היי מקוצרים
וגם הבלתי מקוצרת

רוני#

New member
היי מקוצרים ../images/Emo23.gif וגם הבלתי מקוצרת

היה ממש כייף לפגוש את כולכם את החדשים - שכייף להכיר ולראות את הפנים שמאחורי המקלדת ואת הותיקים יותר - איזה יופי הספיקו להוריד עוד - מאז הפגישה האחרונה גל - איזה כייף היה לפגשו אותך - ת´אמת - ציפיתי למישהי עננננננקית
אבל הופתעתי ממש לטובה לפגוש משהו צנוע יותר ..... - וזה ברצינות ושתי האנורקטיות שלנו - מירי ורונית - שחקתן אותם בגדול אתן גדולות - גדולות עלק .....
- יש בוולפסון גם מחלקה לאנורקטיות
לא ממש הבנתי איך אתן משתלבות בנוף הרחב שלנו
כייף היה להכיר את גל , רועי ב´ , קרן , מיקי , אורית וצפרדעית אתן רואות שהשד לא כזה גדול , ולא מפחיד - וזה כייף לנו ביחד והיה נפלא לפגוש שוב את המוכרים מהפגישות הקודמות - רואים שיש שיפורים במראה וצפרדעית - חשבתי זמפגש כזה דוקא יביא לך תאבון לשולחן ניתוחים לא בדיוק הבנתי למה ההתלבטויות דוקא גברו ....
היה ממש סבבה , ונפלא
. רומו´ש - אני קצת כועס עלייך ...... קצת
זה בגלל שלא גילית לנו שיש לך יום הולדת
אבל אני רוצה מאוד לקוות ולהאמין שאת שארית הערב בילית נפלא (ואני מאמין ככה ...) כי הרי היית בחברה נפלאה
- והלואי שהייתי יכול גם כן להצטרף
תודה לפנינוש - על חלוקת הצלחת המשותפת
ורועי ב´ - לשאלתך .... - קוראים לי רוני (ורוני הוא שמי .... - זוכר מ-"קישקשתא" ?) אבל אני גולש מ-3 מחשבים שונים , ומכאן 3 שמות שונים בהם אני גולש בפורום אז אם אתה נפגש ב"רוני#" , או "ronny" , או "רוני-רון" - אז אני הוא כולם טוב - חברל´ך אז תודה רבה לכוווולם על הערב הנפלא שהיה לנו אתמול ונא להתחיל להפוך את הפגישות האלה להרגל של אחת ל..... (חודש אולי ? חודש וחצי ? ) ולהשתמע פה כל יום - וגם להתראות רוני

gal33

New member
כל הכבוד, לך למירי, אורית ורומי

שטרחתם והגעתם מרחוק כל כך!!! רונצ´וק, אני כן גדולה. אל תשכח שכבר ירדתי 41 קילו, וזה לא הולך ברגל, בכל זאת... חוץ מזה, הייתי בלי חזיה
אז כל הפרונט נראה פחות מרשים ופחות מאיים. ודבר נוסף, זה לא אני, פשוט יש לי עצמות כבדות... מי יודע, אולי פעם, גם אני אשלוף תמונות...

RomiVais

New member
גלוש!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

כפי שכבר כתבתי, ה"טירחה" היתה שווה כל רגע. היה כיף להכיר אותך, למרות שבגלל המיקומים לא יצא לי לדבר איתך כמעט בכלל, אבל פעם הבאה!!
41 קילו באמת לא הולכים ברגל - זה באמת מדהים, כל הכבוד לך!! אבל לפי החישובים שלי, את ממש לא ניראית כמה שאת שוקלת, ממש ממש לא!! ובכלל, את ממש יפייפיה, אבל את זה כבר ידעתי מלפני המפגש...
כשכתבת, שאולי פעם תשלפי תמונות, לאיזה תמונות התכוונת?? עכשיו אני סקרנית!!
מקווה שעוד נתראה בקרוב, ובינתיים שיהיה לך המשך סוף שבוע מקסים רומי

gal33

New member
רומי, התכוונתי לתמונות של לפני ואחר

פעם בסוף התהליך. כמו שרונית שלפה. אמרתי, שיש לי עצמות כבדות!!
רומי, אמרתי לך במפגש ואני אומרת לך שוב: את יפהפיה מדהימה, וכדאי מאוד שתכירי בכך, את כבר עכשיו נראית פי אלף יותר טוב מ- 90% מבנות אילת היקרות. כחלק מתהליך הרזיה משמעותי שכזה, כל אחד מאיתנו עובר גיבוש זהות עצמית מחודשת. אנא ממך לטובתך, תכניסי לזהות החדשה שלך, יותר בטחון עצמי. כתבה לך אורית, ואני מצטרפת, מהמעט שיצא לי לדבר איתך, את נראית לי מאוד נחמדה, עם ראש על הכתפיים (כמו שאומרים), בן אדם יפה מבפנים ומבחוץ. אז יאללה, תכירי בזה! הזמן הוא עכשיו, לא נשאר לך עוד הרבה לרדת. גל.

RomiVais

New member
תודה גלי!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אני יודעת שאת צודקת, וזה בהחלט מחלחל... אני אעבוד על זה במרץ!!
תודה!! שיהיה לך יום מקסים, אני מבינה שיש לך את כל היום לנצל, כי קמת מוקדם!!
רומי

gal33

New member
גם המנהג המגונה הזה של לקום מוקדם

יפסיק לאלתר מהיום. הורי היקרים הם אנשי בוקר, וכשהם קמים, כל הבית קם... אני סתם סובלת על הדרך. תודה לאל, מהיום, המיטה שלי, בשעה שלי. יום טוב.

lir42

New member
רוני בוקר טוב

שמחה לראותך כאן היה נחמד לראותך אתמול - וחבל שברחת מהר. זכור אני מחכה לתמונות... שיהיה לך שבת שלום שלך לירי

רוייקו

New member
תודה גם לך, רוני. ולמירי שהפתיעה

אותי ואת כולם בגדול... וואווו.. חרוזי יתפלץ אם יראה אותך. הרבה מנתחים מרגישים שהטבעת לא ממצאת את עצמה כפי שהייתה צריכה להיות וההרגשה שלי שחרוזי יצא מגדרו אם יראה אותך. את ההוכחה שהלאפ-בנד יכולה להתאים (לאלה שמתאימים
) לא-באמת. את הפתעה נדירה. מי שזוכר את סטאפני שהתפרסמה בשלושים כתבות וראיונות טלוזיה על ההצלחה שלה עם הלאפ-בנד.. כיאילו.. יש לנו בפורום לא מעט הצלחות כאלה שלא מתפרסמות. רוניף תגיד לי, אתה גרוזיני ??

RomiVais

New member
רוני!!!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

היה תענוג לראות אותך שוב. בהחלט צריך לעשות מפגשים לעיתים קרובות יותר, למרות שזה לא הכי קל שבעולם להגיע מכאן... אבל בשבילכם - שווה בהחלט!!
לגבי, בבקשה אל תכעס
לא חשבתי שיש סיבה למסיבה
או סיבה לצעוק את זה בקול רם... נראה לי שהרוב פה "קלטו" איך אני... לא בדיוק מהבולטים בשטח במובן הזה... לגבי שארית הערב, בהחלט היה נפלא!! לא רציתי לחזור הביתה...... ומאז שהגעתי כבר בא לי לנסוע שוב!!!
מקווה שבהזדמנות אחרת כן תוכל להצטרף. ועכשיו אתה, מדבר על רונית ומירי שלא משתלבות בנוף הרחב שלנו
ואתה, גם אתה הורדת את כל המשקל העודף שלך. אבל שלושתכם משתלבים אצלנו מצויין כי כמה שאתם רזים, אף אחד לא מוכן לוותר עליכם פה!!
אז תודה גם לך על ערב נפלא, שיהיה לך סוף שבוע מקסים, רומי

רוני#

New member
רומוש - סופ"ש נפלא גם לך ../images/Emo42.gif

אז שוב מזל טוב לך
מרוני

RomiVais

New member
תודה רבה רבה רוני´לה!! ../images/Emo24.gif

אתה ממש מקסים!! תודה!!
(אני לא רגילה לכל כך הרבה יחס - אבל לכאלה פינוקים מתרגלים במהרה, לא?
)

צפרדעית

New member
ההתלבטויות גדלו...

כי שמעתי המון מידע ואני עכשיו מנסה לעכל אותו עכשיו אני מכירה גם את ההשלכות הפחות ורודות... הציגו לי גם את הסיכונים ועכשיו זה נישמע קצת יותר מפחיד על הסיבוכים לא ממש חשבתי תודה על השיחה צפרדעית

למעלה