היי מקורה? אני חדש פה ואני מבואס רצחחחח...

היי מקורה? אני חדש פה ואני מבואס רצחחחח...

אני בן 17 ואמרתי לאמא שלי שאני רוצה ללמוד ברייקדאנס והיא לא מרשה לייי!!! אני עוד אנסה לשכנע אותה..אבל מה אתם ממליצים לעשות???

ד"א זה לא יותר מידי מאוחר כבר להתחיל

זה לא יותר מידי מאוחר להתחיל ללמוד ברייקדאנס כבר? אני בן 17..17 וחצי ואני אתחיל רק מתחילת שנה הבאה..

DaR 6

New member
ממש לא מאוחר מדי. אני בן 20 ואני מתחיל שנה

הבאה להכנס למסגרת כי נמאס לי ללמוד מחברים וסרטים באינטרנט.... אני מציע שתגיד לאמא שלך שאין לה ממה לדאוג ושתלך למקום על רמה ועם מאמנים טובים ושאתה ממש רוצה לדעת את הריקוד....ותחרטט אותה חחח

SNTQ

New member
זה ממש לא מאוחר..

אני בת 18 וקצת,אוטוטו מתחילה ללמוד
תנסה לשאול את אמא שלך למה היא לא מסכימה, ובכל מקרה בינתיים,עד שתתחיל ללמוד מעשית,אתה יכול להעשיר את הידע שלך בבי בוינג תיאורטית.. ז"א,לראות סרטים.. ללמוד על ההיסטוריה של הברייקדאנס.. וכו'..

בקשר לשתי השאלות

1. תגיד לה שאם אתה לא הולך אתה מתאבד (תמיד עובד=]) 2. בכלל לא מאוחר... תראה את רותם מלוק אט אס (special-k) שהתחיל בגיל 20 ועכשיו הוא בן 27 והוא בין התותחים בארץ

OldSkooler

New member
סרטונים

יכול להיות שאמא שלך לא יודעת בכלל מה זה.. תראה לה סרטוני ברייקדאנס, ולא את האלה של הפאוואר המשוגעים והסיבובים על הראש והיד.. תראה לה בעיקר סרטוני סטייל של טופרוק/פוטוורק ואולי כמה פריזים... אם היא תדע מה זה (ולא תיזכר שבטיול שלכם לניו יורק שראתה אחד שעושה סלטות וזה נראה נורא מסוכן..) אז אולי לא תהיה לה בעיה עם זה...

למעלה