היי משהו מכיר מורה לרכיבת פעלולים?

just started

New member
היי משהו מכיר מורה לרכיבת פעלולים?

היייי מישהו יודע עם יש מורים לרכיבת BMX או פעלולים באזור זיכרון יעקוב????????

The Pinky P

New member
מה זה פעלולים?

זה מסוג הדברים שלומדים לבד,אתה יכול להבין תיאורטית את התרגיל,כלומר להבין אותו אבל בשביל להצליח אותו אתה צריך להתאמן ולנסות ולנסות ולנסות...בדרך כלל רוכבים בקבוצה,עם חברים וכו ולומדים אחד מהשני... יש רכיבות ביום שישי ב3,4 ככה בגולדה שבת'א וגם בימי רביעי בערב בכיכר רבין שגם היא בת'א.

just started

New member
מה אבל אין מישהו שיכול לעשות חוג

מה אבל אין מישהו שיכול לעשות חוג למשל במעגן מיכאל יש סקייט פארק רק לסקייט ויש שם חוג מישהו בא כול שבוע ומלמד

The Pinky P

New member
לא הסברתי כבר?

שוב,ללמוד לבד זה הכי טוב,אתה בעצמך רוכש את השליטה באופניים ע'י אימונים. מה אתה רוצה שה"מאמן" יעשה? ישב בצד יגרב'ץ ויגיד לך "תמשוך יותר" "יותר חזק" "יותר מהר"? זה לא שעור פסנטר,אתה יוצא לרכוב ומתאמן על תרגיל,בונה לך את המהלך ביצוע בראש ומתחיל להתאמן עליו! וגם ככה אתה מפתח סגנון משלך עם תרגילים ייחודיים ואיך שאתה רוצה את זה!!! מה שכן, חבר שמבין יכול מאוד לעזור,אתה יכול לשאול אותו מה אתה לא עושה בסדר והוא יסביר לך מה לשפר בתנועה. אם אתה כל כך מתעקש,אני אלמד אותך תמורת 100 שקלים לשעה+ארטיק קולה מתנה אחרי כל שעור...

just started

New member
זה למה !!!!!!!!!!!!!!!!

זו הסיבה שאני רוצה מישהו שילמד כי אף אחד מהחברים שלי לא יודע נ.ב. איפו אתה גר

The Pinky P

New member
אחי זה לא רציני

מי אני שאלמד אנשים לרכוב? זה בצחוק. אתה חוזר על אותה השאלה ואני על אותה התשובה ועל כל זה גם בפורום הלא מתאים,נדבר במסרים!

למעלה