היי... ממצב?

rotemi26

New member
היי... ממצב?

קוראים לי רותם, ואני מכורה לסאמרלנד... (למרות שאני כבר יודעת מה יקרה בכל הפרקים...) ד"א.. הדמויות האהובות שלי הם: קמרון המהמם, ג'יי!!!, בריידן ועכשיו גם קלי... =)... אם מישהו רוצה לדעת ספויילרים שיגיד לי...

yotaml

New member
שלום לך...אבל..

ההודעות לחדשים משרשרים במקום מיוחד (תגלגלי למטה) שמנהלת הפורום עבדה עליו קשה... נ.ב. גם אני ראיתי את כל העונה הזאת באמריקה...איך את ראית?

rotemi26

New member
כן אני יודעת.. וסליחה (ממש ממש סליח

*סליחה..) פשוט לא ראיתי את השרשור רק אחרי ששלחתי את ההודעה ראיתי.... סליחה..

yotaml

New member
חחח...לא להגזים...וברוכה הבאה לפרום

(אם שכחתי...)

מיטל101

New member
ברוכה הבאה...

היייי... אני מיטל בת 14 וחצי מחיפה... השתלבות נעימה...

נצל"ש+שאלת ספוילר

אני רוצה לדעת בבקשההההההההה ספוילרים....אני מכורה לספויילרים!!

rotemi26

New member
סבבה... הנה ספויילרים..../images/Emo58.gif

אזהרה!! רשום בהודעה הזאת ספויילרים לכל העונה!! אז תחשבו שוב אם אתם רוצים לקרוא אותם....
* אריקה עוברת לגור עם ג'יי ( פרק הבא)...כי היא נזרקת מהדירה שלה... ג'וני ואווה מעלים רגשות אהבה מהעבר כאשר הם לוקחים את דאריק ומרתה לדייט שלהם... * ג'וני מגלה שהוא אוהב את אווה (סופסופ!) כאשר הוא רואה אותה עם החבר החדש שלה , סיימון, המנהל של ניקי. בנתיים בריידן חושב להעלות את החברות שלו עם קלי לרמה הבאה אבל באותו זמן שרה חוזרת חזרה לעיר.. * אמבר וניקי מופתעות (מאוד) כאשר קמרון מופיע עם החברה החדשה שלו, ג'ורדן. (!!!).(ראו תמונה..) בריידן הולך להיבחן לקבוצת גלישה כנגד ילדים ממש טובים. אווה מראיינת אנשים למקצועות שיווק, מכירות וכולי.. לקו האופנה שלה. * לאווה יש חרטות האם להתחיל קשר רציני עם סיימון למרות רגשותיה כלפי ג'וני.. סוזן שוקלת שוב האם לעזוב את ה"חברות" (במובן עיסקי) עם אווה. ג'יי חושב שאולי טעה מתי שהסכים שאריקה תעבור לגור איתי מתי שהיא מעצבת לו מחדש את הדירה. בריידן מבולבל בגלל ההתנהגות המשונה (לפעמים נחמדה ולפעמים מגעילה) של קלי. ניקי סובלת בגלל שהיא נזכרת במות הוריה. * ג'וני מתחיל לצאת עם אישה חדשה בשם מונה (כרמן אלקטרה). * 3 סוכני FBI נכנסים לבית ומחפשים את סוזנה. בריידן מושעה מקבוצת הגלישה של הביה"ס. בריידן נכנס לבית חולים. ( ???) * ניקי עוזרת לקמרון להיבחר לנשיא הכיתה אבל הוא לא רוצה ללכת בדרך שניקי רוצה ובסוף הוא מביך ומעצבן את ניקי. *בבית הספר, דאריק מדבר עם חבריו עם תחרות האב ובן,וכל חבריו מתחרים על האבות שלהם ורק דאריק הולך להתחרות עם אווה. שתיים מהחברים שלו צוחקים עליו והוא מתחיל לריב איתם, בסוף כולם נכנסים לחדר המנהל. דאריק אומר לאווה שהוא לא רוצה להתחרות איתה. ניקי נהיית מתוסכלת בגלל קמרון והבחירות. טוב... אין לי כוח יותר לרשום.. ואני צריכה גם ללכת ללמוד לפיזיקה.. (אוף!!!!) אז.. אם מישהו רוצה עוד ספויילרים שיגיד לי...

yotaml

New member
רגע רגע רגע...

העונה השנייה למיטב ידיעתי עדיין לא התחילה באמריקה ורוב הספויילרים הם מהעונה השנייה...אז מה קורה פה

yotaml

New member
אוקיי...לא רוב *חלק*...וספוילר משלי

מי שרוצה ספויילרים לעונה הזאת רשמתי לפני כמה זמן לילדה שעמדה לטוס לארה"ב אז הנה הוא: אצל אווה: אווה וסוזאנה מתכוננות לקראת תצוגת אופנה גדולה שתהיה ההזדמנות האחרונה שלהן להצליח. אחרי התצוגה לסוזאנה מציעים עבודה בחברה גדולה ליד מעצבת אופנה גדולה ואחרי התייעצות עם אווה הם מפרקים את השותפות. בתחום הרומנטי לאווה יש פלינג עם אבא של חבר של ניקי אבל הם נפרדים...בינתיים מתפתח משהו עם מנהל בית הספר העתידי של ניקי והוא מציע לה נישואים, ובאותו זמן ג'וני מבקש ממנה שתבחר בו, ככה נגמרת העונה בקיצר... אצל בריידן: בריידן מוותר על אריקה ובעודו שבור ממנה הוא פוגש את שרה, ילדה עשירה ומתוסבכת שלוקחת את החיים על הקצה. איתה הוא מנסה סמים (ג'וינט) וגם בסוף הם שוכבים. אחרי שהוא מגלה שהיא צריכה עזרה רצינית והיא שקרנית פתולוגית הוא עוזר לשלוח אותה לבית ספר-מוסד וככה נגמר הסיפור איתה. אחרי זה הוא פוגש את קלי ואיתה הוא מתחיל לצאת סטדי...ונגמרת העונה. אצל ניקי: ניקי מתחילה ללכת לקייטנה ופוגשת את קמרון (זאק אפרון) נער בגיל שלה. הם מתחילים לצאת. צובעים ביחד את החדר מתחברים. מתנשקים. וזה אחרי שהיא פוגשת עוד אחת שמאוהבת בו די ביצ'ית. אחרי שהם חברים הם בערך נפרדים- ניתק הקשר ובין לבין היא הופכת להיות החברה הכי טובה עם הילדה שרצתה אותו גם. הם מסכימים להיות חברים אבל רק חברים. נגמרת העונה. בפרק הסיום של העונה המנהל של ניקי מציע לאווה נישואים, ג'וני מפוטר מהעבודה שלו, לסוזאנה מציעים קידום אך רק בתנאי שתעבור מקליפורניה, לג'יי יש בעיות כאשר הוא ואריקה גרים ביחד, ג'וני מוצא עבודה חדשה בעיר אחרת ומתלבט אם לעזוב, קלי מבקשת מבריידן לקחת את העניינים לאט ובסוף הוא מציע לה לצאת סטדי, ג'וני מבקש מאווה לתת עוד סיכוי ליחסים ביניהם וכשכולם לאט לאט מתנתקים אחד מהשני הם יושבים לארוחת ערב אחרונה בערב האחרון של החופש (קיץ): the last night of summer.

rotemi26

New member
אף ספויילר הוא לא מהעונה ה-2...

ד"א.. שכחתי להגיד שאם מישהו רוצה לדבר..: אייסי: 198825966 מסנג'ר: [email protected] אהה... ולכל אוהבי ג'יי - יש לי מלא תמונות שלו.. אם מישהו רוצה..

yotaml

New member
כן הם כן...והנה פירוט של הספויילרים

סמכי עליי, ראיתי את כל העונה הזאת והספויילרים שמפורטים למטה הולכים להופיע בעונה השנייה שעדיין לא הגיעה לאמריקה. ועוד הוכחה, האירועים שמסופרים בספויילרים של העונה השנייה קורים כשהילדים בביה"ס והעונה הזאת נגמרת בלילה האחרון של החופש הגדול כשהם עדיין לא בבית הספר. הספויילרים האלו הם של העונה השנייה: "* ג'וני מתחיל לצאת עם אישה חדשה בשם מונה (כרמן אלקטרה). * 3 סוכני FBI נכנסים לבית ומחפשים את סוזנה. בריידן מושעה מקבוצת הגלישה של הביה"ס. בריידן נכנס לבית חולים. ( ???) * ניקי עוזרת לקמרון להיבחר לנשיא הכיתה אבל הוא לא רוצה ללכת בדרך שניקי רוצה ובסוף הוא מביך ומעצבן את ניקי. *בבית הספר, דאריק מדבר עם חבריו עם תחרות האב ובן,וכל חבריו מתחרים על האבות שלהם ורק דאריק הולך להתחרות עם אווה. שתיים מהחברים שלו צוחקים עליו והוא מתחיל לריב איתם, בסוף כולם נכנסים לחדר המנהל. דאריק אומר לאווה שהוא לא רוצה להתחרות איתה. ניקי נהיית מתוסכלת בגלל קמרון והבחירות."

rotemi26

New member
שניה...את רוצה תמונות או שאת רוצה

לדבר.. או שאת שניהם?..

../images/Emo6.gifכנ"ל התאפקתי לא לקרוא למרות שזה

גירה אותי כל כך אוף!
אהה...והוספתי את כולכם למסן שלי...(יענו את כל מי ששם תמסן שלו) ולסירוף מייפל מקולקל: באמת כדאי לעשות משו כדי להכיר אני כבר מבולבלת לגמרי מכל החדשים...לכל אחד אני כותבת ברוכה הבאה 4 פעמים בערך ....חחח...

rotemi26

New member
כן..באמת כדאי לעשות שרשור הכרות..

תרשמו בו : שם, גיל, מסנג'ר, אייסי, מקום מגורים וכולי.... ככה אני אדע מי זה מי... אני כבר לא עוקבת...

yaya1989

New member
ברוכה הבאה!!!

אני יערה בת 16 עוד מעט (13 ימים) שתהיה לך השתלבות קלה...

למעלה