היי..מקווה שאני במקום הנכון...

היי..מקווה שאני במקום הנכון...../images/Emo13.gif

שואלת בשביל חברה...(באמת!!!) חברתי עשתה תבחין "מנטו" בקורס צבאי, והמיספר שהתקבל היה 15..מציעים לה לקחת "איזוניאזיד" כמניעה משחפת. היא לא ממש רוצה את זה, ושאלתי האם זה "מאסט" במצבה..(האם התוצאה 15 מחייבת טיפול...)תודה!!!

לא קיבלה את החיסון...../images/Emo193.gif

היא קבלה את החיסונים הסטנדרטיים חצבת אדמת חזרת צהבת (חיפזה בפנקס החיסונים,ושום חיסון כזה לא מוזכר..) תודה!

בדיקת QUANTIFERON

אני מציע לה לבצע בדיקת QUA NTIFERON ב"ח איכילוב . בדיקה זו מזהה אנשים בריאים אשר בדיקה העורית חיובית הנה FALSE POSITIVE ושאין צורך בטיפול מונע ב- 95% אני מציע לעשות את הבדיקה לפני שלוקחים טיפול מונע ניתן להתקשר ל 6973749 למשרד המעבדה עקרונית אפשר לעשות את הבדיקה א-ד 8:00-15:00

ונגיד ש...../images/Emo187.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היא תרצה לקחת את התרופות על כל מיקרה? משהו יכול לקרות??? הבנתי שאמא שלה דיי לוחצת עליה לקחת את הכדורים.. אז נגיד שהיא תקח ללא הבירור שאת מציעה.. האם יכולות להיות לזה השלכות עתידיות, או.. האם היית ממליצה על לקיחת טיפול ללא האבחון הקודם? תודה על התושובת וסליחה על הקרציות...

betnanf

New member
פענוח צילום בית החזה

בעלי עובר לאחרונה התקפי שעול והצטברויות של ליחה. יש לציין שהוא אינו מעשן, השעול נמשך כבר מספר חודשים השתפר מעט לאחרונה אבל לא נעלם. נעשה לו צילום בית החזה והרופא טוען שהכל תקין ,אבל אותי מטרידה שורה אחת בפענוח שלא כל כך מובנת לי המשפט אומר כך: "ציור אינטרסטיציאלי מוגבר בריאות" מה משמעות המשפט הזה ? האם זה מראה על משהו לא תקין? האם יש מקום לדאגה, וצורך להמשך בירור? כל יתר הממצאים תקינים: אוורור תקין של שתי הריאות אין עדות לתסנין אלוואולרי או תפליט פלוורלי. צל הלב אינו מוגדל. אודה לכם על התיחסות לנושא

למעלה