היי מקוצרים ../images/Emo23.gif וגם הבלתי מקוצרת
היה ממש כייף לפגוש את כולכם את החדשים - שכייף להכיר ולראות את הפנים שמאחורי המקלדת ואת הותיקים יותר - איזה יופי הספיקו להוריד עוד - מאז הפגישה האחרונה גל - איזה כייף היה לפגשו אותך - ת´אמת - ציפיתי למישהי עננננננקית
אבל הופתעתי ממש לטובה לפגוש משהו צנוע יותר ..... - וזה ברצינות ושתי האנורקטיות שלנו - מירי ורונית - שחקתן אותם בגדול אתן גדולות - גדולות עלק .....
- יש בוולפסון גם מחלקה לאנורקטיות
לא ממש הבנתי איך אתן משתלבות בנוף הרחב שלנו
כייף היה להכיר את גל , רועי ב´ , קרן , מיקי , אורית וצפרדעית אתן רואות שהשד לא כזה גדול , ולא מפחיד - וזה כייף לנו ביחד והיה נפלא לפגוש שוב את המוכרים מהפגישות הקודמות - רואים שיש שיפורים במראה וצפרדעית - חשבתי זמפגש כזה דוקא יביא לך תאבון לשולחן ניתוחים לא בדיוק הבנתי למה ההתלבטויות דוקא גברו ....
היה ממש סבבה , ונפלא
. רומו´ש - אני קצת כועס עלייך ...... קצת
זה בגלל שלא גילית לנו שיש לך יום הולדת
אבל אני רוצה מאוד לקוות ולהאמין שאת שארית הערב בילית נפלא (ואני מאמין ככה ...) כי הרי היית בחברה נפלאה
- והלואי שהייתי יכול גם כן להצטרף
תודה לפנינוש - על חלוקת הצלחת המשותפת
ורועי ב´ - לשאלתך .... - קוראים לי רוני (ורוני הוא שמי .... - זוכר מ-"קישקשתא" ?) אבל אני גולש מ-3 מחשבים שונים , ומכאן 3 שמות שונים בהם אני גולש בפורום אז אם אתה נפגש ב"רוני#" , או "ronny" , או "רוני-רון" - אז אני הוא כולם טוב - חברל´ך אז תודה רבה לכוווולם על הערב הנפלא שהיה לנו אתמול ונא להתחיל להפוך את הפגישות האלה להרגל של אחת ל..... (חודש אולי ? חודש וחצי ? ) ולהשתמע פה כל יום - וגם להתראות רוני
היה ממש כייף לפגוש את כולכם את החדשים - שכייף להכיר ולראות את הפנים שמאחורי המקלדת ואת הותיקים יותר - איזה יופי הספיקו להוריד עוד - מאז הפגישה האחרונה גל - איזה כייף היה לפגשו אותך - ת´אמת - ציפיתי למישהי עננננננקית