היי ממצב?

flying eagle

New member
היי ממצב?

מה קורה אנשים כלים (אתם כלים רק בתנאי שאתם אוהבים מוניקה...)? אני חדשה פה מהיום אבל מעריצה ישנה מאוד של מוניקה. עד עכשיו הייתי בפורום הכחול (באתר הרשמי) אבל מת שם רצת אז החלטתי לחפש פורומים אחרים! טוב אז... להת'! ופורים שמח!

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

הציגי את עצמך
[מקווה שתהני כאן

flying eagle

New member
להציג את עצמי?

טוב... קוראים לי נופך בן-אור (עם כ' סופית לא עם ר'). אני בת 14 ובערך 8 חודשים אז אפשר לעגל ל-15.. אני גרה בקיבוץ רוחמה (סוף העולם שמאלה) שבצפון הנגב ליד שדרות, עזה והחווה של אריק. מה עוד? אני אוהבת לשחק (בתאטרון), לכתוב שירים בחרוזים וסיפורים, לקרוא, לשמוע מוזיקה ישראלית טובה (מוניקה, היהודים, השוטים, מופע הארנבות, משינה, איפה הילד, אביב גפן, כנסיית השכל ועוד רבים...), ואני אוהבת סרטי דיסני ושירים מסרטי דיסני. זהו נראה לי. עוד משהו? לא? יופי!

l a d y b i r d

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

זה הקטע שאני אמרוה להגיד "שלום וברוכה הבאה"? אם כן... קבלי את הברוכה הבאה הרשמית ממני !

jingle bell

New member
וולקאם ילדונת!../images/Emo6.gif

אני גם מכורת דיסני שכזאת! היי אני מכירה את כל השירים באנגלית ובעברית(וחלק גם בצרפתית וספרדית!) יש לי את כל הדיסקים! חחחחחחחח בא לך החלפות? וזהו...

flying eagle

New member
בטח!

נופך זאת אחת מאבני החן של הכהן הגדול שיש לו על הלוח הזה. זה מופיע בתנ"ך בספר שמות איפשהו...

6gaia9

New member
תגידי את יודעת מה זה דורות ?

ואת מכירה משם אנשים ?

flying eagle

New member
בטח שאני יודעת מה זה דורות!

זה פה שני קילומטר ליד! ואני מכירה משם הרבה אנשים. חלק לומדים איתי בכיתה...

ג ו א ט ה

New member
שלומלום- שלומות שלומים וקיצר שלום!!

מקווה שתהני! אני עדי בת 13 וחצי ככה.. אני אשדוד ו.. גמאני רוצה לדעת מה פשר השם נופך.. אני אוהבת שמות מיוחדים!!..

למעלה