצב אנשים??

תנו לי ב'קשה עצות שימושיות בנוגע למה כדי לי להביא לשמה להביא מזוודה ענקית מלא בכל מיני דברים או להביא איתי ממש את הדברים הבסיסים...ואיפה כדי לי לשמור שמה את הדברים החשובים כמו דרכון כסף וכו' וספרו לי עוד משהו....איך הבנות שמה שוות....יש מצב להכניס את האירפואייות למיטה???חעחעחעחע

yossibalali

New member
כנס אחי

תחפש הודעות שלי פה בדף הזה ובדרף הקודם רשמתי כמה המלצות שכדי לך להפנים..... תביא מזוודה עם כל הבגדים כל הכלי רחצה קיצר כל הדברים שאתה צריך! אל תחשוב שאתה הולך לקנות שם דברים ולחסוך מקום במזוודה כי הכל שם יקר ולא כדאי לך! הדברים החשובים כדאי לך להחביא בתוך חולצה בתוך ארון בגדים כי באמת לא נעים שנאבד לך דרכון או כסף..... אני אישית החבאתי מאחורי המראה... אל תדאג אתה תבוא יהיה לך הרבה מקומות להחביא... הבנות שם פצצות ויש מצב להכל אם אתה יודע לדבר... בכל מקרה מעטים האנשים שנסעו לשם והכירו בנות אירופאיות... לא בגלל שהם לא יכולים..... אלא בגלל שיש בנות ישראליות בשפע... שנראות יותר טוב מהאירופאיות

Tornado88

New member
תודה גבר...כן הבנות בארץ שוות רצח

ומה אתה אומר בטוח אולי להשים את הדברים החשובים בכספת של הבית דירות{בהנחה שיש להם} או שזה קצת מסוכן??? ותגיד שמעת אולי על המלון MIKE'S hotel apprtment

yossibalali

New member
כנס שוב

אל תשים בכספת הבני זונות גונבים ממנה! במיוחד במייקס הוטל ששמה הבעלים אנטישמי שונא יהודים!

Tornado88

New member
כנס רגע אחי

אז מה נידפקנו קצת אני וחברים שלי בקטע של הבית דירות??.. מה אתה ממליץ לעשות לבעלים האנטישמי הבן זונה הזה את המוות????? ככה ללמד אותו מה זה כבוד.... או שלהיתעלם ממנו ואז ביום האחרון לשרוף לו את החדרים??.חעחעחעחע

yossibalali

New member
אל תעשה לו כלום

תסתדר עם מה שיש וזהו לא צריך לעשות כלום כי אם תעשה לו משהו הישראלים שיבואו שנה הבאה ידפקו וככה הלאה והלאה

Tornado88

New member
חחחח...אחי בקטנה

אני סתם צחקתי גבר.....אני מסוגל לעשותלו משהו אם הוא ממש אבל ממש יעצבן אותנו ויעשה לנו מוות יעני יחס גורר יחס אם הוא יהיה בן אדם סבבה כזה....בלי יותר מידי פוזות אז בכיףנשאיר לו מתנות אםפילו חחחח איזה קונדום ליד החדר שינה...חחחחחחחחחח{סתם סתם}

gilad86

New member
כנס גבר

לא צריך למלא את המזוודה שלך ביותר מדי...רק בדברים הכרחיים,ולהשאיר מקום לאלכוהול אם אתה קונה בדיוטי פרי את הדרכון והכסף שמרתי בחדר באיזה מקום מסתור שמצאתי והסתובבתי רק עם הכסף שהייתי צריך והבנות...ליגה מטורפת הרבה יותר מארץ והרבה יותר יפות ונחמדות מהישראליות אבל זאת רק דעתי...ולהכניס אותן למיטה יהיה לך קשה...יענו ריקודים חירמונים נשיקות זה בלי בעיה אבל יותר מזה יהיה לך קשה במיוחד שיש לך שם כושים ענקיים שיודעים לרקוד וכולם נראים כמו ילדים לידם ושבדים שאפילו אני הייתי עושה:)

yossibalali

New member
בקשר לבנים

הבנים שנראים שם הכיטוב זה הבריטים ולא יאומן לעומת הבריטיות שהן בהמות! חחח

h555

New member
אתם תהיו במייקס?

אנחנו גם במייקס, חח עכשיו אנחנו יודעות שאנחנו לא לבד :)

למעלה