היי משהו מוזר!

• פותח הנושא P3H2O
  • פורסם בתאריך

P3H2O

New member
היי משהו מוזר!

אני זוכר שלפני כמה ימים שראיתי דיג´ימון אז היה איזה משהו(נדמה לי שזה הדיג´יגדילה של ריינמון)שהראו את גריימון(הכתום הזה מהעונה הראשונה) אבל הראו אותו כצללית! זה היה ממש מוזר אבל ראיתי אותו!!!

star_female

New member
זה לא היה גריימון...

שכחתי איך קוראים לדיג´ימון הזה, אבל זה לא גריימון. בטח התפתחות אחרת של אגומון או משהו כזה.

pokegirl

New member
זה היה אגומון קפוא (בעברית)

אין לי מושג איך קוראים לזה באנגלית, אבל זה היה איזשהו קלף שריקה השתמשה בו כדי שרנמון תוכל להלחם נגד הדיג´ימון השחור ההוא

ash 1

New member
לא הבנתי

למה את מיתכוונת? לפתיח? לקלפים? לדיג´יגדילה של מישהוא? ליפני כמה ימים זה היה באיזה יום? לאיזה עונה את מיתכוונת?

burhtk1

New member
הסבר...

יש כמה סוגים של אגומון יש אגומון צעצוע.אגומון קרח (הלבן).אגומון רגיל.אגומון שחור. כמעט לכול דיג´ימון יש גם צד שחור זאת אומרת יש גאבומון רגיל וגאבומון שחור ועוד ועוד אבל עם אני לא טועה לאגומון יש את הכי הרבה סוגים...

Digi Lista

New member
הצד האפל של הדיג´ימון...

לא סתם,אהבתי את ההסבר נוריאל(למרות שידעתי על העניין...) זה נשמע כאילו לכול דיג´ימון יש ארבעה (או יותר) פיצולי אישיות...הרעיון פשוט מגניב!(אוקיי קלטנו שאני מומחית בלהתלהב מדברים שאני יודעת ושהם שטויות...)

burhtk1

New member
בעיקרון...

עם אני לא טועה רק לאגומון יש ארבע סוגים לקול השאר יש פחות

Digi Lista

New member
אני אתקן את עצמי...

התכוונתי להדגיש את העניין של צד רע וצד טוב(או יותר משני צדדים),התכוונתי להביא לדוגמא את אגומון ועוד כמה שאני מכירה,לא להכליל על כולם, בקיצור העניין המגניב הוא שיש כמה צדדים לאותו הדיג´ימון במקרה הזה אגומון,אוקיי?

למעלה