היי..מרגישה כמו בקבוצת תמיכה אבל שמחה לגלות את הפורום הזה :)

tzachy

New member
את יודעת שעל כל רווקה שדוחה זוגיות...

עלול להימצא רווק נואש שרוצה זוגיות?

אני בעד להכניס זוגיות לסל התרופות!
(ידוע שזוגיות (ונישואין) עושה טוב באופן כללי (גם ברור שלא תמיד (ע"ע אחוזי הגירושין)..)).

מכיוון שהיה לי דייט או שניים בחיי (או הרבה יותר... ולמרות זאת אני רווק ונמצא בפורום הזה, כשגילי גדול מרובם המכריע של הכותבים), אני מבין את הסיטואציה. גם לי יש הירהורים לגבי כך שלא נתתי צ'אנס לבחורה X או Y, למרות שלקח לי לפעמים שנים רבות למצוא מישהי כזאת (יש לי טעם לא נפוץ), אבל מנגד מאוד ייתכן שהיו סיבות לפסילות הללו.

אם אתפלסף על זה קצת... אז לגבי חשיבות המראה מול האופי ("היופי הפנימי" כלשונך), אנסח זאת כך:
1. בטווח הזמן של הזוגיות - למראה יש חשיבות קצרת טווח (ועדיין הוא די חשוב, אני מגדיר זאת: כ-"תנאי הכרחי אבל לא מספיק"), כי האופי נהיה יותר חשוב ככל שחולף הזמן הזוגי.
2. בטווח הזמן האבולוציוני, קרי של דורות קדימה - למראה יש חשיבות, כי הוא יכול להשפיע על סיכויי הילדים/ות למצוא זוגיות ולהעביר את הגנים הלאה בשרשרת (ע"ע למשל הספר "הגן האנוכיי"), שוב כמובן שלא רק למראה, אלא גם לשאר המאפיינים.
 

redhead8

New member
היי..מרגישה כמו בקבוצת תמיכה אבל שמחה לגלות את הפורום הזה :)

היי..הגעתי לכאן לאחר שרשמתי את ההודעה הזאת
http://mobile.askpeople.co.il/question/54605
ומישהו חמוד הפנה אותי לפורום הזה :)
אז אני רק חייבת לציין שאני ממש שמחה לגלות שיש פורום כזה! ובכלל עוד אנשים במצב שלי! לטוב ולרע כמובן..
וזהו לבינתיים, לא ניראה לי שיש צורך להוסיף מעבר למה שרשמתי בהודעה *מסמיקה מבושה*
 
אם תרגישי כמו בקבוצת תמיכה אז זה מה שזה יהיה

ואם תרגישי כמו בבית, נו אז אולי...
 
קראתי את ההודעה שכתבת שם.

תסתכלי על זה ככה:
אם בגלל זה הוא לא ירצה להישאר איתך, תאמיני לי שאיתו את לא רוצה להיות.
את מכלול שלם של דברים נפלאים - ואת זה אני אומר גם בלי להכיר אותך. זה לא מגדיר אותך, זה לא הופך אותך לפחות שווה או פחות טובה. זה פשוט מצב נתון, ואין מה לעשות מזה עניין. למעשה, את יכולה להפוך את זה ליתרון. אם כשאת מספר על זה הבחור נרתע ובורח, סימן שהוא רצה את הגוף שלך, ולא אותך.
בקיצור, תפסיקי להכניס לעצמך שטויות כאלה לראש. תזכירי לעצמך כמה את נפלאה וכמה יש לך לתת.
&nbsp
יודעת מה?
כ'בעל ניסיון' אני הולך להטיל כאן פצצה:
לדעתי, בכל מפגש מיני באשר הוא יש מעט מאד משמעות לניסיון מיני קודם של מי מבני הזוג.
כל אחד בעולם אוהב דברים שונים ונדלק מדברים שונים. למשל, לאחרונה נתקלתי ביותר ויותר נשים שחושבות שכל הגברים אוהבים חזה גדול (לראיה: כל אלה שהלכו ועשו ניתוח הגדלת חזה. ניתוח!). ובכן, לא כולם. אני למשל, *חולה* על נשים עם חזה קטן. למשל 2 - יש כאלה שאוהבים שנוגעים בהם באופן מסויים (נניח, מציצה) ויש כאלה שפחות אוהבים את זה.
'מהלך' שגרף הצלחה מסחררת אצל פרטנרית אחת, הכאיב לפרטנאית אחרת.
&nbsp
בקיצור, יש כמה דברים שעל פיהם יצליח או יכשל מפגש מיני.
&nbsp
* הראשון והחשוב ביותר - להיכנס למיטה רק עם מישהו שאת סומכת עליו ומרגישה איתו בנוח!!!
&nbsp
* לבוא עם ראש פתוח! לא תאמיני מה נשים ביקשו ממני לעשות, ומה ביקשתי מנשים לעשות איתי. בסקס יש המון דברים שהיו יכולים להישמע משפילים מחוץ למיטה, אבל בתוך המיטה? אם זה בהסכמת שני הצדדים, אין סיבה שלא לעשות כל מה שעולה על רוחכם!
&nbsp
*תקשורת - לדעת לשתף את הפרטנר בתחושות שלך - לומר לו מה נעים יותר או פחות. לבקש שיעשה לך ככה או אחרת.
לא להתבייש!
&nbsp
הקשבה. אדם שיודע להקשיב לבן/בת הזוג, גם למילים שנאמרות וגם לדברים הקטנים שהגוף משדר (ואלה דברים אוניברסאליים, טראסט מי), יעניק חוויה נפלאה לפרטנר/ית.
&nbsp
לא לחשוש לנסות ולחקור מה יותר נעים ומה פחות נעים לפרטנר. וגם לך.
&nbsp
&nbsp
שימי לב, אף לא אחד מהדברים הנל לא קשור בנסיון אאלא בסטייט אוף מיינד שהפרטנרים הגיעו איתו למיטה.
בהצלחה.
 

redhead8

New member
וואו תודה!!!

לא ציפיתי לכזאת תשובה..
ממש הצלחת לעודד אותי :)
כנראה שה"לחץ" מהגיל, חוסר הניסיון והסביבה שאני נמצאת בה השכיח ממני שיש בי דברים מעבר לזה
שמחה שנפתחתי ואני אשתדל להיפתח יותר בעתיד..בתקווה שיום אחד גם אני יוכל לייעץ ככה, 'כבעלת ניסיון'
 

Matzeket

New member
מה רע בקבוצת תמיכה?!

קודם כל תתעודדי:
יש פה הרבה סיפורים (ואני בכללם) על אנשים שהנשיקה הראשונה שלהם , שלא לאמר הסקס הראשון שלהם, היום אחרי יום הולדת 29.

אבל אם להתייחס למה שכתבת-
מעולם לא היית בקשר ולא יצאת לדייטים מצד שני את גם לא ממש מנסה כי (לפי מה שכתבת) 'את לא יודעת מה לעשות'.
ובכן- לעשות!
את יוצאת עם חברות? חברים? את יודעת איך לדבר עם בני אדם? בשביל ההתחלה זה יותר ממספיק.
זה שאת חסרת נסיון זה לא רלוונטי בכלל ליכולת שלך לצאת לדייטים.
רק שאת לא יוצאת לדייטים כי? את חסרת נסיון
ובכן יקירתי, דעי שהקישור הזה בין הדברים- רק את עושה אותו.

גרמי לזה לקרות
נשמע שהפחד שלך מ-אלוהים יודעת מה- עוצר אותך מלעשות את זה עם כל מיני תרוצים לא קשורים.
לא תנסי- לא יקרה.

חוץ מזה,
ברוכה הבאה!
 

redhead8

New member
צודקת

הכנסתי לעצמי יותר מדי פחדים וחסמתי בפניי את האפשרות לצאת גם לסתם דייטים רק מהמחשבה שזה יעלה..
השלב הראשון שלי זה שהצלחתי לומר (לרשום) את זה, מבחינתי גם זה היה הרבה :)
עכשיו "רק" נותר לי לצאת ולהכיר
שוב, תודה על התמיכה!! מקווה שגם אני אוכל לתרום את חלקי פה..
 

dahoe

New member
ברוכה הבאה!

לפי התשובות שקראתי שקיבלת, נראה לי שאין לי תשובה טובה יותר לתת לך. באמת פשוט להיפתח ולצאת לחפש!
וכן, הפורום הזה הוא קצת קבוצת תמיכה, בכל המובן הטוב של העניין. זה מאוד מרגיע לדעת שאת לא לבד בעולם ושיש לך מקום לשתף ולהיפתח בו בצורה חופשית. אני מקווה שתהפכי לפעילה כאן ותחזרי לספר גם על ההצלחות שלך!
 

redhead8

New member
תודה!

אני מקווה שאני אוכל לשתף רק בהצלחות או שלפחות הרוב יהיו הצלחות
 

tzachy

New member
יש לי שאלה + הערות

סיפרת בהודעה שקישרת שלא היה לך אף פעם קשר (כמו שכתבת: אפילו לא שבוע).
אולי פה "הבעיה" (בהנחה בכלל שזו בעיה...) ולא בהכרח עניין היעדר הניסיון המיני?
להשקפתי (בשאיפה) סקס אמור להגיע בשלב מתקדם של קשר. הוא אמור להיות תוצאה שלו ולא להיפך.

האם לא היה לך שום קשר כנ"ל (הכוונה ב"קשר": שיצאת עם מישהו, נניח, יותר מ3 דייטים) בגלל שלא מצאת מישהו מתאים? או שהצד השני לא רצה או שאת החלטת לא להמשיך (פחדים וכד')?

לגבי הרצון לאבד הבתולים - אני לא מנסה להשיא לך עצה (כי זה עניינך האישי), אבל לפחות להשקפת עולמי, עדיף לשמור את הבתולים למישהו שבאמת מתאים ולא 'סתם' לבן-זוג מיקרי. זה נראה לי הרבה יותר שקול, הוגן וכד'.

ועוד הערה: בעניין המראה ('נראית טוב'), אני מאמין שלמראה יש גם מרכיב סובייקטיבי, כלומר X יכול לחשוב שאת נראית נפלא ו-Y להיפך. כמו כן, איך שאדם תופס את עצמו, לטוב או לרע, זה לא בהכרח איך שבני המין הנגדי יתרשמו ממנו. יש בחורות שחושבות שהן לא מושכות ושרוב הגברים יחשבו אחרת ויש גם ההיפך. אבל, על פניו, זה טוב שיש דימוי עצמי חיובי.
 

Yael256

New member
ניסיון לעודד

אני הייתי ללא ניסיון (אפילו לא נשיקה) עד לפני חודשיים וחצי, ואני בת 27. כל מה שכתבת מאוד דומה למצב שאני הייתי בו.
כשסיפרתי לחבר שלי על חוסר הניסיון שלי (אחרי הדייט השני שלנו) הוא אמר שזה לא משנה לו בכלל, וכששכבנו אחרי הדייט החמישי שלנו הוא היה עדין תומך ומקבל.
המסקנה שלי הייתה שזה היה פשוט עניין שלמצוא את הבן אדם הנכון (הכרנו באתר הכרויות) ואם אני מצאתי אני מאמינה שגם את תמצאי.

מקווה שהצלחתי לעודד קצת... :)
 

redhead8

New member
תודה על העידוד :)

נחמד לדעת שיש תקווה, אפילו דרך אתרי היכרויות :)
&nbsp
 
למעלה