היי מ'ניינים וזה..(?)

dani3p

New member
היי מ'ניינים וזה..(?)

קוראים לי דני אני בת 18 ומשו מהמרכז :) זו הודעה ראשונה שלי פה וזה.. מרגש משו :) אם יהיה נחמד אני אולי אפילו אשאר :) (רקע) בית הבובות מתנגן לי במערכת בסביבות החודש כבר.. בלי הפסקה ואני חורשת על הדיסק בצורה מטורפתתתת.. הקניה הכי טובה שלי בזמן האחרון (ואולי אי פעם.. מוהאהא) תגידו.. כמה עולה ההופעה בבארבי בתל אביב ב3.9? ולמה לא כתוב כלום באתר של הבארבי? תודה על התשובות (כן כן.. מראש) ערב דוב :)

Hadardur

New member
חחח חמודה ברוכה הבאה!!!!

קודם כל שתהיה לך שהות מהנה פה... תאמיני לי נחמד פה לאללה מחיר ההופעות נע בין 50 ל-70 ש"ח... ולמה לא כתוב באתר של בארבי ? מממ כי הם לא עידכנו חחח סתאם לאדעת לילה טוב

שניר1984

New member
אני לא מבין

לפי הלוח שמפורסם פה באתר בשלישי לתשיעי הם מופיעים במצובה ולא בבארבי תל אביב

eladi88

New member
אהלןןןןןןןןןןןן דני!

שלוםםםםםםםם ההופעה בבארבי פעם שעברה עלתה 50 בלי דיסק אם את רוצה גם דיסק אז תוסיפי עוד 20 שקלים זאת אומרת...אם את לוקחת 20 שקלים...ומצרפת עוד 50 שקלים...ביחד יוצא כ 70 שקלים

dani3p

New member
חחח תודה

רק שיש לי כבר את הדיסק :) קניתי לפני חודש בחנות מוזיקה בלונדון מיניסטור במרכז תל אביב אם אני רוצה הופעה עם דיסק? ההופעה עולה 20 והדיסק 50? או שזה מתחלק חצי חצי?
חחח סתם אל תקחו אותי ברצינות :)

eladi88

New member
לא לא לא...זה ככה

ההופעה 50 שקלים.... אם את רוצה גם דיסק את מוסיפה עוד 20 שקלים [עד כה הגענו ל 70 שקלים]... אך אי אפשר לקנות את הדיסק בנפרד ב 20 שקלים.... צריך כרטיס להופעה [שעולה 50 שקלים] כדי לקבל את הדיסק במחיר שווה לכל נפש [כפי שאיתי אמר במצעד ביום ראשון האחרון] ב 20 שקלים. לעוד פרטים וסתם שיגועים...יש מסרים פרטיים...

dani3p

New member
נו צחקתי ../images/Emo4.gif

אני כולי במצברוח סטלני ואתה עונה לי ברצינות.. חח צחוקים איתך וכמו שאמרתי- יש לי כבר את הדיסק. אין לי צורך בעוד דיסק.. :) מאיפה לכל אחד פה יש את הדיסק? מההופעות?

eladi88

New member
את עוד לא מכירה אותי

אני בד"כ לא רציני... שזה כולל את הודעותי הקודמות... פשוט הייתי במצב רוח משועשע...

dani3p

New member
לא ידעתי :/

זו נשמעה הודעה דיי רצינית ובלעכ וזה.. לא נעים יש פה עוד אנשים עם חוש הומור בהסוואה? שאני אדע.. חח יאללה חפיפ :) כמעט סופשבוע טוב..!

eladi88

New member
אם הם יגלו לך שיש להם חוש הומור...

שיש להם חוש הומור מוסווה...הוא כבר לא יהיה מוסווה המשך יום נעים

dani3p

New member
מתחכם..

הוא יהיה מוסווה.. אני רק אדע שהם כאלה עם חוש הומור מוסווה.. אני לא אדע שהוא שם.. כי הוא יהיה מוסתר. יש מבין? טוב עזוב לא ישנתי מספיק :)

eladi88

New member
חחחחחחחח

הוא לא יהיה מוסווה...כי הם יגלו שהם במסווה!!

dani3p

New member
שוב אתה מתחכם??

אם הם ירצו שהוא יהיה מוסווה, הוא יהיה מוסווה!! מי אתה שתחליט להם אם החוש הומור שלהם מוסווה או לא?! אל תתעסק איתי אתה!
(טחח הבאתי אותה)

למעלה