היי, מקווה שזה המקום, מחפשת המלצה

נוי נוי

New member
היי, מקווה שזה המקום, מחפשת המלצה

מחפשת מסעדת בשרים טובה בתל אביב להפתיע את הבנזוג, לא סתם איזה סטקייה אלא משהו רציני, מקום מכובד שמבין עניין ובאווירה נעימה (רק אם אפשר לא לפשוט רגל בסוף הערב). תודה

אישית אוהב מאוד את הטרקלין

נחלת בנימין 41 ת"א. זה נראה לי מתאים למה שאת מחפשת גם מבחינת האווירה, יין טוב, בשר משובח וכו', הגם שיש להם מבצע החודש, 6 מנות זוגיות ממיטב התפריט ב-98 ש"ח לסועד (לא סגור על זה, כדאי להתקשר ולוודא). מקווה שעזרתי

udical

New member
../images/Emo45.gif

יש אפשרות גם לשדרג את המנות שם. אני שידרגתי (עם אישתי) והזמננו פרוסות סינטה שצורבים אותן עצמאית על חלוק נחל רותח. נכון, זה אעפס קצת פלצני, אבל טעים ביותר! (ונשאר רייר
)

מקום של בשר - נווה צדק

מקום של בשר מצוינת, עם בשר מאוד איכותי. גם על NG אומרים שהבשר שם מעולה. לגבי הטרקלין, את מוזמנת לקרוא את הביקורת בבלוג שלי, לטעמי הם מזגזגים (ודרך אגב, המבצע ארוחת 6 מנות זה לא ממש 6 מנות וזה מבצע תמידי). במיט בר יש הרבה שישבעו שיש את הסטייק הטוב בארץ, כשאני ביקרתי היו בעיות עם מידת העשייה... אבל עדיין יש למקום פוטנציאל.

שימי137

New member
זה 6 מנות זוגיות

ואלו אחלה מנות.. בשריות לא סתם חסה בצלחת.. אני אישית הייתי ומאוד נהנתי. זה הקישור למבצע שקיבלתי מחבר ובעקבות זה בעצם הלכתי לאכול שם

הן ממש לא זוגיות.

מדובר ב6 מנות אישיות במקרה הטוב, עצם העובדה שזוג צריך לחלוק אותן לא הופך אותן ל"זוגיות". המבורגר אחד ברוטב (מאוד טעים) זה אישי, נקניקיה אחת זה ---הרבה--- פחות ממנה עיקרית, ופרקטיקלי ללא תוספות - זה יוצא קטן בהרבה מארוחת שתי מנות רגילה שהיינו אוכלים (ראשונה ועיקרית) בכל מסעדה אחרת, כך העדנו גם אני וגם הזוגי. הנה הביקורת המלאה שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1648584 יצויין שכל התמונות הן המנות כפי שהגיעו לשולחננו ואין כפילות של מנות (אתה כנראה יודע, שאר הקוראים לא)

לא חראם לגרות אותי עם תמונות כאלה על הבוקר?

הו, ההמבורגר
ודווקא מבסוט מהברזאולה. עניין של טעם כנראה (-:

נוי נוי

New member
זוגיות או לא, התמונות שלך מעוררות תיאבון...

מקצת שיטוטים ברשת נראה שגם היין לא נופל אצלם מהבשר, שזה גם חשוב לי, ובגדול נראה שזה יכול להתאים בעיקר מבחינת המחיר. חוץ מזה רשמתי לפניי את שאר ההמלצות, אם יש למישהו עוד אז אשמח לשמוע. ותודה לכולם על העזרה!

שימי137

New member
לא יודע מה איתך אני יצאתי משם עם בטן מלאה

חוץ מזה שחשוב חזכור שזו מסעדה יוקרתית ולא איזה אבו-חומוס-משהו והמנות בהתאם. (למרות שממש לא הייתה לי בעיה איתן) אולי תזמין אותנו ל"על האש" אצלך נראה מה זה מנה זוגית מבחינתך :)

יעלי S

New member
באמת אחלה מקום

הייתי שם עם חברה בעקבות פרסומים ממליצים על המבצע של ה6 מנות זוגיות ב89 לאדם ולא התחרטתי! המנות באיכות מעולה והשירות אדיב ונעים, בהחלט אחזור לשם.. :)

uriler

New member
ממליץ מאוד בחום על NG בנווה צדק.

אומנם לא זולים במיוחד אבל כהפתעה איכותית זה בהחלט אחד מ"מקדשי" הבשר בארץ (בפרט מנת הפורטרהוס הנפלאה).

למעלה