היי ממצב? אני הדס אני מנהריה (או בשמה היותר מוכר {בשבילי} עיר הפילפלים) ואני חדשהההה
K kuoador New member 25/3/05 #1 היי ממצב? אני הדס אני מנהריה (או בשמה היותר מוכר {בשבילי} עיר הפילפלים) ואני חדשהההה
S smily boy New member 25/3/05 #2 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif אני בטוח שאת תהני כאן! פורים שמח
S smily boy New member 29/3/05 #4 גם ככה הפורום הזה מת... אז זה משנה במשהו? ובכלל ניראה לי שהיא ברחה מכאן...
K kuoador New member 31/3/05 #6 לא, לברוח לא../images/Emo113.gif פשוט אני נעדרת מהבית הרבה... חוץ מיזה שאני לא יודעת על מה להגיב אני מבולבלת
לא, לברוח לא../images/Emo113.gif פשוט אני נעדרת מהבית הרבה... חוץ מיזה שאני לא יודעת על מה להגיב אני מבולבלת
S smelly cat junior New member 22/4/05 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo122.gifחתול| אני במצב רע....:X
S smelly cat junior New member 22/4/05 #8 אוקיי../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif מי אתה?? כאילו, אני כל הזמן מחדש מסתכלת ותוהה מי אתה.. |מתוסכלת||בורחת|
אוקיי../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif מי אתה?? כאילו, אני כל הזמן מחדש מסתכלת ותוהה מי אתה.. |מתוסכלת||בורחת|