היי מתוקים!!! שאלה לי...

היי מתוקים!!! שאלה לי... ../images/Emo6.gif

חברס´... האם כדאי לקנות כרטיס הלוך-חזור (טיסה
לתאילנד בסביבות פברואר, לשלושה חודשים) או לקנות כרטיס לכיוון אחד ואת השני רק כשמחליטים לחזור? מישהי אמרה לי שיותר עדיף לקנות הלוך-חזור כי אם חס וחלילה יש מקרה חירום וצריך לחזור, יותר קל ככה מאשר ללכת לקנות כרטיס ולחכות למקום שיתפנה וכו´... כלומר היא אמרה שלא תמיד יש מקום פנוי כשרוצים לחזור מהיום להיום... אז... מה עדיף?
תודה...

שלום נועיימה........

תראי הכל תלוי אם את יודעת שיש מצב שתרצי לחזור בתקופה הקרובה אז כן זה כדאי לך אבל אם לא זא בבעייה. אם אני לא טועה יש אפשרות להאריך את הכרטיס אבל כמובן בתשלום ונראה לי שיש לך טעות קטנה בקטע של כי אם חס וחלילה יש מקרה חירום וצריך לחזור, יותר קל ככה מאשר ללכת לקנות כרטיס ולחכות למקום שיתפנה וכו´... כלומר היא אמרה שלא תמיד יש מקום פנוי כשרוצים לחזור מהיום להיום בואי נניח למשל שאת חייבת לחזור בתאריך ה-23/6 אז מה מבטיח לך שבאותו היום כן יהיה לך מקום??? כרטיס פתוח אומר שאת יכולה לחזור בטווח של עד שלושה חודשים אבל לא באותו הרגע, אף אחד לא מבטיח לך מקום ב-100%, אין כיסא ריק בכל טיסה ששמור לנועיימה 1979. לפי דעתי את צריכה לברר את כל האפשרויות וגם לגבי הארכת הזמן של הכרטיס הפתוח אם זה עולה וכמה זה עולה... דרך אגב בלי שום קשר יש לך טעם טוב במוזיקה

למעלה