היי משהו יכול להכניס תמונה תכניסו תמונה של השד כשהוא מסתכל דרך החלון כשהבית נשרף....בבקשה...
D drmovies New member 8/8/06 #1 היי משהו יכול להכניס תמונה תכניסו תמונה של השד כשהוא מסתכל דרך החלון כשהבית נשרף....בבקשה...
מ מאוהבת בסטייל New member 9/8/06 #4 משום מה אני לא מצליחה לראות את התמונה.. זה כותב שיש שגיאה אז אז אני ישים שוב.. אולי הפעם זה יעבוד
• •°D a N u § h°• New member 12/8/06 #8 ג'נסן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
X Xx SharoN xX New member 12/8/06 #16 3@$%#$%../images/Emo99.gif וואי הוא כ"כ...!#@#$$%& *שמה-על-שולחן-העבודה*
B BashSister New member 12/8/06 #10 ג'ארד הזה פשוט בנאדם... ארוך? מה זה הרגליים הארוכות האלה אלוהים ישמור, הוא איזה מטר 91 נראלי חחחח סתם, הוא חמוד חחחח אבל הוא באמת מטר 90 ומשו חחח תודה על התמונות (=
ג'ארד הזה פשוט בנאדם... ארוך? מה זה הרגליים הארוכות האלה אלוהים ישמור, הוא איזה מטר 91 נראלי חחחח סתם, הוא חמוד חחחח אבל הוא באמת מטר 90 ומשו חחח תודה על התמונות (=
• •°D a N u § h°• New member 12/8/06 #12 כן הוא ממש גבוה..../images/Emo3.gif בשבילי זה טוב.. חחח אבל ג'נס גם גבוה..הוא מטר 85 אולי טיפה פחות.. ג'נסן פעם אמר בראיון שהוא גבוה ושהוא ליד ג'ארד הוא נראה כמו איזה גמד..
כן הוא ממש גבוה..../images/Emo3.gif בשבילי זה טוב.. חחח אבל ג'נס גם גבוה..הוא מטר 85 אולי טיפה פחות.. ג'נסן פעם אמר בראיון שהוא גבוה ושהוא ליד ג'ארד הוא נראה כמו איזה גמד..
B BashSister New member 12/8/06 #13 חחחחחחחחח ג'נסן מטר 83 היה איזה פאנפיק שקראתי שסם יורד על דין על הגובה שלו חחחחח בסדרה הוא באמת יוצא מאוד נמוך ממנו וזה משעשע אותי חחחחחח אבל אין מה לומר- הוא מושלם יותר (=
חחחחחחחחח ג'נסן מטר 83 היה איזה פאנפיק שקראתי שסם יורד על דין על הגובה שלו חחחחח בסדרה הוא באמת יוצא מאוד נמוך ממנו וזה משעשע אותי חחחחחח אבל אין מה לומר- הוא מושלם יותר (=
• •°D a N u § h°• New member 14/8/06 #20 חחחח זהו.. אם הוא היה נמוך זה היה מאכזב אותי קשות כי אני גבוהה...אנחנו צריכים להתאים..
B BashSister New member 12/8/06 #14 עכשיו שמתי לב... יש לג'נסן ג'ינס מהמםםםםםםםםםם ויפה לו צעיף חחחחחחחחחח