היי... מספר שאלות קטנות...

עדי2020

New member
היי... מספר שאלות קטנות...

טוב, יש לי כמה שאלות קצת טיפשיות לפני המעבר לארה"ב... דבר ראשון- המידות. כל שיטת המדידה שלנו שונה משל ארה"ב ונראה לי חיוני שאני יהיה בקיאה בנושא... אם מישהו מכיר אתר אינטרנט שמתרגם מידות זה נהדר, אם למישהו יש סבלנות לתרגם לי, גם נהדר. אני מדברת על- ס"מ/מטר/ק"מ קמ"ש גרם/ק"ג מעלות חום אממ... שכחתי משהו? שאלה שניה- אני יכולה לקבל אימיילים בעיברית? אני יודעת שיש כאלה שיכולים וכאלה שלא יכולים... במה זה תלוי? ולכתוב בעיברית ממחשב שאין בו מקלדת עיברית? זה אפשרי? איך? מצטערת על הבורות... תודה מראש

jethro1

New member
לגבי השאלה השנייה

בשביל שהמחשב שלך "ידבר" עברית את צריכה להתקין בו עברית. דרך טובה לעשות את זה זה לקחת איתך את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה מהארץ ולהתקין אותה על המחשב בארה"ב. לגבי כתיבה בעברית על מקלדת שאין בה עברית - אם את יודעת הקלדה עיוורת זה פחות בעיה. אם לא - תתכונני להרבה טעויות מתסכלות, או שפשוט תביאי איתך מקלדת עברית ותחברי אותה למחשב... זה מה שאנחנו עשינו וזה עובד לא רע. אם למישהו יש רעיונות אחרים הם בטח יופיעו יותר מאוחר בשירשור.

MASHY BOSTON

New member
לא צריך לדעת הקלדה עיוורת ../images/Emo60.gif

אם את מתקינה במחשב שלך עברית (אני יודעת שבכל ווינדוז XP יש אפשרות להתקנת עברית-לא מכירה מערכות אחרות), אז כל מה שאת צריכה זה לקנות סט של מדבקות ולהדביק אותן על המקלדת. על הסט שאת קונה יש גם תרשים שמראה איפה להדביק כל אות. אבל יותר פשוט להביא מהארץ מקלדת. אפשר לחבר אותה לכל מחשב, גם נייד ולהשתמש בה.

עדי2020

New member
תודה רבה לכולם! עזרתם לי מאוד ../images/Emo13.gif

במיוחד הקישור של האתר עם המידות... תודה!

modiin18

New member
תשנני את הטמפרטורות זה היחיד שחשוב

מהניסיון שלי רוב האנשים(ועל העטיפות של רוב המוצרים) בערים הגדולות של ארה"ב יודעים גם את המידה המטרית להכול חוץ ממעלות. אני עשיתי טיול לא מזמן בלוס אנג'לס באלטימור ובוסטון ולא ראיתי עטיפה אחת שלא כללה את גודל/נפח/משקל המוצר גם בשיטה המטרית. וכשדיברתי עם אנשים על קילומטרים רובם ידעו לתרגם את זה למיילים בעצמם. הטמפרטטורות לעומת זאת היו בעיה ותמיד

למעלה